Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Εισαγωγική Ομιλία του ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ στην κοπή της βασιλόπιτας...


Καλησπέρα σας...

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσίας σας σε σε αυτή την Αστρολογική βραδιά και τη γιορτή του tarosofos.gr

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το site και για εμένα προσωπικά που βρίσκεστε κοντά μας σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση που συνοδεύεται και από την κοπή της βασιλόπιτας για το 2019.

Θα σας πω λίγα λόγια για το site tarosofos. gr

Θελήσαμε και θέλησα προσωπικά να δημιουργήσω ένα site με διαφορετική αισθητική και αστρολογικό περιεχόμενο. Ένα site που θα έχει την ευλογία τριών πλανητών Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα ώστε να καλύψει το τρίπτυχο αστρολογία – πνευματικότητα – μεταφυσική – φιλοσοφία – ψυχολογία – αναζήτηση.

Όσο αφορά την αστρολογία θέλησα να αλλάξω λίγο την πορείας της επιστρέφοντας σε πιο παραδοσιακούς τρόπους προσέγγισης, με μοντέρνο όμως λόγο.
Οι συνεργάτες του tarosofos.gr  Κατερίνα Καράμπελα – Cahya – Διδάσκαλος – Σελήνη και Πλουτώνιος έχουν απεριόριστη ελευθέρια έκφρασης και επιλογής των κειμένων. Η απόδοση των αστρολογικών εξελίξεων γίνεται σε μία έκφραση διαφορετική ως προς τη γραφή, την άποψη και το περιεχόμενο.
Συνεπώς αγγίζει και την ψυχολογική προσέγγιση, την συμβουλευτική οδό και το συμπαντικό λόγο, εκτός από την αστρολογική άποψη.

Όσο αφορά την πνευματικότητα θέλουμε να προσφέρουμε ένα άλλο κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο που να αφορά όχι μόνο το υλικό πεδίο, αλλά και το νοητικό και το πνευματικό. Όταν ο υλικός κόσμος έχει οδηγήσει σε ψυχολογικά τραύματα, εμείς ως '' πνευματικοί οδηγοί ''  είμαστε εδώ για να μεταδώσουμε αυτό που μας καθορίζει το σύμπαν. Αγάπη, προσφορά, ταπεινότητα, ευγνωμοσύνη, πίστη.
Δεν αντικαθιστούμε την θρησκεία, λειτουργούμε συμπληρωματικά και σε δρόμους πιο ανοιχτούς, από τα δόγματα και τις προκαταλήψεις.

Στην μεταφυσική θέλουμε να ανακαλύψουμε και να εξηγήσουμε ένα κόσμο διαφορετικό αυτό από αυτό που μας λέει η φυσική. Ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί πρέπει να το δούμε με μια ματιά, ακολουθώντας τους δρόμους που μας έδειξαν οι μεγάλοι μύστες, οι οποίοι έχουν το όνομα και  '' μάγοι '' ( όχι βέβαια με την έννοια του τσαρλατάνου ) από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα.
Σε αυτό συμπεριλαμβάνουμε το μεγάλο μύστη Χριστό που μας δίδαξε πρωτοποριακές πνευματικές αλήθειες, αυτόν που έχουν ασχοληθεί χιλιάδες πνευματικοί άνθρωποι, μεταφυσικοί, φιλόσοφοι, πνευματικοί δάσκαλοι, γκουρού.


Στο κομμάτι της ψυχολογίας και της συμβουλευτικής αστρολογίας των σχέσεων.
Όσο αφορά την ψυχολογική αστρολογία όταν όλα ξεκινούν από την ψυχή, από τις προβολές της παιδικής ηλικίας, τα μετά τραύματα της εφηβείας και την απουσία της ωρίμανσης στην ώριμη ηλικία πρέπει να τα δούμε κι αυτά. Όχι για να γίνουμε ψυχολόγοι, αλλά για να βοηθήσουμε μέσω της ψυχολογικής διάστασης των πλανητών και των ζωδίων και να λύσουμε τις ανικανότητες ή τις ψυχικές ατέλειες.

Όσο αφορά τη συμβουλευτική αστρολογία των σχέσεων, αφού βιώσαμε την διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Κριού και είδαμε τις ριζικές μεταβολές στις σχέσεις και στο γάμο, καλούμαστε και εδώ να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Οι ιντερνιτικές σχέσεις και έρωτες, οι εφήμεροι έρωτες, οι ψυχολογικές συναισθηματικές παρεκτροπές, το σύμφωνο συμβίωσης και η νέα αποδοχή της συμβίωσης είναι γεγονός. Ως κοινωνικά όντα και αστρολογικοί σύμβουλοι πρέπει να εξερευνήσουμε με βάση την αστρολογική γνώση και να προσφέρουμε την συμβουλή μας.
Όταν το 90% των ερωτήσεων είναι ερωτικού και συναισθηματικού περιεχομένου, δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο στα κλισέ ( ευαίσθητα καρκινάκια, λάτρης των σχέσεων ο Ζυγός, κτητικοί οι Σκορπιοί, σεξουαλικοί οι Λέοντες ) , γιατί αυτά έχουν αναλυθεί από τις τηλεοπτικές αστρολογικές εκπομπές και τα αστρολογικά περιοδικά .

Οι επιτυχίες μας για το 2018:

Πολύ καλή θέση του tarosofos.gr μεταξύ των αστρολογικών site, χωρίς διαφήμιση και έσοδα.

Αναλύσεις για πρώτη φορά πάνω στον έρωτα που τον ονομάσαμε με βάση τους πλανήτες τους εξωκρόνιους που έχουν μακροχρόνια επίδραση στην ζωή μας. Οι ονομασίες που του δώσαμε είναι σε συνδυασμό με τους αργούς Πλανήτες. Κρόνιος, Ποσειδώνιος, Ουράνιος, Πλουτώνιος έρωτας αναλύθηκε για πρώτη φορά στα αστρολογικά χρονικά.

Αποδείξαμε τις μαντικές, μεταφυσικές και ενορατικές ικανότητες  του ζωδίου του Σκορπιού ή ωροσκόπου και όσοι έχουν ευαίσθητους πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού.

Πολιτικές αναλύσεις που εκτός από την αστρολογία έχουν και μια οικονομική και γεωπολιτική διάσταση. Σε αυτό θα ήθελα επίσης να πω τις πολλές επιτυχίες μας, όσο αφορά την πρόβλεψη για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Διαφορετικές αναλύσεις, με διαφορετική προσέγγιση των εκλείψεων, των όψεων, που έδωσαν μία ξεχωριστή χροιά ως προς την αποτύπωση του κάθε αστρολογικού γεγονότος.

Τα επιτυχημένα ταξίδια με τον τίτλο Το ταξίδι της Αστρολογίας όπου διοργανώσαμε τρία επιτυχημένα ταξίδια σε Κόρινθο, Ολυμπία και εξερεύνηση των μαγευτικών παραλιών του νόμου Ηλείας, Επικούρειος Απόλλωνας - Ανδρίτσαινα - Καλαμάτα - Μονή  Μαλέβης και Σεπετού.
Εκεί διοργανώθηκαν και αστρολογικά σεμινάρια με την Συνδιοργάνωση από τα Μαθήματα Αστρολογίας και τον Βασίλη Παπαδολιά.
Εδώ θα σημειώσω ότι εκτός από επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, βάλαμε και πνευματικούς χώρους όπως μοναστήρια και μονές.

Ξεκινήσαμε τα Live μέσω του Facebook του ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ, με μεγάλη συμμετοχή των ακροατών, όπου αναλύσαμε εμπεριστατωμένα τα αστρολογικά δρώμενα, παρουσιάσαμε και αναλύσαμε και όλα τα παραπάνω που προανέφερα.
Στα Live εξηγήσαμε και την μάθηση της Αστρολογίας σε στυλ σεμιναρίων, αναλύσαμε και παρουσιάσαμε το μεγαλείο της Αριθμολογίας, όσο αφορά την επεξήγηση της προσωπικότητας και του πεπρωμένου.
Και βέβαια απαντάμε άμεσα σε όλες τις αστρολογικές και προσωπικές εμπειρίες.

Ξεκινήσαμε το Φιλανθρωπικό μας έργο ώστε να δώσουμε ένα άλλο Σκοπό στην Αστρολογία, πρωτοποριακό και συνάμα συμπληρωματικό στην ανθρώπινη απόσταση.  Δεν μπορούμε τις επιταγές της διέλευσης του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, να μην την δούμε και σε αυτή την διάσταση.

Προχωρήσαμε μαζί με καταξιωμένους συναδέλφους στην ίδρυση της ΠΑΣΥΦΑ, ενός Συλλόγου που καλύπτει όλη την Αστρολογική διάσταση  με Ομιλίες, Φόρουμ, Εκδηλώσεις, Ταξίδια, Σεμινάρια .
Περισσότερες πληροφορίες για το σκοπό του Συλλόγου στο pasyfa.gr

Διοργανώσαμε Αστρολογικές Εκδηλώσεις μαζί με άλλους συναδέλφους στο πολυχώρο Βαβέλ στο Μαρούσι και στο Θησείο. Με την συμμετοχή την δική σας να είναι μεγάλη και ουσιαστική.

Φέτος συνεχίζουμε το παραπάνω έργο μας πιο δυνατά και αποφασιστικά με την βοήθεια του Θεού.

Ηδη προχωρούμε στο πρώτο Ταξιδι Αστρολογίας για το 2019, το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά , στην Αράχωβα και Δελφούς στις 03/03/2019, ημέρα Κυριακή με κόστος που δεν θα υπερβαίνει τα 20€ .
Θα γίνει σχετική ανακοίνωση προσεχώς.

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν αξία χωρίς την δική σας αγάπη, υποστήριξη και συμμετοχή .
Σας Ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου