Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 17/03- 16/05.


 Μετακίνηση  του Άρη στον Αιγόκερω από 17/03 έως 16/05. Αυτό είναι μικρό γεγονός?
Κάθε άλλο, καθώς οι όψεις του Άρη με τον Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα, είναι οι πιο δύσκολες του ζωδιακού.
Να ανησυχούμε? Ο Άρης πάντα φέρνει γεγονότα και δημιουργεί την έναρξη των αλλαγών.
Μόνο που εδώ δεν είναι κάτι απλό.

Για όσους γνωρίζουν Αστρολογία καταλαβαίνουν ότι αυτό το διάστημα είναι έντονο και σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο.
Πάλι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ( Καρκίνος, Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως ) και όλοι που έχουν Σελήνη, Μεσουράνημα, Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, θα " υποστούν " Άρηες καταστάσεις.
Νεύρα, ατυχήματα, συγκρούσεις, εμπόλεμες καταστάσεις, ύπουλα κτυπήματα, εγκλήματα, βία, ενέργεια, αντιεξουσιαστικές ενέργειες, πολιτικές συγκρούσεις, προβλήματα με πατέρα, μητέρα, σύζυγο/ος, αφεντικό, όλα αυτά είναι η επεξήγηση των όψεων που δημιουργεί. Υπάρχει το θετικό?
Η διαχείριση της δύναμης για την ανάδειξη των δυνατοτήτων, η επαγγελματική επέκταση και κοινωνική καταξίωση, η ορμή της επιτυχίας, η αλλαγή επαγγέλματος κτλ.

Όσο αφορά την πολιτική κατάσταση είναι το πιο δύσκολο διάστημα για την κυβέρνηση. Οι εσωτερικές συγκρούσεις των μελών και των συνεργατών, καθώς και οι απαιτήσεις των ξένων θα δημιουργήσουν κυβερνητική κρίση. Ίσως να έχουμε την παραίτηση μελών της, διασπάσεις και στο πιο ακραίο σενάριο την παραίτηση.

Για τα ζώδια θα αναφέρουμε τα εξής:

Αιγόκερως: Μέγιστη δύναμη επικράτησης, με άνοδο σε υψηλά επίπεδα καταξίωσης. Στα αρνητικά, η δύναμη να παραμείνει ως θετικός σκοπός και να μην γίνει αιτία απωλειών.

Καρκίνος: Συνεργασίες, σχέσεις, γάμος, προβλήματα συζύγου, θέματα υγείας, διαζύγιο κτλ. λυπούν, αλλά δεν γίνεται αλλιώς .

Κριός: Εδώ έχουμε την δύναμη στο μεγαλείο της για την επέκταση των επαγγελματικών δυνατοτήτων, αλλά και συγκρούσεις με ανώτερα ιεραρχίας άτομα.

Ζυγός: Κατοικία, μητέρα , οικογένεια και ψυχολογία επιδρούν ανασταλτικά στην ζωή σας, αυτό το χρονικό διάστημα.

Ευνοημένοι τα ζώδια της Γης, Ταύρος και Παρθένος. Ο πρώτος σε ταξίδια, σπουδές, αναζήτηση, δικαστήρια κτλ. Οι δεύτεροι σε παιδιά, έρωτες, ταλέντα και επαγγελματικά σχέδια.

Για τα υπόλοιπα ζώδια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις .



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου