Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16/11. ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ

Μιά όψη πού χαρίζει ρομαντισμό, ερωτική επιθυμία, ένα ουτοπικό όνειρο που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη.
Αφροδίτη στο Σκορπιό κ` Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι μια Αγάπη ένας Έρωτας με φόντο όλες τις αποχρώσεις του μπλέ....μιά  σύνδεση ψυχής.
Η Σκορπίσια Αφροδίτη γοητευμένη από τα κύματα φαντασίας του Ουτοπικού Ποσειδώνα, να περιβάλουν το κορμί της μπορεί να δεί τα ονειρά της να πραγματοποιούνται, τον ρομαντισμό της να είναι αξέχαστος, διδάσκεται να είναι σε αρμονία με τη φύση,  εντούτις όμως ενδέχεται να μην υπάρχει πρακτικότητα σε μιά σχέση,  μια συνεργασία ή έναν γάμο.
Η διαίσθηση θα είναι αυξημένη έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε τις προθέσεις του καθενός στις σχέσεις σας.
Λύσεις θα βρεθούν σε διάφορα προβλήματα εξαιτίας της αυξημένης δημιουργικής σας φαντασίας ή του ρομαντισμού που θα έχετε.
Λόγια γλυκά,  συμπονετικά σε αδύναμους ανθρώπους του περιβαλλοντός σας , θα δώσουν πραγματικά μια ανάταση σε κάθε τι που τους απασχολεί.
Ένα άγγιγμα αγάπης,  ένα χάδι υποστήριξης, ένα φιλί λατρείας, σε όσους το έχουν ανάγκη  δώστε...θα αισθανθούν σίγουρα καλύτερα.
Αποφύγετε ανθρώπους πού δεν είναι της ίδιας νοοτροπίας με εσάς, γιατί λόγω της ευαισθησίας που θα σας κατέχει ίσως να παρασυρθείτε και να οικειοποιηθείτε συμπεριφορές αλλοπρόσαλες και θλιβερές.
Με την ευγένεια ψυχής που θα σας διακρίνει είναι δυνατόν να αρκείστε σε ότι μπορούν να σας προσφέρουν....δηλαδή από το πολύ, το λίγο, μέχρι και το τίποτα.
Τι σημαίνει αυτό?... ότι μπορεί να ζήσετε τη μεγάλη Αγάπη, να συγχωρήσετε μια απιστία ή να συνηθίσετε να ζείτε το όνειρο ενός πλατωνικού έρωτα,  χωρίς να σας ενοχλεί συναισθηματικά.
Έλκεστε από όσους έχουν καλλιτεχνικές ή μυστικιστικές τάσεις.
Επίσης αυτή η όψη φέρνει και μιά δόση ασυμμετρίας.
Δηλαδή μπορεί να κάνετε ένα πραγματικά ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με κάποιον τώρα, μόνο και μόνο για να μάθετε αργότερα ότι η σχέση βασίστηκε πραγματικά σε μιά σειρά από  αυταπάτες.
Αλλά ακόμη κ αν είναι  έτσι, τι είναι η Αγάπη τελικά?.. είναι ένα είδος ψευδαίσθησης!
Προσπαθείστε να μην συναναστραφείτε με τύπους ανέντιμους που θα αισθανθούν τη προθυμία σας να τους υπηρετήσετε, και αυτοί θελήσουν να επωφεληθούν από αυτό.
Οι καλλιτέχνες της ποίησης,  της μουσικής, του τραγουδιού,  του χορού αγγίζουν τη μαγεία της τέχνης,  τόσο που θα προκαλέσει τεράστια  συγκίνηση στο κοινό τους.



Cahya 
Ενορατικός Αστρολόγος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου