Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Άρης σύνοδος Κρόνος 10/04

 


Από τις 6 έως 13 Απριλίου ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ. Μία δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 11η έως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αποκτάς αυτό το διάστημα σημαντικές φιλοδοξίες και θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα η δε παρουσία σου είναι επιβλητική.

Έχεις αυξημένη κοινωνική διάθεση και δημιουργείς μία παραπάνω εξουσία την οποία οι άλλοι την καταλαβαίνουν. Θέλεις να φτάσεις ψηλά, αγωνίζεσαι να το κάνεις αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς να σου φέρει κάποιος περιορισμούς και εμπόδια.
Επαγγελματικά σε βοηθά πάρα πολύ, επιφέρει καινούργια πράγματα κυρίως αυτά που σχετίζονται με την νέα εποχή και τις νέες τεχνολογίες. Θέλεις να είσαι αισιόδοξος και δυνατός, να μην υπόκεισαι σε εμπόδια και με παραπάνω προσπάθεια, με επιμονή, κουράγιο και αποφασιστικότητα, να μπορέσεις να φτάσει σε αυξημένες κοινωνικές θέσεις.
Πρέπει να παλέψεις μέσα από έντονες καταστάσεις, με θάρρος με αποφασιστικότητα, να κάνεις στοχευμένες κινήσεις, αλλά να μην δημιουργήσεις εμπόδια απέναντι στους άλλους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή θέλουν να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν.
Πρέπει να είσαι σταθερός στις απόψεις σου, να έχεις μία δυναμική τέτοια που να μπορεί να σου επιφέρει σοβαρά θετικά κέρδη, όχι όμως να υπερβείς το κανόνα και να έρθεις σε συγκρούσεις με τους άλλους.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου