Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Αριθμολογία. Τι λέει ο αριθμός της οικίας / επιχείρηση σας


Ο Αριθμός του σπιτιού μας- διεύθυνσης- μπορεί να μας προσδιορίσει την ενέργεια που επηρεάζει εμάς και την οικογένεια μας..
Αξίζει να του δίνουμε προσοχή, πριν αγοράσουμε χτίσουμε ή ενοικιάσουμε ένα σπίτι...
Οι εμπειρίες που θα έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να προβλεφθούν από τον αριθμό της διεύθυνσης ή τον αριθμό του διαμερίσματος - το καλό το κακό ή και όλα μαζί.. παίζει σημαντικό ρόλο στις ευκαιρίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίσουμε...
Και ενώ κανένας αριθμός δεν είναι "χειρότερος" από έναν άλλο, υπάρχουν αριθμοί που πρέπει να αποφύγουμε σε μια διεύθυνση σπιτιού. ...αυτοί οι αριθμοί ονομάζονται αριθμοί καρμικού χρέους:...είναι το 13, 14, 16 ή 19. Ένας καρμικός αριθμός υποδηλώνει προκλήσεις ή εμπόδια καθώς σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή....
Τέλος να γνωρίζετε πως ο αριθμός της εργασίας ή της πολυκατοικίας που ζείτε ή εργάζεστε έχει μεγαλύτερη σημασία επειδή μοιράζεστε την αριθμολογική επιρροή με άλλους ανθρώπους...ο αριθμός του διαμερίσματός σας ή του ξενοδοχείου όπου διαμένετε ή θα διαμείνετε είναι πιο προσωπικός και αφορά εσάς...

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 1

Η δόνηση ενός αριθμού 1 στη Αριθμολογία είναι αυτή της κίνησης και της φιλοδοξίας, καθιστώντας έναν αριθμό 1 σπιτιού ιδανικό για κάποιον που θέλει να αγκαλιάσει το ανεξάρτητο πνεύμα του. Αν ψάχνετε για την ελευθερία να κάνετε ό, τι θέλετε, να πείτε αυτό που θέλετε και να γίνετε αυτό που θέλετε, αναζητήστε μια διεύθυνση που προσθέτει έως 1....

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 2

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 2 περιλαμβάνει μια αρμονική και διπλωματική ενέργεια, καθιστώντας αυτόν τον αριθμό διεύθυνσης ιδανικό για όσους θέλουν να επικεντρωθούν στις σχέσεις τους (ρομαντικές ή άλλες) και την οικογένειά τους. Εάν απλά μετακινείστε μαζί ή θέλετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε ένα σπίτι που προσθέτει έως και 2.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 3

Ο αριθμός 3 στη Αριθμολογία είναι θετικός, ζωντανός και δημιουργικός, γεγονός που το καθιστά έναν υπέροχο αριθμό σπιτιού ή διαμερίσματος για κάποιον που θέλει να αγκαλιάσει την πιο καλλιτεχνική του πλευρά. Είναι επίσης ιδανικό για όσους χρειάζονται περισσότερη ευτυχία και χαρά στη ζωή τους, οπότε αν ψάχνετε για μια ώθηση αισιοδοξίας, ένα νούμερο 3 σπίτι μπορεί να είναι ακριβώς στο δρομάκι σας!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 4

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 4 αφορά την πρακτικότητα και τη σταθερότητα, πράγμα που σημαίνει ότι η προσωπικότητα αυτού του σπιτιού είναι μεγάλη για κάποιον που θέλει να βάλει τις ρίζες του ή που θέλει να κάνει μια σταθερή επένδυση. Έτσι, αν ψάχνετε για το "για πάντα σπίτι σας", ίσως θελήσετε να σκεφτείτε ένα με αριθμό 4 διεύθυνση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 5

Ο αριθμός 5 είναι κοινωνικός, προσαρμόσιμος και γεμάτος φρέσκια ενέργεια σύμφωνα με την αριθμολογία. Αυτό κάνει τη δόνηση αυτού του σπιτιού τέλεια για όσους θέλουν να διασκεδάσουν, να διασκεδάσουν και να διασκεδάσουν! Εάν σας αρέσει να διασκεδάζετε, απολαύστε το σπίτι 5 ή απλά αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή, αναζητήστε ένα σπίτι με 5 .

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 6

Ο αριθμός 6 στη Αριθμολογία είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός και ζεστός, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για όσους θέλουν να θρέψουν τον σύντροφό ή την οικογένειά τους. Εάν έχετε μιλήσει ποτέ για το ότι θέλετε να μετατρέψετε ένα σπίτι σε μια στοργική φωλιά τότε ένα σπίτι με 6 διεύθυνση μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 7

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 7 είναι γνωστό ότι είναι πνευματικός και ενδοσκοπικός, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν καταφύγιο και το χώρο να μελετήσει ήσυχα όλα τα μυστήρια της ζωής. Αν θέλετε κάπου όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τη φυλή αρουραίων της ζωής, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να αναζητήσετε ένα σπίτι που διαθέτει αριθμό 7.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 8

Ο αριθμός 8 είναι επιτυχημένος και με ευημερία , καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σπίτι για όσους θέλουν το κύρος μιας ωραίας κατοικίας με όμορφα υλικά υλικά. Αν ανεβαίνετε στον κόσμο και θέλετε ένα μέρος που όχι μόνο το υποστηρίζει, αλλά το επιδεικνύει, μια διεύθυνση νούμερο 8 μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 9

Στην Αριθμολογία, το 9 είναι το απόλυτο ανθρωπιστικό, πάντα αναζητώντας το μεγαλύτερο καλό της ανθρωπότητας, καθιστώντας το ιδανικό για κάποιον που θέλει να κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Εάν υποστηρίζετε πολλές αιτίες ή θέλετε το σπίτι σας να είναι ένα μέρος ανάπαυλας για όσους είναι λιγότερο τυχεροί, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε ένα σπίτι με 9 διεύθυνση.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 11,13 ,14, 16, 19 & 22,33,44,55,66, 99.
Αριθμός σπιτιού 11
Προάγει τη προσωπική ανάπτυξη ,τη διαίσθηση και τη δικαιοσύνη....μπορεί να συμμετέχεις σε φιλανθρωπική ομάδα.. πολλές προκλήσεις.. αντιπροσωπεύει μια πύλη για μια νέα ζωή ή μια νοοτροπία.
Αριθμός 13..
Εδώ προτεραιότητα έχει η εργασία..τα άτομα που κατοικούν σε ένα καρμικό σπίτι 13 θα πρέπει να κρατούν τις υποσχέσεις τους... το σπίτι 13 αντιπροσωπεύει το χρέος της τεμπελιάς στο παρελθόν και την έλλειψη εργασιακής ηθικής... αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να αντισταθμίσετε αυτό το χρέος, προσθέτοντας επιπλέον εργασία και σωματική και συναισθηματική εργασία.
Αριθμός 14 ή 77..
Η διαμονή σε ένα καρμικό σπίτι 14 ή 77 απαιτεί καλές πρακτικές υγείας ,διαφορετικά οι εθισμοί μπορούν να ξεφύγουν.. επίσης το 77 ενθαρρύνει τη καινοτομία...μυστικοπαθή τα άτομα που το κατοικούν ή και ενδοσκόποι..το σπίτι 14 αντιπροσωπεύει την κατάχρηση της ελευθερίας στο παρελθόν... σε γενικές γραμμές, δείχνει ότι κάποιος στο παρελθόν ήταν σκληρός με κάποιον άλλο.
Αριθμός 16 ή 88..
Το καρμικό σπίτι 16 ή 88 απαιτεί να συγχωρείτε..ίσως τα μέλη του να έχουν συγκρούσεις ..αντιπροσωπεύει μια κατάχρηση αγάπης - συχνά παράνομες ερωτικές υποθέσεις...δεν είναι θετικό για φιλίες..
Το 88 επίσης ενθαρρύνει τις επιχειρηματικές ή εκπαιδευτικές αναζητήσεις..
Αριθμός 19..
Τα μέλη του 19 αναδεικνύουν το ένστικτό τους και δοκιμάζουν τις ηγετικές τους ικανότητες.. αντιπροσωπεύει έλλειψη συμπόνιας και κατάχρησης εξουσίας.. χρειάζεται σκληρή δουλειά ώστε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και μοτίβα.. μειώστε το ναρκισσισμό..
Αριθμός 22..
Το σπίτι με αριθμό 22 αυξάνει τις διαπραγματευτικές ικανότητες και προωθεί με αφοσίωση την ομαδική εργασία...προάγει τις ερωτικές σχέσεις.. εξαιρετική πηγή ενέργειας ,αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα κ πολλά παιδιά που έχουν φύγει για κάποιο λόγο πάντα θα επιστρέφουν εδώ.
Αριθμός 33..
Το 33 προσελκύει τα θαύματα.. οι αναζητήσεις των ατόμων που ζουν στο 33 είναι κυρίως πνευματικές κ ιδεαλιστικές .. τα καλλιτεχνικά θέματα προωθούνται ..αντιπροσωπεύει την ανάταση των άλλων,
Αριθμός 44..
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σπίτι που απαιτεί τη δέσμευση.. το νοικοκυριό του είναι πειθαρχημένο με φύση στρατιωτική...αφορά τη δομή και τη τάξη.. είναι ένα πολύ γήινο σπίτι γι αυτό και θέλει φυτά εσωτερικού χώρου ή αν πρόκειται για μονοκατοικία έναν όμορφο κήπο.
Αριθμός 55..
Το ιδανικό σπίτι για τους τύπους που θέλουν να μετακινούνται συχνά για να ξεφεύγουν.. το σπίτι αυτό προσφέρει ''δια βίου μαθήματα''.. υποστηρίζει τη ποικιλία και τις αλλαγές ..τα παιδιά που ζουν στο 55 έχουν πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες.
Αριθμός 66..
Τα άτομα που κατοικούν εδώ είναι δημιουργικά ή επιχειρηματικά.. προτεραιότητα τους η μεταμόρφωση ή η αλλαγή των ίδιων.. επίσης ανακαινίζουν το χώρο τους συχνά ..τα ζώα σε αυτό το σπίτι έχουν τη μερίδα του Λέοντος..
Αριθμός 99..
Εδώ, επιταχύνεται η εξέλιξή σας ,ασχολείστε με ζητήματα οικογενειακά και με το μυστήριο της προηγούμενης ζωή σας.. σε αυτό το σπίτι όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι...καλό θα είναι να φροντίζετε και τον εαυτό σας τόσο ,όσο κ τους άλλους.

CAHYA  
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου