Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ηλιακή έκλειψη Κριού Απρίλιος 2024

 




Η 8η Απριλίου 2024 φέρνει μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Κριού. Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά κοσμικά γεγονότα του έτους και θα διαμορφώσει το μονοπάτι που προοριζόμαστε να περπατήσουμε για τους επόμενους 18 μήνες.

Οι εκλείψεις είναι πάντα εξαιρετικά μετασχηματιστικές εποχές, και αυτή η έκλειψη, όντας μια ολική ηλιακή έκλειψη, βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο ισχύος της. Μια ηλιακή έκλειψη πέφτει πάντα σε μια Νέα Σελήνη, οπότε μπορείτε να το σκεφτείτε ως μια υπερφορτισμένη, σούπερ ενεργοποιημένη, εξαιρετικά έντονη Νέα Σελήνη.
Η Έκλειψη γίνεται στην μοίρα του Κριού επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτό το Σταυρό από την 17η έως την 23η μοίρα.
Η Έκλειψη ενεργοποιεί τον αντίστοιχο οίκο που πέφτει στο γενέθλιο ή στο προοδευτικό χάρτη.

Η ηλιακή έκλειψη της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κύκλου, οπότε αυτή η Ηλιακή Έκλειψη μεγεθύνει αυτή την ενέργεια, ανοίγοντας πόρτες, καθαρίζοντας μονοπάτια και κάνοντάς μας να μετατοπιστούμε σε μια νέα κατεύθυνση. Το γεγονός ότι αυτή η Ηλιακή Έκλειψη πέφτει στον Κριό το ενισχύει μόνο καθώς ο Κριός είναι το σημάδι νέων ξεκινημάτων.
Περιμένετε κάποιες νέες πληροφορίες, νέο τρόπο ύπαρξης ή νέο μονοπάτι να ανοίξει για εσάς κάτω από αυτή την Έκλειψη. Καθώς αυτή η Έκλειψη είναι τόσο ισχυρή, αυτή η νέα ευκαιρία ή αρχή μπορεί να φανεί ακόμη και ένα μήνα μετά την κορύφωσή της.
Θα μπορούσε επίσης αυτή η Ηλιακή Έκλειψη να υποκινήσει έναν νέο τρόπο ύπαρξης που στη συνέχεια αλλάζει την κατεύθυνση ή την πορεία της ζωής σας. Μπορεί να φαίνεται λεπτό στην αρχή, αλλά όταν κοιτάξετε πίσω αυτή τη στιγμή, θα είστε σε θέση να δείτε πόσο μετατοπίστηκε και μεταμορφώθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα του έτους.
Ενώ οι ενέργειες της έκλειψης μπορεί να είναι λεπτές, άλλες φορές μπορεί να είναι δυνατές. Κάτω από αυτή την έκλειψη, μπορεί να μας υποδεχτεί μια εκπληκτική ευκαιρία ή ένα άνοιγμα πόρτας που μας οδηγεί σε ένα απροσδόκητο μονοπάτι.
Λέγεται ότι οι Εκλείψεις φέρνουν μοιραία γεγονότα που μας μετακινούν σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης, οπότε εμπιστευτείτε αυτό που εκτυλίσσεται και προσπαθήστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγείται αντί να προσπαθεί να ελέγξει.

Έκλειψη Νέας Σελήνης και καθορισμός προθέσεων

Ενώ οι Ηλιακές Εκλείψεις τείνουν να προκαλούν μοιραία γεγονότα και να μας βάζουν εκεί που πρέπει να είμαστε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να θέσουμε προθέσεις και να ασκήσουμε τις συν-δημιουργικές μας ικανότητες.
Είμαστε συν-δημιουργοί αυτού του Σύμπαντος, οπότε κάνοντας μια λίστα προθέσεων και βγάζοντας έξω αυτό που θέλουμε να προσελκύσουμε μπορεί να είναι μια ισχυρή άσκηση για να κάνουμε κάτω από αυτές τις ενέργειες της Έκλειψης.
Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό είναι επίσης μια Έκλειψη Βόρειου Δεσμού, πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργειά της έχει τις ρίζες της στο μέλλον. Είναι μια Έκλειψη για να κοιτάξουμε μπροστά και να αγκαλιάσουμε τους μεταβαλλόμενους καιρούς. Δεν είναι καιρός να κοιτάξουμε πίσω ή να επιμείνουμε στο παρελθόν, είναι καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τις δυνατότητες ενός νέου κεφαλαίου.
Αυτό θα αξίζει να έχετε κατά νου όταν πρόκειται για τη δημιουργία των προθέσεών σας. Προσπαθήστε να τα κάνετε φρέσκα και νέα. Προσπαθήστε να μην ζητάτε τα ίδια πράγματα, αλλά να βρείτε έναν νέο τρόπο να προσεγγίσετε αυτό που επιθυμείτε. Βγάλτε τον εαυτό σας από τη ζώνη άνεσής σας και ονειρευτείτε μεγάλα!
Επειδή η ενέργεια γύρω από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη είναι τόσο ισχυρή, θα έχετε αρκετό χρόνο για να ορίσετε τις προθέσεις σας και μπορείτε να εργαστείτε με αυτή την ενέργεια για μερικές εβδομάδες αφού έχει περάσει. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι καλύτερο να περιμένετε και να δείτε τι "κατεβαίνετε" πριν ορίσετε τις προθέσεις σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη και ο Χείρωνας στον Κριό

Τη στιγμή αυτής της έκλειψης, έχουμε τον Ήλιο και τη Σελήνη, καθώς και την Αφροδίτη, τον Χείρωνα, την Έριδα και τον ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο του Κριού. Αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό πεδίο δύναμης ενέργειας του Κριού, το οποίο θα μας ενθαρρύνει να βγούμε μπροστά, να βρούμε τις ηγετικές μας ικανότητες και να ενεργοποιήσουμε τον ισχυρό πολεμιστή μέσα μας.
Εάν βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που είναι δύσκολες ή προκλητικές, αυτή η ενέργεια θα δώσει μια ώθηση κινήτρων και αυτοπεποίθησης για να μας βοηθήσει να πλοηγηθούμε στο δρόμο μας.
Από όλους τους πλανήτες που αιωρούνται στον Κριό τη στιγμή αυτής της έκλειψης, ο Χείρωνας ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο κυρίαρχους λόγω της εγγύτητάς του με τη Νέα Σελήνη.
Ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής γνωστός ως πληγωμένος θεραπευτής. Αντιπροσωπεύει τα τραύματά μας και τις πληγές που κληρονομούμε από τα προηγούμενα και τα τρέχοντα χρονοδιαγράμματά μας. Αυτές οι πληγές κόβονται τόσο βαθιά που τείνουν να μας διαμορφώσουν και να μας διαμορφώσουν σε αυτό που είμαστε. Αυτές οι πληγές ποτέ δεν μας αφήνουν πραγματικά, αλλά αντίθετα παραμένουν μαζί μας.
Ο Χείρωνας μας διδάσκει ότι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη, σοφία και θεραπεία από τις πληγές μας. Η ενέργειά της μας ενθαρρύνει να βλέπουμε τις πληγές μας ως πύλες δύναμης και διδασκαλίας για να καθοδηγήσουμε και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Στο μύθο του Χείρωνα, ήταν η δική του πληγή της εγκατάλειψης κατά τη γέννηση που του επέτρεψε να βρει το ρόλο του ως δάσκαλος, μέντιουμ και θεραπευτής. Μέσα από τις πληγές του βρήκε τα χαρίσματά του.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι μπορούμε να συσχετιστούμε με στοιχεία της ιστορίας του Χείρωνα, και κάτω από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη, μπορεί να το αισθανόμαστε αυτό ή να αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση του πώς αυτή η ενέργεια ξεδιπλώνεται στη ζωή μας.
Εάν βρίσκεστε σε ένα θεραπευτικό ταξίδι ή έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με τις δικές σας πληγές, αυτή η Ηλιακή Έκλειψη θα είναι μια ισχυρή στιγμή για να υπερβείτε και να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο του θεραπευτικού σας ταξιδιού.
Κάτω από αυτή την ηλιακή έκλειψη, οι πληγές μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή μπορεί να βρεθούμε να αντλούμε δύναμη και σοφία από τα τραύματα που κάποτε μας κρατούσαν κάτω ή συγκρατημένους.
Υπάρχει ισχυρή ενδυναμωτική ενέργεια κάτω από αυτή την Έκλειψη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ωθήσουμε τον εαυτό μας προς τα εμπρός και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο που μας έχει δοθεί.

Το μονοπάτι της ηλιακής έκλειψης

Το μονοπάτι της έκλειψης ξεκινά από τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και διασχίζει τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Ορισμένα μέρη της Νότιας Αμερικής θα είναι επίσης σε θέση να δουν την έκλειψη. Λέγεται ότι όταν μια έκλειψη είναι ορατή σε μια συγκεκριμένη χώρα, αυτή η χώρα γίνεται μια ισχυρή εστίαση για τους επόμενους μήνες.
Στην παραδοσιακή αστρολογία, οι ηλιακές εκλείψεις λέγεται ότι επηρεάζουν τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες και τους κυβερνήτες της χώρας. Έτσι, αυτή η Έκλειψη θα μπορούσε να φέρει κάποια σημαντικά νέα ή πληροφορίες γύρω από τους ηγέτες του κόσμου, ειδικά στις χώρες που βλέπουν την Έκλειψη στην Ολότητά της.


Η Έκλειψη Ηλίου για την Ελλάδα


Μια περίληψη των ενεργειών της ολικής ηλιακής έκλειψης του Κριού

  • Νέα ξεκινήματα, νέα μονοπάτια και νέοι τρόποι να βλέπουμε τα πράγματα
  • Μια νέα ευκαιρία που σας οδηγεί σε μια διαφορετική κατεύθυνση
  • Κάτι που ονειρευόσασταν ή για το οποίο εργαζόσασταν γίνεται πραγματικότητα
  • Η ισχυρή θεραπευτική ενέργεια μας επιτρέπει να αντλούμε σοφία από τις πληγές μας
  • Σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορεί να δούμε ειδήσεις για παγκόσμιους ηγέτες

ΤΑΝΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου