Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη στο Κριό 05/04 - 29/04


 Η Αφροδίτη στον Κριό θα προσθέσει μια απόχρωση θέλησης, τόλμης και ανυπομονησίας στη συναισθηματική ζωή, τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και στην οικονομική συμπεριφορά. Ανάλογα με τα σημάδια, αυτά τα ιδεαλιστικά και υπερβολικά ενθουσιασμένα συναισθήματα θα σας ευχαριστήσουν πολύ ή καθόλου, θα βρείτε εδώ τις συμβουλές μας για να κάνετε το καλύτερο όφελος ή να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή τη δυναμική, ισχυρή και λίγο εγωκεντρική επιρροή, η οποία είναι ιδιαίτερα τόσο παρορμητική στους τομείς της επιχείρησής σας και της αγάπης.

ΚΡΙΌΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΟι ερωτικές σας σχέσεις και οι σχέσεις σας με τις υλικές αξίες θα εξελιχθούν προς υψηλότερη αποφασιστικότητα και δύναμη δράσης. Είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας, την εμπειρία και τα συναισθήματά σας. Με αυτή την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας σίγουρα θα κερδίσετε γοητεία και αποπλάνηση και θα δημιουργηθεί ένας πραγματικός κύκλος αρετής. Αυτή η διέλευση συνεπάγεται νέες φιλίες ενεργοποίησης, συντονισμό των σχέσεων αγάπης, επίσης προς το καλύτερο, και σίγουρα θα είστε τυχεροί στον αισθησιακό και οικονομικό τομέα.

ΤΑΎΡΟΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΤις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνατε μια λεπτή και ρομαντική ατμόσφαιρα στις ερωτικές σας σχέσεις και μια μικρή σύγχυση στις οικονομικές σας πρωτοβουλίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό αντιπροσωπεύει μια πολύ πιο τεταμένη διέλευση που αποτελείται από καθημερινές εκπλήξεις, όχι απαραίτητα κακές, αλλά, καθώς μισείτε απροσδόκητα γεγονότα, θα κινδυνεύετε να έχετε τακτικές κρίσεις στρες. Ούτε θα σας αρέσει να πιέζεστε, κάτι που είναι πιθανό να είναι συχνό τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα ενισχύσει τη συναισθηματική σας ζωή σε μεγάλη κλίμακα, θα συναντήσετε νέους ενεργούς φίλους και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα είναι εύκολο πράγμα. Η εμπειρία και τα οικονομικά σας εμπλουτίζονται επίσης. Δεν υπάρχει πλέον ίχνος αυτής της ατμόσφαιρας, σίγουρα ευαίσθητη και σαγηνευτική, αλλά όχι αρκετά εποικοδομητική στο κριτικό σας μάτι. Η ζωτικότητα επιστρέφει στις επαφές, τις συναντήσεις και τις σχέσεις σας, δίνοντάς σας συχνές και άμεσες ευκαιρίες να εκφραστείτε σε σχέση με τον δεκτικό σύντροφό σας. Αυτό είναι ιδανικό για να προχωρήσετε στα γαμήλια ή γονικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σας φέρει αντιμέτωπους με αρκετή ένταση με τον σύντροφό σας και αν δεν υποχωρήσετε τότε κινδυνεύετε να το πάρετε μεγάλο. Οι σχέσεις σας θα χρωματιστούν με εγωιστική θέληση και ανυπομονησία. Η τάση σας να είστε ιδιότροποι δεν θα σας βοηθήσει να κανονίσετε τα πράγματα, κάνοντας την καθημερινή σας ζωή παθιασμένη αλλά εξαντλητική. Αυτές τις εβδομάδες ενδιαφέρεστε αρκετά να σχετικοποιήσετε και να αποφύγετε ριζικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης: χωρίς ρήξεις ή δεσμεύσεις, καθώς και χωρίς περιττά έξοδα…

ΛΈΩΝ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα αναζωογονήσει τις ερωτικές σας σχέσεις, τα ταξίδια, τα ιδανικά, ακόμη και την οικονομική σας σφαίρα. Οι συναισθηματικές ανταλλαγές θα είναι πιο αυθόρμητες, ελεύθερες και εξαιρετικά ζωντανές. Μια μεγάλη ευκαιρία να εκφραστείτε, να πάρετε μια σημαντική απόφαση με βάση τα συναισθήματά σας, ακόμη και να σχεδιάσετε ένα νέο μωρό! Αυτή η εξαιρετική διέλευση θα καθησυχάσει όσους από εσάς ενδεχομένως αμφέβαλλαν για την ειλικρίνεια του Άλλου σας Μισού. Έτσι, αυτές τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσετε τη φλογερή ατμόσφαιρα που σας έλειπε!

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό πρόκειται να ηρεμήσει το πάθος που επιδεικνύατε τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε η ώρα για το άλλο σας μισό να αναλάβει την πρωτοβουλία. Υπάρχει περισσότερη δράση στις ερωτικές σας σχέσεις, περισσότερος αυθορμητισμός αλλά λιγότερος ρομαντισμός. Τα συναισθήματα είναι χρωματισμένα με υψηλό αισθησιασμό, πιο αρχέγονα αλλά και πιο ισχυρά. Σε αυτή τη δυναμική διέλευση είναι πιθανό να ανακτήσετε μεγάλες απολαύσεις. Τα πραγματικά συναισθήματα θα τονιστούν ξαφνικά με μεγάλη σαφήνεια και ειλικρίνεια, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο…

ΖΥΓΌΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο απέναντι από το δικό σας φέρνει ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή τις επόμενες εβδομάδες! Φοβάστε να κάνετε επιλογές, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό: οι επιλογές θα γίνουν για εσάς, αυτά είναι καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι δεν θα γίνει πάντα με τη φροντίδα, την ισορροπία και τη διπλωματία που σας αρμόζει. Σκληρές προσαρμογές, έντονες κατά καιρούς αλληλεπιδράσεις, με μια γεύση εγωισμού και βίαιων προθέσεων θα βρίσκονται στα παρασκήνια των σχέσεών σας το επόμενο διάστημα, το οποίο όμως θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ συναισθηματική σας ζωή πλούσια σε ρομαντικές, αισθησιακές ακόμα και φλογερές εμπειρίες τις τελευταίες εβδομάδες, θα δώσει τη θέση της σε μια πιο ενεργή ατμόσφαιρα, πιο ρεαλιστική και κυρίως πιο αρχέγονη στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων. Αλλά δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ανησυχίας, αφού μπορείτε να ανακαλύψετε νέες απολαύσεις σε αυτή την αντιπαράθεση και να διευρύνετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον τομέα. Δεν είστε ποτέ ενάντια σε κάποια νέα εμπειρία αγάπης, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα ξυπνήσει την ερωτική σας σφαίρα, μάλλον ζοφερή μετά από αρκετές εβδομάδες στασιμότητας αφόρητης για τη φύση σας. Από τώρα και στο εξής θα βρεθείτε σε μια ταχύτερη και πιο αυθόρμητη ροή με τον σύντροφό σας και αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις, να συζητήσετε τις απόψεις σας για την οργάνωση του μέλλοντός σας μαζί ή απλά να μοιραστείτε μια ενεργή καθημερινή ζωή με εξαιρετική παρέα. Η περιουσία και τα χρήματά σας θα προστατευθούν επίσης με επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΜετά από αρκετές εβδομάδες ποιητικής επικοινωνίας και γλυκών σχέσεων με τον σύντροφό σας, τις επόμενες εβδομάδες κινδυνεύετε να ταρακουνηθείτε από καταιγίδες στην οικονομική σας σφαίρα και την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Κριό συνεπάγεται αυθόρμητες αλλά άγριες ενέργειες, ειλικρινή αλλά εγωιστική συμπεριφορά και θα πρέπει να περάσετε από μερικά απερίσκεπτα βήματα. Ανεξάρτητα από το αν εσείς ή ο σύντροφός σας τα κάνετε, τέτοια βήματα είναι πιθανό να οδηγήσουν σε άκαιρες διαμάχες, σε μάταιες πολεμικές ή σε ασυμβίβαστες απόψεις Μην αφήσετε αυτή την ιδιότροπη ατμόσφαιρα να σας επηρεάσει!

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΓια εσάς η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σημαίνει την επιστροφή πιο δυναμικών και παθιασμένων σχέσεων στη συναισθηματική σας σφαίρα γενικά και στο ζευγάρι σας ειδικότερα. Αληθινά, αυθόρμητα και εξιδανικευμένα συναισθήματα θα χρωματίσουν την ερωτική σας ζωή με πάθος και ευχάριστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά, είναι πιθανό να έρθουν εξαιρετικές ευκαιρίες, θα πρέπει να τις πιάσετε εν κινήσει, αλλά ταυτόχρονα να είστε προσεκτικοί στις επενδύσεις σας! Αυτή η επιρροή, ευνοϊκή για το ζώδιό σας, σας δίνει ωστόσο μια τάση υπερβολής από την οποία θα πρέπει να απαλλαγείτε για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή τη διέλευση.

ΙΧΘΎΕΣ

Ωροσκόπιο για τη διέλευση της Αφροδίτης στον ΚριόΗ διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας που διήρκεσε αρκετές εβδομάδες έπρεπε να επηρεάσει ευχάριστα την ερωτική σας σφαίρα, προτείνοντας ημερομηνίες ή αποκλειστικές σχέσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε. Η ατμόσφαιρα αλλάζει καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε πιο δυναμικές και λιγότερο ποιητικές σχέσεις. Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για εσάς, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να βιώσετε μια πιο αισθησιακή σχέση και πιο ζωντανές συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου