Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Άρης στους Ιχθύς 23/03 - 30/04


 Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Ιχθύ από τις 23/03 έως και τις 30/04 είναι μία δοκιμασία για το Μεταβλητό Σταυρό. Οι λόγοι είναι ότι στα ζώδια του Νερού δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Άρης στο βαθμό που θέλει και έτσι βάζει περισσότερη δύναμη για να τα καταφέρει.

Αυτή η αυξημένη δύναμη επιφέρει πιο σημαντικές επιπτώσεις και στη τωρινή διέλευση μία που θα συναντήσει με σύνοδο τον Κρόνο / Ποσειδώνα και αυτό δημιουργεί περισσότερα μπλεξίματα σε πολιτικό οικονομικό επίπεδο. 

Κριός: Λίγο δύσκολα τα πράγματα για εσάς μια που ο κυβερνήτης Άρης σας, κινείται σε οίκο ψυχολογικό αλλά και μυστήριο. Δημιουργεί " πληγές " από κρυφούς εχθρούς, σκοτεινές υποθέσεις, παρασκήνιο, ψυχοσωματικές εκδηλώσεις και αυξημένη βία, που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις. 
Θέλει αυτοέλεγχο, σωστή αντιμετώπιση σε στιγμές κρίσης, επίσκεψη σε νοσοκομείο σε περίπτωση επιδείνωσης της υγείας και διοχέτευση της ενέργειας πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με την ρύθμιση υποσυνείδητων φόβων, ψυχολογικών διαδρομών, αντιμετώπιση του άγχους με εναλλακτικές μεθόδους, ασχολία με καλλιτεχνικά σας ταλέντα. 

Ταύρος: Η διέλευση δεν σας αφορά άμεσα αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε συνεργασία με ομάδες ανθρώπων, να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ομάδες, συλλόγους και να μπορέσετε να αυξήσετε και την προβολή σας αλλά και την αναγνώριση που θέλετε. Προσοχή μόνο στις συγκρούσεις με άτομα, στην ισχυρογνωμοσύνη, στις πολιτικές σας αντιπαραθέσεις. Αν σας ενδιαφέρει η πολιτική μπορείτε να συνομιλήσετε με κάποιους που θα δώσουν οράματα, χωρίς να έρθετε σε πολιτικές συγκρούσεις μαζί τους. Μέσα από φίλους μπορείτε να βρείτε και ενδιαφέροντα άτομα και γιατί όχι και ένα καινούργιο έρωτα .

Δίδυμος: Εδώ είναι περισσότερα τα προβλήματα για λόγους που σχετίζονται με το οίκο που κάνει διέλευση ο Δίας και αυτό είναι το Μεσουράνημα σας. Κομβικός οίκος όσο αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες και λιγότερο γι αυτούς που έχουν εξαρτημένη εργασία. 
Προσοχή στις σχέσεις με τους προισταμένους, τις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε ή συναλλάσεστε και σε επενδυτικά σχέδια αυξημένου κινδύνου. Μπορεί να υπάρξει θέμα με ένα γονέα και αγχωτικές καταστάσεις και έντασης ως προς την επίτευξη του σκοπού.

Καρκίνος: Ευκαιρίες σημαντικού βαθμού σε εκκινήσεις που αφορούν σπουδές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Προετοιμασία για μακρινά ταξίδια λόγω της έλευσης του καλοκαιριού, αλλά και επέκταση ή ενεργειακή προετοιμασία στο κομμάτι των επενδύσεων σε χώρες του εξωτερικού, με άτομα του εξωτερικού και επιχειρήσεις του εξωτερικού. Ασχοληθείτε με την νομοθεσία αν θέλετε την βοήθεια της σε νομικά ζητήματα και προσοχή σε ζητήματα φανατισμού των απόψεων σας σε ζητήματα που σχετίζονται με την γνώση του κάθε επιστητού.

Λέων: Για εσάς δεν έχει μεγάλες αλλαγές η παρούσα διέλευση αν προσέξετε μόνο τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι χρήματα που προέρχονται από άλλες πηγές εκτός της εργασίας σας μπορείτε να τα διαχειριστείτε με προσοχή και όχι ενθουσιασμούς. Κάνετε διακανονισμούς, ασχοληθείτε με δάνεια και υποχρεώσεις, ρυθμίστε οφειλές, ασχοληθείτε με τα χρήματα του συζύγου με ήπιο και κατανοητό τρόπο. 
Αυξημένη αυτοπεποίθηση σε ψυχολογικό αλλά και ερωτικό τομέα, όχι όμως σε έξαρση, αλλά σε αυτοέλεγχο. Προσοχή που ξοδεύετε και πως τα ξοδεύετε.

Παρθένος: Εδώ χρειάζεται περισσότερο προσοχή γιατί η διέλευση γίνεται απέναντι από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις με τους άλλους δεν πρέπει να έρθουν σε ρήξη αν μπορέσετε να διαχειριστείτε τα νεύρα της. Οι άλλοι σίγουρα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μάλιστα με αυξημένη δύναμη, όμως εσείς πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας.
Αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα σε μακροχρόνιους σχέσεις, σε θέματα γάμου , συνεταίρων και συνεργασιών.

Ζυγός: Εδώ τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι θέματα εργασίας και υγείας. Κομβικό σημείο θα έλεγα γι αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή. Καταρχήν στα ζητήματα εργασίας πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις εντός της εργασίας με συναδέλφους και προισταμένους. Ιδιαίτερα όποιο θεωρείται ως φανερό εχθρός σας να του δώσετε ιδιαίτερα προσοχή. 
Αρκετή κούραση και παραπάνω εργασία από τις δυνάμεις σας. Σε θέματα υγείας, οι συνέπειες του Άρη είναι κυρίως σε λοιμώξεις και ιώσεις καθώς και σε ατυχήματα.

Σκορπιός: Ενασχόληση με τα παιδιά φέρνει η επιρροή του Άρη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα έλεγα απλώς κάποιες διαφωνίες μαζί τους. Χρειάζεται όμως μία ιδιαίτερη προσοχή με τις κινήσεις των παιδιών γιατί τα αυξημένα νεύρα τους ίσως να έχουν δυσάρεστα γεγονότα . Το θέμα των ερωτικών σίγουρα έρχεται στο προσκήνιο με τρόπο αύξησης της ερωτικής προσφοράς, αλλά και την εύρεση ενός ερωτικού συντρόφου μέσα από εργασιακούς χώρους.
Η αξιοποίηση κάθε ταλέντου είναι θετική, όπως και έξαρση της διασκέδασης, της ψυχαγωγίας, τα χόμπυ και οι αθλητικές εκδηλώσεις.

Τοξότης: Ζητήματα μέσα στην οικογένεια σας εξαιτίας συγκρούσεων, προβλημάτων υγείας κυρίως της μητέρας και εσωτερικούς τσακωμούς. Σε ζητήματα ακινήτων, προστριβές με ενοικιαστές ή μεσίτες δεν σας βοηθούν και σας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα αν δεν δείξετε διπλωματία. 
Να κάνετε κινήσεις αξιοποίησης των ακινήτων σας, είτε μέσω πώλησης ή ανακαίνισης.

Αιγόκερως. Με θετικό πρόσημο ευκαιριών σε επικοινωνιακές εργασίες, σε σεμινάρια, ομιλίες, αγορά αυτοκινήτου. Προσέχετε μόνο τα νεύρα σας κυρίως σε συγγενικά πρόσωπα και μην αφήνετε καμία ευκαιρία που μπορεί να σας δοθεί από αυτά τα πρόσωπα. 
Ο Άρης είναι αρκετά ισχυρός για το ζώδιο σας και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πως θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την παρούσα διέλευση. Να προσέχετε κατά την οδήγηση. 
Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε αγορές ηλεκτρονικών συσκευών είναι ένα καλό για ξεκίνημα, όχι όμως την περίοδο της αναδρομής του Ερμή.

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας " παίρνουν φωτιά ". Έσοδα και έξοδα  να συναγωνίζονται ποιος δεν θα υπερβεί ως προς το αποτέλεσμα. 
Να στραφείτε σε νέες πηγές εισόδων, να διεκδικήσετε καλύτερους όρους ως προς την αμοιβή σας από την εργασία, όχι με τρόπο απαιτητικό, αλλά με συγκαταβατικό ως προς τις επιδιώξεις σας.

Ιχθύες: Ο Άρης στο ζώδιο σας. Αυτό συνεπάγεται ευκαιρίες, ξεκινήματα, παραπάνω ενέργεια, μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά και καλύτερες λύσεις. Να κάνετε τον Άρη θετικό παράγοντα και να μην αφήσετε την ενέργεια του να στραφεί εναντίον σας. 
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχετε την ένταση που θα δημιουργεί ο Άρης και δεν θα ακολουθείτε δρόμους που δεν θα λειτουργήσουν ως όφελος σας. 
Οι άλλοι θα σας βλέπουν πιο δυναμικούς αλλά εσείς συνεχίστε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, γιατί ο Άρης φέρνει θετικά πράγματα αν τον ακολουθήσω προσωπικά και με συνέπεια.




 ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

1 σχόλιο:

  1. Η ανάρτησή σας μου άφησε πολλά να συλλογιστώ. Ευχαριστώ για την πνευματική τόνωση! Εξερευνήστε τα πιο δημοφιλή mods για το Aviator στο blog μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή