Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ερμής Rx σύνοδος Αφροδίτη 19/04

 


Από τις 17 έως τις 21 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Κριού συναντά την Αφροδίτη σε σύνοδο κάνοντας μία υπέροχη όψη. 
Επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο το ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα και όσους έχουν μεσουράνημα, πλανήτες και ωροσκόπο από τη 15η έως τη 20η μοίρα.

Θα ακουστούν ωραία λόγια αυτή τη χρονική περίοδος και είναι κατανοητό μια που είναι η μέρα των ερωτευμένων οπότε θα βοηθήσει η όψη ότι αφορά γύρω από τον Έρωτα. Θα υπάρχει αισιοδοξία καθώς επίσης και στο να αφιερωθούμε σε κάποια σχέδια που είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα διέπονται από αισιοδοξία. Το κλίμα είναι ευχάριστο με τις υπάρχουσες συνθήκες και καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής είτε αυτό αφορά ένα επάγγελμα, είτε πώς βλέπουμε την ερωτική μας ζωή.
Σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής μιλά για περασμένες καταστάσεις, για πρόσωπα από το παρελθόν που μπορούν να επανέλθουν αυτή τη στιγμή στη ζωή μας με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά αυτό θέλει μία προσοχή γιατί ναι μεν έρχονται ξαφνικά, αλλά ξαφνικά φεύγουν. Παρόλα αυτά είναι μία πολύ καλή όψη που ευνοεί τα παραπάνω ζώδια αλλά και γενικά αλλάζει το κλίμα αυτής της περιόδου μια που η Αφροδίτη γλυκαίνει τις καταστάσεις ενώ ο Ερμής λειτουργεί με ένα τέτοιο τρόπο ώστε να σκεφτούμε τα πράγματα με μία άλλη βάση πιο έξυπνη και πιο νοητή.
Πρέπει να πούμε ωραία λόγια, πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο στους άλλους, πρέπει να κάνουμε κινήσεις που θα δώσουν να καταλάβει ο άλλος ότι πράγματι είμαστε ερωτευμένοι μαζί του είτε έχουμε κάτι κοινό, είτε κάτι που μας ελκύει και κάτι που μας μαγεύει.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου