Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Εαρινή Ισημερία


 Η Ισημερία Μαρτίου 2022, πέφτει στις 20-21, ανάλογα με τη ζώνη ώρας σας. Σηματοδοτεί τη στιγμή των ίσων ωρών νύχτας και ημέρας, καθώς και τη μετακίνηση του Ήλιου στο τροπικό ζώδιο του Κριού. 

Καθώς ο Κριός θεωρείται το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Ισημερία του Μαρτίου είναι επίσης η αρχή του αστρολογικού νέου έτους και αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου ζωδιακού κύκλου.
Η Ισημερία του Μαρτίου φέρνει επίσης την άφιξη μιας νέας εποχής, ανάλογα με το πού στον κόσμο ζείτε.
Για όσους βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο, αντιπροσωπεύει την αρχή της Άνοιξης. Για όσους βρίσκονται στο νότιο ημισφαίριο, αντιπροσωπεύει την αρχή του φθινοπώρου. 
Όλα αυτά σε συνδυασμό καθιστούν την Ισημερία του Μαρτίου μια ισχυρή ημέρα για ανανέωση, νέα ξεκινήματα, φρέσκια ενέργεια και αλλαγή της προοπτικής μας.
Ανάλογα με το τι κάνει η Μητέρα Φύση γύρω μας, μπορεί να νιώθουμε ότι μας καλούν να ανθίσουμε και να φυτρώσουμε, ή μπορεί να νιώθουμε ότι μας καλούν να απελευθερωθούμε και να αφεθούμε για να προετοιμαστούμε για το νέο.
Η Μητέρα Φύση μπορεί να είναι ο οδηγός μας και να μας δείξει προς ποιον τρόπο κινούνται οι ενέργειες για εμάς.
Στην αρχαιότητα, η Ισημερία πίστευαν επίσης ότι ήταν ένα σημείο όπου το πέπλο μεταξύ αυτού του κόσμου και των ανώτερων βασιλείων ήταν λεπτό. Ήταν σε αυτό το σημείο του έτους που μπορούσαμε να ακούσουμε τη σοφία των προγόνων μας, των φυσικών πνευμάτων και των πνευματικών μας οδηγών, να μας καθοδηγούν προς τα εμπρός ή να μας σηματοδοτούν τι πρέπει να κάνουμε. 
Οι ενέργειες της Ισημερίας λέγεται ότι ήταν μια μαγική εποχή, όπου η αρμονία έπεσε στον πλανήτη και όπου μπορούσαμε να ενσωματώσουμε την ίδια ισορροπία σκότους και φωτός.
Ακριβώς όπως ένα σύμβολο γιν και γιανγκ, δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο. Χρειαζόμαστε το σκοτάδι για να δούμε το φως και χρειαζόμαστε το φως για να αναγνωρίσουμε το σκοτάδι.
Η Ισημερία έχει να κάνει με την τιμή και των δύο αυτών ιδιοτήτων που ζουν μέσα στη σκιά μας και το θεϊκό μας φως. Πρόκειται για την αναγνώριση ότι η εργασία με αυτή τη δυαδικότητα είναι μέρος του ταξιδιού της ψυχής μας εδώ στο Earth School. 
Η γήινη εμπειρία μας είναι τόσο περίπλοκη που μας επιτρέπει να βιώσουμε, πόνο, τραύμα και θλίψη, αλλά και αγάπη, ομορφιά και καλοσύνη. Προχωράμε μέσα στο σκοτάδι και το φως ότι μπορούμε να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε βαθύτερο νόημα. Ίσως είναι η διασταύρωση αυτών των καταστάσεων που μας επιτρέπει τελικά να ζήσουμε μια πιο πλούσια ζωή.
Για την Ισημερία του 2022, έχουμε μηδέν μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κάποια ισχυρή, προοδευτική ενέργεια για να κάνουμε πράγματα και να κάνουμε πρόοδο.
Σκεφτείτε τι θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας και ξεκινήστε τη δουλειά για να αναλάβετε δράση. Οι άνεμοι του Σύμπαντος θα σας μεταφέρουν γρήγορα, ψηλότερα και πιο γρήγορα! Απλά πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα.
Όλη αυτή η προοδευτική ενέργεια που υποστηρίζεται από την αρχή ενός νέου ζωδιακού κύκλου είναι επίσης η υπενθύμισή μας από το Σύμπαν να κρατήσουμε το παρελθόν στο παρελθόν. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον και τι μπορούμε να κάνουμε με τη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.
Αν νιώθετε ότι σας καλούν, αυτή η εποχή του χρόνου είναι επίσης ευεργετική για προβληματισμό και για να κλείσετε τους τελευταίους 12 μήνες.
Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας που αντιμετωπίζετε τυχόν αλλαγές ή ανατροπές στη ζωή σας και αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φέρετε περισσότερη ευκολία, γαλήνη και αποδοχή στην καρδιά σας. 


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου