Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αυτό το μήνα σύμφωνα με την μεγάλη εκδήλωση του Σύμπαντος έχουμε την κάρτα του Διαβόλου ως κάρτα του μήνα.
Είναι μία κάρτα η οποία αναφέρεται κυρίως σε ψυχικές δυνάμεις, απόμακρα σημεία, κρυφές επιθυμίες, χρήματα, μεταφυσική και σεξουαλική ζωή.
Ας το δούμε πιο αναλυτικά και πόσο το Ταρώ μπορεί να συνδεθεί και να ερμηνευτεί σε συνδυασμό με την Αστρολογία και πάνω στις έρευνες μου όσο αφορά το Αστρο Ταρώ.
Καταρχήν στην Αστρολογία έχουμε τη μετακίνηση του Άρη στο Σκορπιό που βγάζει κρυφές επιθυμίες, αυξημένη σεξουαλικότητα η οποία έχει ψυχολογικά κίνητρα και τάσεις μαζοχισμού.
Αυτό μας το λέει η κάρτα αφού κυκλοφορεί μία " διαβολική ατμόσφαιρα " ως προς τις επιδιώξεις μας.
Μας το επιβεβαιώνει και ο Δίας στον Σκορπιό όπως εδηλώνει σε μεγένθυση αυτά τα ένστκτα και τις σεξουαλικές παρεκτροπές, την ανισορροπία μεταξύ ψυχής και σώματος.
Θα μου πείτε, έχουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και όλα αυτά παίρνουν μια σημασία αρκετά προκλητική.
Η κάρτα αυτή έχει τον άνθρωπο με μία αλυσίδα στο λαιμό που έχουν αρκετό όμως φάρδος, που υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος μπορεί να απαλλαγεί από τα πάθη του και η περίοδος των γιορτών είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσει το δρόμο του Χριστού όπως ο καθένας το εννοεί.
Η προσοχή όλων είναι στραμμένη και στα οικονομικά, είτε αφορά κυβερνητικές εξαγγελίες, είτε δώρα από την εργασία, είτε άλλες παροχές οικονομικής ευθύνης που είναι απαραίτητες για την ευχαρίστηση της φυσικής ύπαρξης.
Η Αφροδίτη στον Τοξότη που έχει σχέση με τη νομοθεσία δείχνει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και κάποια άλλα " δώρα " της π.χ. την πληρωμή συντάξεων στις 21 / 12ου δηλαδή πριν τις γιορτές που βλέπουμε και εδώ τις επιδράσεις της κάρτας του Διαβόλου.
Δεν πρέπει να πτοούμαστε απέναντι σε όλες τις προκλήσεις της ζωής που έχει και αρνητικά σημεία πάντοτε, αλλά να ακολουθήσουμε δρόμους οι οποίοι είναι δρόμοι εξέλιξης και  που βασίζονται πάνω σε μία ηθική και σε μία απαίτηση της ψυχής για δημιουργικά πράγματα.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου