Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 24/03


Εχθρός μου το Εγώ μου"

Ενδεχόμενες συγκρούσεις με άλλους αν αφήσουμε τις ενέργειες μας να υπαγορεύονται από ασυνείδητες προθέσεις προκαλεί η όψη τετραγώνου μεταξύ Ήλιου και Άρη.
Η ευερεθιστότητα και η ανυπομονησία έντονες, με τη Σελήνη να περνά στο Καρκίνο, που δίνει περαιτέρω ένταση, και μαζί με την απογοήτευση ίσως να οδηγήσει σε ασθένεια τον εαυτό μας.
Η εσωτερική ανησυχία σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία για απελευθέρωση, πιθανόν να οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες.
Ενεργώντας παρορμητικά το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε είναι να σπείρουμε σπόρους για μελλοντικές καταστροφές.
Με τις αντιδράσεις μας να είναι αμυντικές ή ανταγωνιστικές,  το αποτέλεσμα θα είναι να είμαστε αντίθετοι σε έναν συμβιβασμό ή κάποια διαπραγμάτευση.
Όπως επίσης θα είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα ή τραυματισμούς ή σε εγκαύματα ή σε ότι αφορά το κεφάλι , λόγω της έντονης αθλητικής δραστηριότητας και όχι μόνο.
Χρειάζεται προσοχή, γιατί πολύ εύκολα η αυτοπεποίθηση μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα , αντιδρώντας και στη παραμικρή πρόκληση.
Ας επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας σχέδια και στη σταδιοδρομία μας , αποφεύγωντας με αυτό το τρόπο, οποιαδήποτε ένταση προερχόμενη είτε από το εγώ μας, είτε από άλλους.
Θα έχουμε την επιτυχία που αναζητάμε σε οποιονδήποτε τομέα αν επικεντρωθούμε στα ολοκληρωμένα σχέδια μας , λαμβάνοντας υπόψιν και τα συναισθήματα των άλλων.

   " Για να κατανοήσουμε τα πάντα, πρέπει να συγχωρούμε τα πάντα"
                          Βούδας.



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου