Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 13/02


Ο Άρης συναντά τον Ουρανό στις τελευταίες μοίρες του Κριού και επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού.
Επηρεάζει και τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.
Δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα με την ανδρεναλίνη στα ύψη. Δημιουργεί ένα δυναμισμό, μια παραπάνω δράση που πολλές φορές δημιουργεί την " υπέρ - ισχύ ". Φέρνει πρωτότυπες ιδέες που αναπτύσσονται με πολύ έντονους ρυθμούς τόσο στην σκέψη, όσο και στην πράξη. Υπάρχει ένα φιλελεύθερο πνεύμα που πολλές φορές οδηγεί σε πιο αντιδραστικές καταστάσεις που αν δεν προσεχθούν οδηγούν σε ανεπανόρθωτες ζημιές.
Μας οδηγεί σε ένα προκλητικό τρόπο αντίδρασης, με εγωιστικά κίνητρα, δεν δεχόμαστε εύκολα παρατηρήσεις και όλα κινούνται σε ένα Παρορμητικό ρυθμό.
Το μυαλό γίνεται υπερδραστήριο και καλό είναι αυτές οι δραστηριότητες να κινούνται στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την Νέα Εποχή.
Αυτή η περίοδος που ξεκινά στις 09/02 και κορυφώνεται στις 13/02 πρέπει να προσεχθεί και από πλευρά ατυχημάτων, αλλά και χωρισμούς κυρίως σε γυναίκες που ανήκουν στα Παρορμητικά ζώδια των τελευταίων ημερών.
Οι οξύθημες καταστάσες γενικά δεν βοηθούν, χρειάζεται μόνο η αυτοσυγκέντρωση και η ανάπτυξη του νοητικού πεδίου.
Εκεί που υπάρχουν έξυπνες λύσεις για όλα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου