Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Αφροδίτη σύνοδος Άρης 16/02

 


Η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν σύνοδο στις 16 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Την μέρα αυτή παράλληλα θα έχουμε την Σελήνη στο Λέοντα. 
Οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι μία περίοδος η οποία μας καλεί να απελευθερωθούμε και να συνδεθούμε με την ύπαρξή μας.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και ο Άρης είναι ο πολεμιστής και όταν έρχονται οι δύο μαζί σε σύνοδο τότε δημιουργείται μία παθιασμένη κατάσταση και ενεργοποιεί τις καρδιές μας. Κάτω από αυτή την ενέργεια μας δίνεται η ανάγκη να συνδεθούμε με το σώμα μας, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στο καθρέφτη και να προχωρήσουμε σε αλλαγές οι οποίες θα μας δώσουν ένα καινούργιο πρόσωπο εξερεύνησης, ομορφιάς και σεξουαλικότητας.
Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνονται τότε βιώνουμε μία αναγέννηση των θηλυκών και των αρσενικών αρχετύπων.
Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, των χρημάτων και της ομορφιάς. Οπότε πρέπει να συνδεθούμε με όλα αυτά και να αποκτήσουμε ολική πληρότητα προσφέροντας πλούτο ερωτικό και οικονομικό στην ζωή μας και βέβαια να περιβάλλομαι τον εαυτό μας με ομορφιά.
Ο Άρης αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια, το λογικό μυαλό, τα κίνητρα που έχουμε για να αποκτούμε δράση, δύναμη και να μη φοβόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε τον φόβο μας και να βρούμε την εσωτερική μας εμπιστοσύνη και την δύναμη αν θέλουμε να δημιουργήσουμε πράγματα ουσίας και να βρούμε μία ισορροπία μέσα μας.
Τελευταία φορά που είχαμε αυτή την σύνοδο ήταν τον Ιούλιο του 2021. Μπορεί και να γυρίσετε πίσω σε αυτή την εποχή για να δείτε πως έχει εξελιχθεί η σχέση σας, πως είχαν εξελιχθεί τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας.
Στην περίοδο αυτή μπορούμε να βγούμε εκτός από μία συνηθισμένη σχέση και την αδελφή ψυχή μας ή τη δίδυμη φλόγα.  

Οπότε τα γενικά χαρακτηριστικά της συνόδου είναι το εξής:

  • Μπορεί να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση με κάποιον.
  • Μπορεί να βιώσουμε καινούργιες σχέσεις μέσα από μία τυχαία συνάντηση.
  • Μπορεί να τερματίσουμε σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον.
  • Μπορεί να αποκτήσουμε επιβεβαίωση ομορφιάς και χάρης.
Η όψη αυτή ευεργετεί τα ζώδια της Γης και του Νερού δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 10η έως την 29η μοίρα.
Αυτό γίνεται γιατί η επιρροή της όψης κρατά δύο μήνες σε σχέση με την συνηθισμένη που κρατά 10 ημέρες.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου