Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Καρμική Σελήνη


Καρμική Σελήνη!

Μέσα από τη θέση της Σελήνης, βλέπουμε την ποιότητα των αποκτημένων εμπειριών που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αρμονικών σχέσεων μεταξύ των ατόμων. Η αδυναμία προσαρμογής, η οποία προκύπτει από μια ασαφή εικόνα του εαυτού, είναι συχνά αποτέλεσμα διαφόρων εμπλοκών ή ισχυρών προσκολλήσεων.
Το φεγγάρι είναι ένα συναισθηματικό-διανοητικό πρότυπο με το οποίο ενεργούμε και αντιδρούμε σε αυτήν τη ζωή. Οι συσσωρευμένες καρμικές εμπειρίες που αναπτύχθηκαν στο επίπεδο των βαθιών ενστίκτων που ένα άτομο συχνά δεν γνωρίζει πλήρως, και το οποίο πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει την απαραίτητη ασφάλεια, εμφανίζονται μέσω της θέσης της Σελήνης.
Για πνευματική ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να κυριαρχήσουμε το μάθημα της απελευθέρωσης από την προσκόλληση, η οποία είναι πάντα περιοριστική και συγκρατητική. Υιοθετώντας τις ιδιότητες του αντίθετου σημείου από εκείνο στο οποίο τοποθετείται η Σελήνη, δημιουργείται ισορροπία & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ = ο βασικός νόμος του Σύμπαντος....

Ας δούμε λοιπόν τη Καρμική μας Σελήνη!
1..Σελήνη στον Κριό‎‎! - το άτομο βλέπει τον εαυτό του ως νικητή και όταν ο στόχος είναι σημαντικός, τότε όλα τα μέσα δικαιολογούνται, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης άλλων για προσωπική επιτυχία.... Αυτοί οι άνθρωποι φέρουν τη μνήμη της επίτευξης μεγάλης επιτυχίας δουλεύοντας ανεξάρτητα και μπορούν να ζήσουν μια προσωπική ζωή χωρίς την ιδιαίτερη ανάγκη της κοινωνικής ζωής. Έχοντας ακόμα επίγνωση της ψυχικής τους δύναμης, θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτή τη γραμμή της τονισμένης ατομικότητας αποδεχόμενοι τους άλλους ως εξίσου εργατικούς και εξίσου ίσους.... Γνωρίζοντας ότι ο καθένας είναι ‎‎ξεχωριστός‎‎ με τον δικό του τρόπο, και ότι είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων, μπορεί να είναι το πιο δύσκολο καρμικό μάθημα για τη Σελήνη στον Κριό.‎
2..Σελήνη στο Ταύρο! - μακρόβιες εμπειρίες, που περιγράφονται δονούμενες από το τονισμένο φανατισμό και πάθος, μπορεί να ‎‎είναι ο δρόμος προς την κόλαση.‎‎... Η μεγαλύτερη πρόκληση για αυτή τη υπερυψωμένη Σελήνη είναι η απελευθέρωση της ευχαρίστησης ως προτεραιότητα. Η ανάπτυξή τους αντικατοπτρίζεται στην ικανότητά τους να προβάλλονται πιο ενεργά στις αλλαγές αποδεχόμενοι τις δεσμεύσεις .....
‎3..Σελήνη στους Δίδυμους!.‎‎ - πάντα διαθέσιμη για συζήτηση, περίεργη και εύγλωττη δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να διεισδύσει στο βάθος της συναισθηματικής εμπειρίας.... Για αυτή τη Σελήνη , η πραγματική πρόκληση είναι να βλέπει μια ευρύτερη εικόνα και να ανακαλύψει το νόημα συνδέοντας διαφορετικά τα φαινόμενα.‎..

4..Σελήνη στο Καρκίνο!– αν και η σελήνη εδώ είναι στο αρχηγείο της, το έργο της είναι πιο απαιτητικό.... Για γενιές, η κληρονομική προσκόλληση στο σπίτι, την οικογένεια και την κληρονομιά κάνει ένα άτομο να ταυτίζεται με την προέλευσή του. Εάν είναι επίσης ανασφαλής, μπορεί να γίνει χειριστική για να παρέχει στον εαυτό της μια τέτοια απαραίτητη συναισθηματική δόση ασφάλειας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δοθεί στον εαυτό της και στους άλλους το δικαίωμα να επιλέξουν ακόμη και εις βάρος του σφάλματος, και στη συνέχεια το περιβάλλον θα τη σεβαστεί περισσότερο.‎
‎5..Σελήνη στο Λέων‎‎! – η μνήμη σημαντικών, σεβαστών ή προεξέχων θέσεων δημιουργεί μια αίσθηση καθήκοντος και την ανάγκη να επιστήσει την προσοχή στον εαυτό της. Είναι μια πραγματική πρόκληση για αυτό το άτομο να επιδοθεί ειλικρινά στη δημιουργική απασχόληση για λόγους ευχαρίστησης χωρίς να περιμένει χειροκρότημα η αντάλλαγμα.‎
6.. Σελήνη στην Παρθένο!‎‎ – μια ισχυρή αίσθηση καθήκοντος και χρησιμότητας απομακρύνει αυτή τη Σελήνη από τη σύνδεση με τα δικά της βαθιά συναισθήματα. ..Ως εκ τούτου, η ανάπτυξή της αντικατοπτρίζεται μέσω της ανάπτυξης αυθορμητισμού και της ικανότητας να παραπλανάτε από λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Αν καταφέρει να παίζει τον παρατηρητή θα γεννηθεί μέσα της ένας ολόκληρος ωκεανός συναισθημάτων.‎

7..Σελήνη στο Ζυγό!.. Η συνειδητοποίηση της συμμόρφωσης μέσω της δημιουργίας και αρμονίας στις σχέσεις μπορεί μερικές φορές να κάνει αυτούς τους ανθρώπους να παραμελήσουν τη δική τους συναισθηματικότητα. Αν και έχουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση δικαιοσύνης, η κατανόηση των συναισθημάτων δεν είναι η εφικτή . Η εξέλιξη τους είναι δυνατή μόνο μέσω της ανάπτυξης ανεξαρτησίας από τις προσδοκίες ή τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων.
8..Σελήνη στο Σκορπιό... Η ένταση των συναισθημάτων που είναι εγγενή σε αυτή τη θέση της Σελήνης είναι ουσιαστικά ο φόβος να χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων κάποιου. Μια μεγάλη πρόκληση για μια τέτοια Σελήνη θα ήταν η αυθόρμητη αποδοχή των συνθηκών της ζωής.
9..Σελήνη στον Τοξότη... Αυτή η ψυχή αγαπά την ελευθερία επιλογής. Το απρόβλεπτο, αυθόρμητο, και γενναίο μυαλό αντιμετωπίζει μια πρόκληση στην οποία πρέπει να συγκεκριμενοποιήσουν ορισμένες από τις ιδέες τους.

10..Σελήνη στον Αιγόκερω! - οι αναμνήσεις της ψυχής σχετίζονται με σημαντικές θέσεις στην κοινωνία από τις οποίες αναμένεται ευθύνη, εξουσία και αυτοέλεγχος. Επομένως, η πρόκληση εδώ είναι να είσαι συνηθισμένος, όχι ιδιαίτερος. Μεγάλη πρόοδος αντανακλάται στην ανάπτυξη της ικανότητας να δίνετε εντολές ή συμβουλές.... . Λέγεται ότι με αυτή τη θέση της Σελήνης υπάρχει ισχυρό κάρμα. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιδοθούν στη ροή της ζωής. Πρέπει να αναπτύξουν την πεποίθηση ότι το Σύμπαν έχει ένα καλύτερο σχέδιο από ό, τι μπορούν να φανταστούν.
11..Σελήνη στον Υδροχόο! - αυτή η ψυχή δεν γνωρίζει κανέναν περιορισμό, φέρνοντας από μόνη της μια βαθιά ανάγκη να είναι ιδιόρρυθμη με κάθε κόστος. Ο στόχος τους είναι να αποδεχθούν τις καθημερινές υποχρεώσεις και να επιτύχουν τη μοναδικότητα ακριβώς μέσω της πρακτικής αντιμετώπισης με περιορισμούς.
12..Σελήνη στους Ιχθύες! - αυτή η θέση της Σελήνης μιλάει για άτομα που έχουν την ικανότητα να είναι καλύτερα από όλους τους άλλους να αναγνωρίζουν την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα στο περιβάλλον. Όπως το νερό που παίρνει τη μορφή του αγγείου στο οποίο είναι, έτσι αυτοί οι άνθρωποι προσαρμόζονται στις συναισθηματικές ανάγκες του περιβάλλοντος. Η πρόοδός τους αντανακλάται μέσω της απόκτησης των δικών τους δικών τους αξιών και της προσωπικής συναισθηματικής τους ταυτότητας.




Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου