Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Ανάμεσα στον Κρόνο & τον Ποσειδώνα


 Η Σούπερ Νέα Σελήνη των Ιχθύων φτάνει στις 10 Μαρτίου 2024 και ανοίγει μια πόρτα σε μια νέα και μαγική περιοχή.
Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κύκλου, και αυτός ο νέος κύκλος μας οδηγεί στις φρέσκες ενέργειες του αστρολογικού νέου έτους και στις μεταμορφωτικές ενέργειες της εποχής της Έκλειψης, που ακολουθούν και οι δύο αυτή τη Νέα Σελήνη.

Αυτό κάνει τη Νέα Σελήνη των Ιχθύων την ευκαιρία να ονειρευόμαστε, την ευκαιρία μας να θέσουμε προθέσεις και να οραματιστούμε τι είναι αυτό που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε προχωρώντας. Μπορεί να αισθανόμαστε επιπλέον δημιουργικοί αυτή τη στιγμή και να φανταζόμαστε, να ονειροπολούμε και να δημιουργούμε νέες εμπνεύσεις και ιδέες.
Δημιουργική δράση κάτω από τη Νέα Σελήνη
Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι στην πραγματικότητα μία από τις καλύτερες του έτους για την φροντίδα της δημιουργικής μας φωτιάς και την κατάδυση βαθιά στα όνειρα και τις διαισθητικές μας πρακτικές. Θα νιώθουμε υποστήριξη όταν πρόκειται για αυτούς τους τομείς της ζωής μας, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ρέει.
Η ανάληψη δημιουργικής δράσης υποστηρίζεται επίσης σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά προσπαθήστε να μην το σκέφτεστε. Αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με το να ιππεύουμε τα συναισθήματά μας, να ρέουμε με αυτό που εμφανίζεται και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή. Αυτή η ενέργεια δεν θέλει να τυλιγόμαστε στο μυαλό μας με όλες τις λεπτομέρειες, θέλει να ακούμε την καρδιά, να εμπιστευόμαστε, να ρέουμε και να είμαστε εντάξει με το να μην γνωρίζουμε τον τρόπο.
Αυτός ο τύπος παράδοσης, αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης, δεν έρχεται εύκολα, αλλά η Νέα Σελήνη μας ζητά να καβαλήσουμε αυτό το κύμα. Εάν διανύετε μια δύσκολη περίοδο, προσπαθήστε να αποφύγετε τον έλεγχο ή τον προγραμματισμό και αντ' αυτού μπείτε στο σώμα σας. Νιώστε τον δρόμο σας μέσα από την κατάσταση και να είστε εντάξει κάνοντας κάθε βήμα όπως έρχεται. Μια μέρα τη φορά, μια στιγμή τη φορά, απλά να είστε παρόντες με αυτό που είναι.
Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ελπίδων και των ονείρων, σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη
Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ελπίδων και των ονείρων, δραστηριοποιείται κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, δημιουργώντας μερικές υπέροχες, υποστηρικτικές ενέργειες γύρω από τη ρύθμιση των προθέσεων, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον μας. Ποιο μέλλον θα θέλατε να δημιουργήσετε; Πού βλέπετε τον εαυτό σας σε 6 ή και 12 μήνες από τώρα;
Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε την τέλεια μέρα σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε την τέλεια σχέση ή τη δουλειά σας. Καθώς το κάνετε αυτό, φροντίστε να εστιάσετε στο πώς νιώθετε καθώς παρακολουθείτε τη φαντασία σας να τρέχει. Γειθείτε σε κάθε ένα από τα συναισθήματα και ξέρετε ότι αυτή η μαγική πρακτική σας βοηθά να στείλετε τις ευχές σας στο Σύμπαν.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δώρο της οπτικοποίησης για να δείτε στα μάτια του μυαλού σας να επουλώνονται πληγές, ασθένειες ή στρες που φεύγουν από το σώμα σας ή το τέλειο μέρος για να ζήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο οπτικοποίησης για να φανταστείτε, να εξερευνήσετε υψηλότερα πεδία ή για παλινδρομήσεις της προηγούμενης ζωής.

  •   Η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη των Ιχθύων θεωρείται Σούπερ Σελήνη καθώς θα είναι ωραία και κοντά στη γη. Αν και δεν θα δούμε τη Νέα Σελήνη, θα νιώσουμε την ενέργειά της εξαιρετικά δυνατή. Αυτή είναι επίσης η δεύτερη Super New Moon σε μια σειρά που πρόκειται να ζήσουμε τους επόμενους μήνες.
Έχοντας τόσα πολλά Super New Moon στη σειρά υποδηλώνει ότι πραγματικά μας υποστηρίζουν να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο και να επικεντρωθούμε σε αυτήν την ενέργεια νέων ξεκινημάτων.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε μηδέν πλανήτες σε ανάδρομο, επομένως έχουμε πολλή ορμή προς τα εμπρός που μας υποστηρίζει από όλες τις γωνίες του κοσμικού ουρανού.
Χρησιμοποιήστε αυτές τις πύλες Super New Moons για να φέρετε νέα, φρέσκια και εμπνευσμένη ενέργεια σε κάθε γωνιά της ζωής σας. Να ξέρετε ότι ειδικά η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, είναι η καλύτερη για να διατηρήσετε αυτό το όραμα και να επιτρέψετε στις δημιουργικές σας εμπνεύσεις να εκτιναχθούν στα ύψη.
Μια πόρτα για την εποχή της έκλειψης
Η Νέα Σελήνη είναι η αρχή του σεληνιακού κύκλου και η Πανσέληνος είναι η κορυφή του σεληνιακού κύκλου. Η Πανσέληνος που ακολουθεί αυτή τη Νέα Σελήνη είναι στην πραγματικότητα μια Έκλειψη Σελήνης, και αυτό απλώς προσθέτει στη δύναμή της.
Οι εκλείψεις είναι πάντα μια άκρως μεταμορφωτική περίοδος του έτους. Τείνουν να φέρνουν αλλαγή, μετατόπιση και αναταραχή που μας επιτρέπει να ανεβούμε επίπεδο και να φτάσουμε σε μια νέα εξέλιξη της συνείδησης. Ενώ μπορεί να είναι προκλητικές μερικές φορές, οι Eclipses μας βάζουν πάντα εκεί που πρέπει να είμαστε.
Η Έκλειψη που ακολουθεί αυτή τη Νέα Σελήνη θα ρίξει ένα φως στο προσκήνιο στις σχέσεις μας, έτσι μπορεί να αρχίσουμε να νιώθουμε υπαινιγμούς για αυτό το έργο κάτω από τη Νέα Σελήνη των Ιχθύων.
Μπορεί να νιώθουμε πιο συμπονετικοί και συγχωρητικοί. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι η ρομαντική μας πλευρά αναλαμβάνει, βοηθώντας μας να απαλύνουμε και να διορθώσουμε τα riff. Ωστόσο, ενώ αυτή είναι μια όμορφη ενέργεια, πρέπει να προσέχουμε να παίρνουμε αποφάσεις με τα ροζ γυαλιά μας.
Εάν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση όσον αφορά τις σχέσεις σας, θα ήταν καλύτερο να περιμένετε μέχρι να περάσει η Έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου, ώστε να έχετε όλες τις πληροφορίες.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, πλανήτες από την 17η έως την 23η μοίρα.


ΤΑΝΑΖ

ΠΗΓΗ: https://foreverconscious.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου