Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Τι σημαίνει το σύμβολο κάθε πλανήτη

 


Κάθε πλανήτης, λόγω της χημικής του σύνθεσης και της πυκνότητας του υλικού, είναι προσαρμοσμένος να παίρνει τις ηλεκτρομαγνητικές, αστρικές και πνευματικές ενέργειες που μεταδίδονται από τον Ήλιο και να τις ανεβάζει (χαμηλώνοντας) κάτω σε ορισμένες άλλες συχνότητες και να εκπέμπει αυτές τις ενέργειες στο διάστημα. Και τα αστρολογικά σύμβολα ή οι ενέργειές τους περιγράφουν τη φύση και την επιρροή τους εδώ στη Γη.

Οι πλανήτες στο γράφημα γέννησής σας είναι δείκτες δυναμικών ψυχολογικών πιέσεων - τα ίχνη της προηγούμενης εμπειρίας που έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη στο μη συνειδητό ψυχικό μυαλό σας.  
Το σύμβολο για τον Ήλιο  είναι ένας κυκλικός δίσκος μέσα στον οποίο είναι μια τελεία. Το σύμβολο για τη Σελήνη είναι ημισέληνος. και το σύμβολο για τη Γη  είναι ο σταυρός της ύλης.
Ο Ήλιος εκπέμπει αστρικές και πνευματικές συχνότητες που εκφράζουν στη ζωή τους ως υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, κυριαρχία, υπεροχή, υπεροχή, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα.  
Το σύμβολό του  απεικονίζει το δίσκο του πνεύματος μέσα στον οποίο είναι μια τελεία. Δηλώνει ότι η φυσική ζωή έχει την προέλευσή της σε ένα μόνο κελί και την έννοια των απεριόριστων δυνάμεων και δυνατοτήτων. Ο Ήλιος στο γράφημα γέννησής σας είναι ο δείκτης της ώθησης δύναμης και της επιθυμίας σας για σημασία.

Η Σελήνη εκπέμπει μια αστρική ενέργεια που είναι προσβλητική, πλαστική, αποδίδει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας.
Το σύμβολό της  απεικονίζει την ημισέληνο της ψυχής. Μεταφέρει την έννοια του πλαστικού, συναισθηματικές, φροντίδες - το καλούπι όλων όσων είναι και ό, τι θα είναι ποτέ. Η Σελήνη στον χάρτη γέννησής σας είναι ο δείκτης για το μυαλό σας, την εγχώρια ώθηση και την επιθυμία για ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Το σύμβολο για τους πλανήτες - Ο Ερμής μέσω του Πλούτωνα - που περιγράφει τη φύση τους είναι ένας συνδυασμός του κύκλου του πνεύματος, του ημισελήνου της ψυχής και / ή του σταυρού της ύλης σε μια μοναδική μορφή.
Ο υδράργυρος κόβει το ενεργειακό πεδίο του Ήλιου και μεταμορφώνει και μεταδίδει μια αστρική ενέργεια που είναι απότομη, ενεργή, μεταβλητή, ανήσυχη και έξυπνη.
Το σύμβολό του    απεικονίζει τον σταυρό της ύλης που κυριαρχείται από τον κύκλο του πνεύματος και την ημισέληνο της ψυχής. Μεταδίδει το μήνυμα ότι η ψυχή και το πνεύμα έχουν θριαμβευτεί για τις αισθήσεις της φυσικής ζωής. Ο υδράργυρος στον χάρτη γέννησης σας χαρτογραφεί την πνευματική σας επιθυμία και την επιθυμία να σκεφτείτε και να σκεφτείτε.

Η Αφροδίτη εκπέμπει μια αστρική ενέργεια που είναι γοητευτική, εκλεπτυσμένη, καλλιτεχνική, στοργική, προσκολλημένη και υποτακτική.
Το σύμβολό της  απεικονίζει τον κύκλο του πνεύματος που ξεπερνά τον σταυρό της ύλης. Δηλώνει ότι η αγάπη, η χάρη και η φινέτσα έχουν κυριαρχήσει στα ζωικά και εγωιστικά ένστικτα. Η Αφροδίτη στο γράφημα γέννησής σας είναι ο δείκτης της κοινωνικής σας ώθησης και της επιθυμίας να δώσετε και να λάβετε στοργή.

Ο Άρης κόβει το ενεργειακό πεδίο του Ήλιου και μεταμορφώνει και μεταδίδει μια αστρική ενέργεια που είναι ενεργητική, παρορμητική, εχθρική και μαχητική.
Το σύμβολό του  απεικονίζει τον σταυρό της ύλης που ξεπερνά τον κύκλο του πνεύματος. Δηλώνει ότι τα βάναυσα, εγωιστικά ζωικά ένστικτα έχουν κυριαρχήσει στην ερωτική φύση και τις καλλιτεχνικές ικανότητες. Ο Άρης στον χάρτη γέννησης σας χαρτογραφεί την επιθετική σας επιθυμία και επιθυμία για μάχη, δράση, περιπέτεια και σεξ.

Ο Δίας κόβει το ενεργειακό πεδίο του Ήλιου και μεταμορφώνει και μεταδίδει μια αστρική ενέργεια που είναι αισιόδοξη, χαρούμενη, γενναιόδωρη και καλοπροαίρετη.
Το σύμβολό του απεικονίζει την ημισέληνο της ψυχής που ξεπερνά τον σταυρό της ύλης. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά κυριαρχούν στις υλικές και εγωιστικές φιλοδοξίες. Ο Δίας στον χάρτη γέννησής σας είναι ο δείκτης της θρησκευτικής σας επιθυμίας και της επιθυμίας για πλούτο και αφθονία.

Ο Κρόνος εκπέμπει μια αστρική ενέργεια που είναι εγωκεντρική, κρύα, πονηρή και υλιστική.
Το σύμβολο του απεικονίζει τον σταυρό της ύλης που ξεπερνά την ημισέληνο της ψυχής. Δείχνει ότι οι υλικές επιθυμίες και οι εγωιστικές φιλοδοξίες κυριαρχούν στα συναισθήματα και τις φιλοδοξίες. Ο Κρόνος στον χάρτη γέννησής σας χαρτογραφεί την επιθυμία για την ασφάλειά σας και την επιθυμία σας για εργασία, εργασία και ευθύνη στον ώμο.

Ο Ουρανός μεταδίδει μια αστρική ενέργεια που είναι πρωτότυπη, εφευρετική, ριζοσπαστική και αναστατωτική.
Το σύμβολό του απεικονίζει δύο μισοφέγγαρα που ενώνονται από τον σταυρό της ύλης που ξεπερνά τον κύκλο του πνεύματος. Δηλώνει ότι δύο ψυχές, ενωμένες στο σώμα και το μυαλό (όχι πνεύμα), κυριαρχούν στην αίσθηση. Ο Ουρανός στο γράφημα γέννησής σας είναι ο δείκτης της ατομικιστικής σας επιθυμίας και επιθυμίας για πρωτοτυπία και ανεξαρτησία.

Ο Ποσειδώνας κόβει το ενεργειακό πεδίο του Ήλιου και μεταμορφώνει και μεταδίδει μια αστρική ενέργεια που είναι ονειρική, οραματιστική, ιδεαλιστική και ευφάνταστη.
Το σύμβολό του  απεικονίζει τον κύκλο του πνεύματος που ξεπερνά τα 2 ημισέληνα που ενώνονται από τον σταυρό της ύλης. (Συνήθως περιγράφεται ως τρίαινα και ο κύκλος του πνεύματος λείπει πάντα από τον κεντρικό άξονα.) Υποδηλώνει ένα εγωιστικό δίδυμο σύντροφο ψυχής που καταλαμβάνει μια αστρική μορφή. Ο Ποσειδώνας στον χάρτη γέννησης σας χαρτογραφεί την ουτοπική σας επιθυμία και επιθυμία για εύκολη ζωή και ιδεαλιστικές κοινωνικές σχέσεις.

Ο Πλούτωνας εκπέμπει μια αστρική ενέργεια που μπορεί να είναι είτε συνεργατική είτε καταναγκαστική.
Το σύμβολό του απεικονίζει την ημισέληνο της ψυχής που ξεπερνά τον σταυρό της ύλης. Δείχνει ότι το συναίσθημα και η φιλοδοξία έχουν κυριαρχήσει και μεταμορφώσει τα εγωιστικά, ζωικά ένστικτα. Ο Πλούτωνας στο γράφημα γέννησής σας είναι ο δείκτης για την παγκόσμια επιθυμία σας για την ευημερία και την επιθυμία να συμβάλλετε στο κοινό καλό μέσω της ομαδικής δραστηριότητας.


ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

https://astrologyforaquarius.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου