Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ


Το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού που γίνεται στις 01/03 στην 29* μοίρα του Αιγόκερω δεν αφορά αυτούς που κινούνται εντός του πλαισίου του συμβατικού.
Η δέσμευση εδώ συνεπάγεται μια προσωπική ανεξαρτησία, όπου κυκλοφορεί ένας καθαρός αέρας.
Δεν υπάρχει δέσμευση απέναντι σε παραδοσιακές κοινωνικές αντιλήψεις, που εκπροσωπεί ο Κρόνος, αλλά ακολουθείτε η ανορθόδοξη οδός.
Η αίσθηση αυτή προσφέρει ενθουσιασμό, δίνει ένταση, προσφέρει εμπειρίες, δεν αντέχει όμως το χρόνο. Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα θα επιστρέψει η λατρεία της μοναδικότητας.
Ένας άδοξος ερωτικός δρόμος λοιπόν?
Αυτό αφορά τις πεποιθήσεις γύρω από ζητήματα που ακολουθούν τις σχέσεις. Εδώ η ανάγκη της Αγάπης είναι μια διαρκής πάλη με την ελευθερία. Η ελευθερία προσφέρει την ανατροπή δεν δημιουργεί όμως ισορροπία.
Η προοπτική ενός γάμου " που θα διαρκέσει για πάντα " είναι ανέξοδη όσο λειτουργεί η " ουράνια προβολή " και δεν εισχωρεί το κτητικό στοιχείο.
Η " πνιγμένη αγάπη ", η σκλαβιά δηλαδή, που ενσκήπτει ανάμεσα στα δύο μέλη είναι μη συμβατή με την " δομή της Ουράνιας αγάπης "
Εδώ δεν γίνεται κάτι αναγκαστικά ούτε παραμένουν τα όρια. Όλα στηρίζονται στο πρόσκαιρο, στο παροδικό, με την έννοια ότι δεν υπάρχει η έννοια του μετά.
Η διάρκεια της σχέσης μπορεί να τραβήξει όσο αντέχει ο μη εγωισμός. Όταν καταλάβει την σχέση τότε θα επέλθει η κατάρρευση.
Μοναδικότητα στην ελευθερία, πειραματισμοί, αισθησιασμός είναι συνοδοιπόροι. Η δοκιμή και η αμφισβήτηση των σεξουαλικών κανόνων είναι η παροχή που προσφέρει.
Τα πάντα μπορεί να είναι συμβατά και ασύμβατα ταυτόχρονα, ανάλογα τους πρωταγωνιστές.
Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά στοιχεία. Η υπερβολή στην ελευθερία, οι κακές συνήθειες, οι αντίθετες κινήσεις, η άλλη άποψη που γίνεται θεσμός, το να παραμένεις μέσα στη σχέση.
Μοιραία μετά ακολουθεί το χάσιμο.
" Το φεγγάρι έχει δύσει. "


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου