Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 01/02


 Ο Άρης ο Πλανήτης της κίνησης σε τετράγωνο με το Πλούτωνα, το πλανήτη της ακραίας ενέργειας βγάζουν όλη τη καταπίεση προς τα έξω.
Ότι δεν έχει εκφραστεί, αναβοσβήνει για να έρθει στην επιφάνεια..... δεν ωφελεί η αντίσταση και σαφώς δεν οδηγεί πουθενά!
Ο Άρης θέλει αυτό που θέλει, όταν το θέλει και ο Πλούτωνας είναι απλά ο εξτρεμιστής.
Έπιδιώξτε ανοιχτά τις επιθυμίες σας χωρίς να πληγώσετε κανέναν, βρείτε την εσωτερική σας ελευθερία και ενδυνάμωση, μέσα από το χάσιμο ή την παραδοχή και όχι τη προσκόλληση.
Δίνοντας σας αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πνεύμα, αναθερμαίνεται η σεξουαλικότητα σας, ενώ με δύναμη & αυτοέλεγχο, εστιάζετε στο στόχο σας...
Ποιος είναι ο κίνδυνος όμως?... 1. ότι καταναλώνετε  υπερβολικά μεγάλη δύναμη, ενώ δεν έχετε λόγο να το κάνετε  & 2. ότι έχετε να πείτε ή να πράξετε, θα το μεταφέρετε εσφαλμένα!
Αιγόκεροι , Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί & όσοι έχετε πλανήτες στη 18* έως και τη 24* θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, όπως αυτό του φόβου ,της οργής , της λαγνείας ή της αδυναμίας.
Μη υιοθετήσετε αυτή την υπεροχή της όψης με κανένα από τα παραπάνω αρνητικά συναισθήματα ......
Ακόμη ακόμη και αν δείτε κάποιους να παίζουν βρώμικο παιχνίδι εναντίον σας αν δεν μπορείτε να τους σταματήσετε απλά βάλτε τους στο αριστερό σας πλάι με ευγένεια.
Επίσης θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε διαμάχη με οικογενειακά πρόσωπα ή με προιστάμενους ή με τις αρχές , αλλά σκεφτείτε ότι έχετε έναν Άσσο στο μανίκι σας για να τους αποδείξετε τη σημασία σας.
Όσοι θελήσουν να διεκδικήσουν κάποιο πρόσωπο που αγαπούν θα γίνουν αδίστακτοι προκειμένου να πετύχουν και να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο τους.
Επίσης είναι μια καλή στιγμή να ανακαινίσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας ή να αποκτήσετε ένα ακίνητο.
Προσοχή στην υγεία σας και δις στα ατυχήματα γιατί και το σώμα μας έχει τα όρια του.
Χρησιμοποιήστε το διεισδυτικό σας μυαλό για να πετύχετε μια αριστεία, μέσα από μια επιχειρηματική συμφωνία που απαιτεί μια άκρα Πλουτώνια μυστικότητα από τη πλευρά σας.
Η πρόκληση είναι να χρησιμοποιήσετε το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα, χωρίς παρορμητικότητα, θετικά & παραγωγικά με ηθικά και ενάρετα μέσα για την επίτευξη των στόχων σας...
Εστιάστε στο δρόμο προς τα εμπρός και στη καλλιέργεια μιας προοπτικής, που θα φωτίσουν τη στάση σας στη πνευματική αναγέννηση και σε ένα υψηλότερο επίπεδο πνευματικής ωριμότητας!



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου