Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 09/12 - 26/01. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩ ΕΑΥΤΟ.

Ο Πλανήτης Άρης μετακινείται στον Σκορπιό σε μία διέλευση που διαρκεί από τις 09/12 έως και τις 26/1/2018.
Σε ένα ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά μεγαλώνει η ισχύς του αλλά και οι επιπτώσεις του.
Το οξύμορο είναι ότι αυτή η διέλευση γίνεται μέσα στις γιορτές και γίνεται παράλληλα με το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου που γίνεται ανήμερα στα Χριστούγεννα.
Εδώ έχουμε το γνωστό " όταν δεν υπάρχουν λεφτά, υπάρχει γκρίνια ".
Αυτό σηματοδοτεί ως προμήνυμα και την καινούργια χρονιά όπου τα χρήματα θα είναι καθοδικά και θα ψάχνουμε και την αγάπη.
Όμως ο Άρης δεν έχει μόνο αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ενέργεια κυρίως ως προς την διεκδίκηση χρημάτων από πηγές εκτός εργασίας αλλά και μία αυξημένη ερωτική λίμπιντο ίσως με παρεκτροπές ( ασέλγειες " διαβολικών " ψυχασθενών ατόμων πάνω σε παιδιά. Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου αυτών των ατόμων λόγω ότι αρνούνται να επισκεφτούν ψυχίατρο γνωρίζοντας τον εγκλεισμό τους σε ψυχιατρείο υπάρχει η ψύχωση παράλληλα με την σχιζοφρένεια) .
Εδώ όμως έχουμε και την κυβερνητική παγίδα. Τους πλειστηριασμούς χωρίς αιδώ με κατασταλτικούς μηχανισμούς ( ψυχοφόβο - δυνάμεις κατασταλής, αστυνομία - μίσος) . Η εξουσίες όταν εδραιωθούν μετατρέπονται σε ανεξέλεκτους μηχανισμούς μνησικακίας) .
Παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των ζευγαριών καθώς όπως προείπα η εκδίκηση, η ζήλεια και το σκοτεινό σημείο θα αναδύεται, δεν βοηθά η Αφροδίτη όπως αναφέρω, οπότε περιπλέκονται τα πράγματα.
Ο Άρης δεν είναι εύκολος πλανήτης γιατί δείχνει το αρχέτυπο του πολεμιστή της αρχαίας εποχής που πολεμά για την επιβίωση του με τα ζωϊκά θηρία της εποχής.
Στην σύγχρονη εποχή αυτό μεταφέρεται ως σύγκρουση μεταξύ των ανθρώπων, αφού τα " άγρια ζώας " δεν υφίστανται καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μεταφερθεί σε πόλεις.

Η διέλευση επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Απαιτείται προσοχή και ηρεμία.
Είναι βοηθητική για καινούργια ξεκινήματα σε Καρκίνους και Ιχθύς, όπως και Παρθένους και Αιγόκερους σε μικρότερο βαθμό.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
Αστροψυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου