Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ 29/03

Από τις 25/03 έως και τις 31/03 ο Ήλιος από τον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Πολύ δυνατή όψη που ως διέλευση μας επηρεάζει λιγότερο από το να την συναντήσουμε σε ένα Προοδευτικό ωροσκόπιο.
Το πρώτο που επηρεάζει είναι την " έκφραση του Εγώ ", δηλαδή παραίτηση. Είτε νιώθεις ότι όλα σου είναι βάρος,  είτε τα προβλήματα σε επαγγελματικούς χώρους αγριεύουν. Σημασία δεν είναι το τι συμβαίνει αλλά πως το αντιμετωπίζεις εσύ.
Σίγουρα δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια καθώς προέρχονται οι δυσκολίες από καρμικές δονήσεις και πρέπει να υποστείς τα λάθη των πεπραγμένων σου.
Άλλο ένα θέμα είναι η εξασθένιση του οργανισμού που εκτός από την παραίτηση φέρνει θέματα υγείας που το πιο ανώδυνο είναι η υπερκόπωση και το ψυχικό βάρος.
Η έλλειψη υπομονής και η δυσαρέσκεια είναι ανεσταλτικός παράγοντας των κινήσεων, καθώς οτιδήποτε πληγώνει αφήνει πληγές που δύσκολα επουλώνονται.

Η όψη επηρεάζει τους Κριούς και Αιγόκερους, καθώς και Ζυγούς, Καρκίνους. Όποιοι λοιπόν έχουν Ήλιο, Σελήνη,  Ωροσκόπο και Μεσουράνημα, καθώς και την παραπάνω όψη και βρίσκονται κοντά στην 8η μοίρα θα έχουν τις παραπάνω συνέπειες.
Για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο η όψη έχει μηδενική επιρροή.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου