Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 17/03. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 17 / 03 φέρνει καινούργια δεδομένα όσον αφορά το προσωπικό και πολιτικό σκηνικό.
Όπως έχουμε πει πολλές φορές, κάθε διέλευση του Άρη έχει να δώσει καινούργια ξεκινήματα που συνήθως έχουν αρνητικές συνέπειες είτε στο άνθρωπο αλλά και στην χώρα.
Αυτή τη φορά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς έχει να αντιμετωπίσει και τις όψεις που κάνει ο Άρης με Κρόνο, Πλούτωνα, Ουρανό, οπότε καταλαβαίνουμε ότι με όλους αυτούς τους εξωκρόνιους και πολλούς δύσκολους πλανήτες φέρνει τα πάνω κάτω.
Όσο αφορά το προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού για άλλη μία φορά θα υποστούν τους αρνητικούς παράγοντες που τους φέρνουν πάντα σε δύσκολη θέση ιδιαίτερα το τελευταίο χρόνια.
Σας έχω κουράσει εσάς τους Παρορμητικούς καθώς αναφέρω κάθε φορά κάποιες δύσκολες περιόδους, αλλά δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε το ότι πολλοί δύσκολοι πλάνητες κινούνται πάνω σε αυτό το Σταυρό οπότε πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι το 2020 τι θα έχουμε - ριζικές μεταβολές στα άτομα που ανήκουν στα αντίστοιχα ζώδια ή έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη και Μεσουράνημα σε αυτά.
Αναλόγως σε ποιο ζώδιο είναι το κάθε άτομο έχει να διαβεί το Ρουβίκωνα που του φέρνει  αρκετά εμπόδια αλλά και ανατροπές οι οποίες είναι έξω απ' τα συνηθισμένα.
Ο Άρης είναι ο πλανήτης εκκίνησης είναι αυτός που δημιουργεί τα γεγονότα και στην παρούσα περίπτωση έχουμε και το πολιτικό σκηνικό να βρίσκεται σε μία καμπή.
Οι πιέσεις αυξάνονται ο Πρωθυπουργός  βρίσκεται σε μία αδιέξοδο και όλο το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε μια διαδικασία κατάρρευσης.
Αυτό δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει στην Ελλάδα καθώς και στις προηγούμενες φτωχεύσεις είχαμε ανάλογα γεγονότα και μάλιστα πολλές φορές με οδυνηρές συνέπειες που οδήγησαν την Ελλάδα να χάσει εδάφη.
Μια που οι διαμάχες έχουν οδηγήσει στην Ελλάδα στο να χάσει με πολέμους κομμάτια από τα εδάφη της και κάθε φορά να δημιουργούνται τετελεσμένα γεγονότα. Και βέβαια δε μιλάμε για ομοψυχία η οποία είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο όσον αφορά τη διαχείριση αυτών των καταστάσεων.

Θα μου πείτε και τώρα τι? Ο Άρης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορούμε να πάρουμε μέτρα αντιμετώπισης. Ερχόμαστε μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα και δεν γίνεται αλλιώς.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου