Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ήλιος σύνοδος Ποσειδώνας 17/03


 Όταν ο διελαύνων Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, είναι μια περίοδος αυξημένης ευαισθησίας και δημιουργικότητας για όλους, όχι μόνο για εκείνους με αυτή την όψη στον γενέθλιο χάρτη τους. Αυτή η διέλευση συχνά φέρνει μια ομίχλη πάνω από τη συνήθη διαύγειά μας, καθιστώντας δυσκολότερο να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Είναι μια περίοδος όπου η διαίσθηση και η φαντασία μας ενισχύονται, αλλά το ίδιο ισχύει και για την τάση μας προς την ψευδαίσθηση και τη φυγή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι άνθρωποι μπορεί να βρεθούν περισσότερο σε ενδοσκόπηση, καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή πνευματικές πρακτικές. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για διαλογισμό, ενασχόληση με την τέχνη ή εξερεύνηση του εσωτερικού σας κόσμου. Ωστόσο, είναι επίσης καιρός να είστε επιφυλακτικοί με την εξαπάτηση – τόσο την αυταπάτη όσο και την εξαπάτηση από τους άλλους. Ο έλεγχος της πραγματικότητας είναι απαραίτητος.
Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να προκαλέσει αισθήματα κόπωσης ή έλλειψης κατεύθυνσης. Η ζωτικότητα του Ήλιου μετριάζεται κάπως από την ονειρική ομίχλη του Ποσειδώνα. Η αναγνώριση και η αποδοχή αυτού ως προσωρινής φάσης μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να πλοηγηθούν σε αυτή την περίοδο πιο αποτελεσματικά. Είναι καιρός να αγκαλιάσουμε τη συμπόνια, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους, και να συμμετάσχουμε σε δραστηριότητες που καλλιεργούν την ψυχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου