Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας 03/03


 Μια δύσκολη όψη εξελίσσεται αυτό το χρονικό διάστημα ξεκινώντας από τις 1 Μαρτίου για να παραταθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου. 

Μια όψη που αφορά τους Παρορμητικούς ή όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτό το Σταυρό από την 23η έως την 29η μοίρα. 
Είναι η στιγμή που ο έρωτας και οι σχέσεις κινούνται σε απάτητα μονοπάτια, όπου δεν υπάρχει ούτε έλεγχος, ούτε επανέλεγχος. Όλα κινούνται σε σκοτεινό μοτίβο και η ψυχική λειτουργία συμμετέχει άλλοτε ενεργά και άλλοτε σε παραίτηση.
Ένας εξαναγκασμός, μία κτητικότητα επικρατεί, ένα πεδίο που είναι μη λειτουργικό και η ατμόσφαιρα θυμίζει ηφαίστειο. Σκοτεινές δυνάμεις επεμβαίνουν όχι για καλό σκοπό. Κάνοντας ερωτικές πράξεις έκτασης και η ατμόσφαιρα θυμίζει λίγο από τη '' μαύρη σκηνή του έρωτα ''. 
Οι σχέσεις είτε θα ανυψωθούν, είτε θα καταστραφούν. Η προσέλκυση του εραστή θα έχει τη μορφή ενός '' ερωτικού πάθους '' , όπου η σύνδεση μαζί του δημιουργεί ενεργειακό πάταγο. Από τη μια η απαλλοτρίωση του πάθους, από την άλλη το ξενικό περιβάλλον, όπου αναδύεται η ζήλια, η προτροπή στο παράξενο, η κτητική λειτουργία, το επικίνδυνο.
Ψυχοφθόρα όψη που δεν χωρούν οι πολυτέλειες, ούτε εφησυχασμός. Γιατί το κακό παραμονεύει. 
Σε θέματα οικονομικά, ( η άλλη πλευρά της Αφροδίτης ), αν υπάρχουν καλές γενέθλιες συνθήκες στους χάρτες θα υπάρχει μια κορύφωση των οικονομικών. 
Σε διαφορική περίπτωση για να '' σωθεί το πράγμα '' πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή δια της καταστροφής. 
Αλήθεια και ποιοι σώζονται ?
Όσοι έχουν '' κατακτήσει '' τον Πλούτωνα ( χαρακτηριστικά Σκορπιού ) σε ένα άλλο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο όπου τα κρυφά γίνονται φανερά, το σκοτάδι γίνεται φως, το μαύρο γίνεται άσπρο και η συνείδηση της πραγματικότητας κινείται σε άλλες σφαίρες. 
Δηλαδή η αποδρομή της όψης αφορά τους μυημένους.




ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου