Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 22/03 - 16/04.


Ανάδρομος Ερμής. Είναι η επιστροφή σκέψεων και προσώπων από προηγούμενες καταστάσεις που όμως θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα.
Οι σκέψεις μας λένε το τι πρέπει να ξαναδούμε ως επαλήθευση της προηγούμενης λογικής διαδικασίας. Χρειάζεται αυτό? Ναι, για να γίνει κατανοητό στην λογική η σκέψη ως ακολουθία. Υπάρχει στέρηση χρόνου, απαιτείται όμως επαναπροσέγγιση ως προς τις ιδέες, τους τρόπους για την επιλογή του καλύτερου δυνατού συντονισμού.

Όσο αφορά τα πρόσωπα εδώ μπορεί να υπάρξει επιστροφή μέσω συνάντησης, μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων χωρίς όμως ουσία. Αυτή η επιστροφή είναι " για τα μάτια του κόσμου " ή να το θέσουμε διαφορετικά " επιστρέφω για να ξαναφύγω ". Οπότε δεν δίνουμε καμία σημασία σε αυτή την επιστροφή μια που κατά την ορθόδρομη Πορεία  τα πρόσωπα θα χαθούν ξανά.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε, παρόλο που κάποιοι αστρολόγοι προσπαθούν να το αναιρέσουν, δεν κάνουμε κινήσεις που έχουν σχέση με οτιδήποτε περιγράφει η ερμηνεία του Ερμή.
Επικοινωνία, κοντινά ταξίδια, σχέσεις με συγγενείς, αγορά ηλεκτρικών συσκευών, αυτοκινήτου, υπογραφή εγγράφων, συνεργασίες, γάμοι κτλ.
Ίσως πείτε " να σταματήσει η ζωή μας? ". Την ζωή δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς, ότι όμως δεν είναι αναγκαίο να γίνει δεν πρέπει να γίνεται.
Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Ένας φίλος αγόρασε ένα κινητό με ανάδρομο τον Ερμή. Δεν χάλασε η συσκευή αλλά με την επιστοφή του Ερμή σε ορθή φορά η τιμή του έπεσε 100€. Και μιλάμε για ένα διάστημα 20 ημερών.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η καθημερινότητα επηρεάζεται και καλό είναι να υπάρχει αυξημένη προσοχή. Δεν σημαίνει ότι είναι κακό κάθε αναδρομή αν την χρησιμοποιήσουμε  για σκοπό αυτοκριτικής και λογικής διαδικασίας. Έχουμε λοιπόν 20 μέρες να δούμε ξανά τα πράγματα με ένα άλλο μάτι πιο απομακρυσμένο και πιο εξερευνητικό.


Η αναδρομή γίνεται από την 16" μοίρα του Κριού και φτάνει μέχρι την 4" μοίρα και επηρεάζει και πρέπει να δείξει την ανάλογη προσοχή το δεύτερο και το πρώτο δεκαήμερο των Παρορμητικών. Αυτοί που ίσως έχουν επιστροφή προσώπων είναι οι Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες των ίδιων δεκαημέρων. Τα θέματα που θα ξαναδούμε έχουν σχέση με όσα ήρθαν μπροστά μας το διάστημα από τις 06/03 έως και την 22/03.
Επηρεάζονται και όσοι έχουν Ερμή στον Κριό, καθώς και αυτοί που έχουν ανάδρομο Ερμή στο Γενέθλιο Χάρτη τους θα έχουν μία καλύτερη διαχείριση της αναδρομής .



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου