Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος 22/03


 Όπως όλες οι όψεις που αφορούν τον Κρόνο, η σκληρή όψη μεταξύ του Κρόνου και της Αφροδίτης μιλά για υψηλά πρότυπα, μια πολύ εκτεταμένη αίσθηση καθήκοντος, δέσμευσης και φήμης. Η αγάπη είναι επιθυμητή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά επίσης φοβάται, και κρατιέται σε απόσταση.

Τα γενικά θέματα με τα οποία παλεύει κάποιος με την Αφροδίτη-Κρόνο: 

  • Να είστε πολύ σοβαροί για τις σχέσεις
  • Παρακράτηση δέσμευσης επ' αόριστον ή με εντελώς αντίθετο τρόπο, άμεση δέσμευση
  • Έχοντας την αυτοεκτίμησή τους συνδεδεμένη με την παραγωγικότητά τους
  • Κρατώντας τον εαυτό τους σε υψηλά πρότυπα
  • Να είσαι πολύ πρακτικός στις σχέσεις
  • Να προσελκύονται από παλαιότερους συνεργάτες, από επιχειρηματικούς συνεργάτες.
  • Όντας τελειομανής
  • Αντιμετώπιση κοινωνικού άγχους ή αίσθησης κατώτερης ή ανεπαρκούς
  • Τάση να αισθάνεται κανείς απομονωμένος και/ή να απομονώνεται

Οι εκπαιδευτικές εμπειρίες που έχει υποστεί ένα άτομο μπορούν να διαμορφώσουν τις πεποιθήσεις του για την αγάπη και την αυτοεκτίμηση. Τα άτομα με όψεις Κρόνου-Αφροδίτης μπορεί να έχουν συνηθίσει να πιστεύουν ότι πρέπει να κερδίσουν την αγάπη μέσω άψογης επιτυχίας και ακλόνητης αφοσίωσης. Αυτή η πεποίθηση συχνά οδηγεί σε έλλειψη αυτοπεποίθησης, οδηγώντας τους να εργάζονται ακούραστα για αυτοβελτίωση. Συχνά, υπάρχει η πεποίθηση ότι κάποιος πρέπει να κερδίσει αγάπη, να εκτελέσει για αγάπη.
Παρατηρώντας τις συμπεριφορές που σχετίζονται με τις όψεις Κρόνου-Αφροδίτης, προκύπτουν δύο διακριτές τάσεις. Πρώτον, ορισμένα άτομα τείνουν να παραμένουν ανύπαντρα για παρατεταμένες περιόδους, εστιάζοντας στην ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και αγκαλιάζοντας την πεποίθηση ότι αξίζουν αγάπη. Εναλλακτικά, άλλοι μπορεί να συνάψουν δεσμευμένες σχέσεις με ένα άτομο, από νωρίς, και να κολλήσουν σε αυτό μέσα από το παχύ και το λεπτό.

Ακλόνητη πίστη


Σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας, όσοι έχουν όψεις Κρόνου-Αφροδίτης επιδεικνύουν ακλόνητη αφοσίωση και πίστη. Η εξαπάτηση σπάνια ευθυγραμμίζεται με τον χαρακτήρα τους. Κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που συνδέεται με τον Αιγόκερω, συχνά επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια παραδοσιακή οικογένεια και να σταθούν δίπλα στους αγαπημένους τους σε κάθε περίσταση.

Δυσκολία με την αγάπη


Ωστόσο, υπάρχει μια πρόκληση που σχετίζεται με την έκφραση συναισθημάτων και συναισθημάτων. Η επιρροή του Κρόνου τείνει να περιορίζει την επεκτατικότητα και τον περιορισμό, καθιστώντας δύσκολο για αυτά τα άτομα να δείξουν ανοιχτά την αγάπη τους.
Παρά τη λαχτάρα τους για αγάπη και οικειότητα, τα άτομα με όψεις Κρόνου-Αφροδίτης μπορεί ακούσια να στερήσουν τον εαυτό τους από την αγάπη που επιθυμούν λόγω της περιστασιακά ψυχρής συμπεριφοράς τους. Το κλειδί για την επίλυση αυτού του παράδοξου έγκειται στην αναγνώριση αυτών των συμπεριφορών και στην ενεργή άσκηση της αυτο-θετικότητας και της αυτοενίσχυσης. Επιβεβαιώσεις όπως «Αξίζεις αγάπη και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να αγαπηθείς» μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες.


Προσδοκίες


Αυτά τα άτομα μπορεί να αναμένουν ότι οι ρομαντικές τους σχέσεις θα φέρουν όχι μόνο συναισθηματική ολοκλήρωση αλλά και κοινωνική θέση και οικονομική επιτυχία. Αυτή η προτίμηση συχνά τους οδηγεί να επιλέξουν συντρόφους που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή πιο σταθεροί οικονομικά.
Στον τομέα των επιχειρήσεων, εκείνοι με τον Κρόνο σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι γνωστοί για τον άψογο συγχρονισμό τους. Είναι υπομονετικοί, αφοσιωμένοι και επιμελείς, γεγονός που προσελκύει ισχυρά και επιτυχημένα άτομα στη ζωή τους. Τέτοιες συνδέσεις μπορούν να εκδηλωθούν ως δάσκαλοι, φίλοι, μέντορες ή επιχειρηματικοί εταίροι, οι οποίοι παρέχουν πολύτιμη οικονομική και επαγγελματική υποστήριξη.


Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου: Δείχνει ότι οι ενέργειες των δύο πλανητών βρίσκονται σε στενή ευθυγράμμιση μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια αρμονική σχέση μεταξύ των δύο πλανητών και ένα άτομο μπορεί να επωφεληθεί από τις θετικές όψεις και των δύο πλανητών. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ένα άτομο που είναι σε θέση να προσελκύσει πλούτο, αγάπη και δημιουργικότητα. Ωστόσο, αυτή η όψη μπορεί επίσης να υποδεικνύει ένα άτομο που είναι επιρρεπές στο να δίνει υπερβολική έμφαση στα υλικά αποκτήματα ή που δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να διατηρήσει υγιείς σχέσεις. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι, θέλετε να δείτε αν η Αφροδίτη ή ο Κρόνος είναι αξιοπρεπείς ή όχι. Π.χ.: Η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι απαραίτητα αρνητική τοποθέτηση, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο σπίτι του στον Υδροχόο. Ο Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, όμως, οδηγεί σε περισσότερη απομόνωση, συνήθως καθώς η Αφροδίτη είναι ήδη αναξιοπρεπής στον Σκορπιό.
Η όψη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό και όσους πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα 09η και την 13η μοίρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου