Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Μάθετε να ζείτε μια πιο αυθεντική ζωή με το Black Moon Lilith

 


Ίσως έχετε ακούσει τη μυθολογία γύρω από την πρώτη σύζυγο του Αδάμ - Όχι, όχι την Εύα - Λίλιθ! Και μπορεί να έχει εκδιωχθεί από τον Κήπο της Εδέμ επειδή απαιτούσε ισότητα με τον νέο σύζυγό της, αλλά έχει βρει μια ισχυρή και αγαπημένη θέση στη σύγχρονη αστρολογία. Όπως κάθε μύθος, η σημασία και το νόημα της φιγούρας Lilith έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου καθώς οι ιδέες και οι αξίες των ανθρώπων έχουν εξελιχθεί, οπότε η συνεργασία με τη δική σας Black Moon Lilith (BML) μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε μια νέα αίσθηση προσωπικής απελευθέρωσης.

 Τι είναι το Black Moon Lilith;

Το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί είναι να μάθουμε ότι υπάρχουν περισσότερες από μία Λίλιθ στον γενέθλιο χάρτη σας. Ο 1181 Λίλιθ είναι ένας αστεροειδής, αλλά δεν είναι αυτός για τον οποίο μιλάμε σήμερα. Στην πραγματικότητα, το BML είναι στην πραγματικότητα ένα μαθηματικό σημείο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει φυσικό σώμα στο ηλιακό μας σύστημα που ονομάζεται Black Moon Lilith. Το BML είναι το σημείο στο οποίο το φεγγάρι είναι πιο απομακρυσμένο από τη γη στην τροχιά του, γνωστό και ως το σκοτεινό μονοπάτι του φεγγαριού.

Η Λίλιθ και η σκοτεινή πλευρά της ανατροφής

Η BML παραμένει σε ένα ζώδιο για περίπου 9 μήνες, το ίδιο χρονικό διάστημα που ένα ανθρώπινο παιδί κυοφορεί στη μήτρα. Αυτή η σύνδεση δεν περνά απαρατήρητη, δεδομένου ότι το BML είναι ένα σημείο στο χάρτη σας που δείχνει τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς και οι κηδεμόνες σας μπορεί να έχουν αποτύχει να σας γαλουχήσουν στα χρόνια της διαμόρφωσής σας.

Εάν τα ζώδια της Σελήνης σας δείχνουν πώς πρέπει να γαλουχηθείτε, η BML μας δείχνει τις επιπτώσεις αυτών των αναγκών που δεν ικανοποιούνται.

Συχνά σκέφτομαι την τοποθέτησή μας BML ως όπλο, το αν το χρησιμοποιείτε για καλό ή κακό εξαρτάται από εσάς και τις περιστάσεις σας. Όταν το BML χρησιμοποιείται ασυνείδητα, συχνά εμφανίζεται ως αιχμηρό όπλο, κρατώντας σας ασφαλείς από την απογοήτευση. Όταν χρησιμοποιείται συνειδητά, η BML μπορεί να είναι ένα εργαλείο για την απελευθέρωση.

Κριός

Στα νιάτα σας σας δόθηκε υπερβολική ανεξαρτησία και αυτό σας έκανε έναν υπερανεξάρτητο ενήλικα (αν και το εκκρεμές μπορεί να ταλαντεύεται προς την αντίθετη κατεύθυνση και προς τη συν-εξάρτηση). Η ιδέα είναι ότι αν είστε μόνοι κανείς δεν μπορεί να σας απογοητεύσει, αλλά δεν μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μετακινήσετε τον καναπέ σας όταν χρειάζεστε ένα χέρι! Ο στόχος είναι να είστε ασφαλείς στην ανεξαρτησία σας, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι οι άνθρωποι υποτίθεται ότι βοηθούν ο ένας τον άλλον.

Ταύρος

Στα νιάτα σας πιθανότατα ντρέπεστε για την επιείκεια. Ίσως σας άρεσε το πρόχειρο φαγητό ή να περάσετε μια ηλιόλουστη μέρα μέσα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, αλλά οι ενήλικες στη ζωή σας προσπάθησαν να σας ντροπιάσουν γι 'αυτό. Αντί να ταλαντεύεστε μεταξύ ηδονισμού και πουριτανικού περιορισμού, ο στόχος σας θα πρέπει να κινείται με το δικό σας ρυθμό και να απολαμβάνετε τις απλές, αλλά αισθησιακές απολαύσεις της ανθρώπινης ύπαρξης.

Δίδυμοι

Σας είπαν να ηρεμήσετε πολύ στα νιάτα σας. Μπορεί ακόμη και να ντρέπεστε για τη νοημοσύνη σας από τους γονείς ή τους κηδεμόνες σας. Η φωνή σας είναι η πηγή της σύγκρουσής σας και η περιοχή που χρειάζεται θεραπεία. Εάν περιορίζετε τη φωνή σας και δεν λέτε πώς αισθάνεστε για κάποιο χρονικό διάστημα, όλα αυτά θα βγουν από το στόμα σας με τον πιο σκληρό δυνατό τρόπο. Ως εργαλείο απελευθέρωσης, το να έχεις BML Gemini σημαίνει να λες την αλήθεια σου και να τιμάς τον λόγο σου.

Καρκίνος

Δεδομένου ότι ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, αυτή η τοποθέτηση BML κόβει αρκετά βαθιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν αισθανθήκατε αγαπημένοι ως παιδί. Ίσως οι γονείς σας φρόντισαν να φάτε και να φτάσετε στο σχολείο εγκαίρως, αλλά το να φροντίζετε τα παιδιά σας και να τα αγαπάτε βαθιά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε εξελιχθεί σε έναν άνθρωπο που ευχαριστεί τους ανθρώπους και θα σκύψει προς τα πίσω για τους άλλους, αλλά πρέπει να μάθετε τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό σας και της αποδοχής πριν μπορέσετε πραγματικά να δώσετε αγάπη χωρίς τυχαίο κακό.

Λέων

Στα νιάτα σας σας έκαναν να αισθάνεστε ένοχοι και ντροπιασμένοι επειδή ήσασταν τολμηροί, έξυπνοι και λίγο δραματικοί. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να γελοιοποιήσετε τους άλλους επειδή είναι δραματικοί ή αναζητούν την προσοχή. Μπορείτε να μετατραπείτε σε αρκετά νταή στο σχολείο, αλλά όπως κάθε νταής κρύβεστε πίσω από έναν τεράστιο πόνο. Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με την τέχνη της περφόρμανς που δεν κάνατε ποτέ ως παιδί. Δεν είστε πολύ μεγάλοι για να κάνετε κοινοτικό θέατρο, να παρακολουθήσετε μαθήματα χορού ή να παρακολουθήσετε μαθήματα μουσικής!

Παρθένος

Είναι πιθανό ότι μεγαλώσατε με αυστηρούς γονείς ή σε μια αυστηρή κοινότητα και μπορεί να μην είχατε πολύ έλεγχο στο περιβάλλον σας. Θέτετε όρια και περιορισμούς στον εαυτό σας και στους άλλους ως μέσο για να αποκτήσετε τον έλεγχο που δεν ήταν δικός σας στα νιάτα σας. Αυτό το BML έχει να κάνει με το να μάθεις να απελευθερώνεσαι από τις συνθήκες της παιδικής σου ηλικίας. Απελευθερώστε τους περιορισμούς που δεν κάνουν καλό και μείνετε σταθεροί σε αυτούς που σας ωφελούν περισσότερο.

Ζυγός

Πιθανότατα είχατε στοργικούς γονείς που πραγματικά έδωσαν ό, τι μπορούσαν για να σας γονέψουν. Αυτό είναι σίγουρα ένα προνόμιο, αλλά αυτό που πρέπει να εξετάσετε στον εαυτό σας είναι η αλληλεξάρτησή σας. Συχνά χρησιμοποιείτε τη δική σας δοτική, ανιδιοτελή ενέργεια ως εργαλείο για να χειραγωγήσετε τους γύρω σας ώστε να σας αρέσουν. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι να είστε αρεστοί σε όλους, αλλά να σας αγαπούν και να σας αποδέχονται πλήρως οι πιο κοντινοί σας.

Σκορπιός

Η σεξουαλική φύση της BML προφέρεται στον Σκορπιό. Το σεξ έπαιζε κάποιο ρόλο στα νιάτα σου, είτε αυτό ήταν να μάθεις να ευχαριστιέσαι τον εαυτό σου νωρίς και να ντρέπεσαι γι' αυτό, μεγαλώνοντας σε μια περιοριστική εκκλησία που κήρυττε την αποχή πριν καν καταλάβεις τι είναι το σεξ, ή κάτι παρόμοιο. Το ταξίδι σας είναι για την εύρεση μιας ασφαλούς και υγιούς σχέσης με το σεξ, πιθανώς μέσω λόξα και sexpositive κοινότητες!

Τοξότης

Μπορεί να έχετε αισθανθεί σαν να μεγαλώσατε σε λάθος οικογένεια, χώρα ή θρησκεία εάν έχετε BML στον Τοξότη. Έχετε ένα ανήσυχο, περιπετειώδες πνεύμα και θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να περάσετε τουλάχιστον ένα χρόνο ζώντας στο εξωτερικό για να χορτάσετε την περιπλάνησή σας. Κερδίζετε τη μεγαλύτερη δύναμη όταν σπουδάζετε φιλοσοφία, ψυχολογία και θρησκεία.

Αιγόκερως

Διδαχθήκατε να ακολουθείτε τους κανόνες και να παίζετε το παιχνίδι ως παιδί. Η επιτυχία είναι ένας μοναδικός δρόμος και αυτός είναι που σας είπαν ότι πρέπει να περπατήσετε, αλλά η αυθεντικότητά σας έρχεται όταν αφιερώσετε χρόνο για να ορίσετε τι σημαίνει «επιτυχία» για εσάς. Πρέπει να εργαστείτε για να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο, όχι να ακολουθήσετε κάποιο χρυσό όνειρο για να ευχαριστήσετε τους γονείς σας ή την κοινωνία.

Υδροχόος

Ήσουν ένα επαναστατικό παιδί και έφηβος, που χρειαζόταν ελευθερία με κάθε κόστος. Επίσης, πιθανότατα αισθανθήκατε σαν να κολλήσατε σαν πονεμένος αντίχειρας μεταξύ των συνομηλίκων σας. Αυτό μπορεί να σας έκανε να είστε ανεξάρτητοι και λίγο απομονωμένοι ή να ενεργείτε σαν επαναστάτης χωρίς αιτία. Δεν είστε γραφτό να ζήσετε τη ζωή στο περιθώριο, είστε στα καλύτερά σας όταν μπορείτε να ανοίξετε το δρόμο για τους άλλους να αγκαλιάσουν τη δική τους τρελή ατομικότητα.

Ιχθύες

Η παιδική ηλικία ήταν μπερδεμένη για σένα, επειδή τα όρια μεταξύ αυτού που ήταν πραγματικό και αυτού που ήταν φανταστικό ήταν λεπτά. Η ονειρική σας φύση μπορεί να έχει κάνει την παιδική ηλικία δύσκολη, αλλά το ευφάνταστο μάτι σας είναι επίσης το δυνατό σας κοστούμι. Έχετε μια τάση για αυτοκαταστροφή, αλλά αν μπορείτε να εστιάσετε αυτή την ενέργεια στη δημιουργικότητα, θα διαπιστώσετε ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι τελικά τόσο κακός.


ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου