Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ερμής στο Αιγόκερω 13/12 - 02/01

 Ο Ερμής από τις 13/12 έως και τις 02/01 θα βρίσκεται στο Αιγόκερω.

Όλα αποκτούν μια ξεχωριστή βαρύτητα και επιπλέον και στρατηγική όπου κατευθύνεται σε επαγγελματικά ζητήματα. Η τεκμηρίωση του λόγου και η συνέπεια στις αποφάσεις είναι απαραίτητη, τώρα που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της ευθύνης.Είναι η εποχή όπου το μυαλό περιστρέφεται γύρω από καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και την προσωπική δόξα.
Τα επικοινωνιακά μοντέλα είναι προσανατολισμένα σε τομείς όπου εμπεριέχουν αναγνώριση και ατομική προβολή.
Το μυαλό περιστρέφεται σε ατομικές τεχνικές που η απόδοση τους σε θέματα επικοινωνίας είναι καθοριστική στο επαγγελματικό σας μέλλον.
Η διαχείριση είναι πολλές φορές δύσκολη, μια που ο Αιγόκερως επιμένει στις απόψεις του, αφού θέλει να έχει υπεροχή λόγω επαγγελματικής σκέψης και να κατευθύνεται σε μια φιλόδοξη προσπάθεια επηρεασμού των άλλων.
Βοηθά σε επαναπροσέγγιση προσώπων για τα ζώδια της Γης, για ταξίδια που συνδυάζουν και επαγγελματικές ενασχολήσεις, για αγορές αυτοκινήτων μεγάλης αξίας και συναναστροφές με κοντινούς σας συγγενείς.
Η διέλευση του Ερμή είναι βοηθητική για τους Ταύρους και Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς.

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

20/12 Ερμής τρίγωνο Ουρανός R
26/12 Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας
30/12 Ερμής σύνοδος Πλούτωνας

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ:

Κριός: Το ενδιαφέρον αυτό το μήνα θα είναι τα επαγγελματικά σας. Θα μιλάτε με τους ανώτερους, θα εξερευνήστε καινούργιες μεθόδους γύρω από το επαγγελματικό σας μέλλον και καινούργιες μεθόδους για την κοινωνική σας καταξίωση.

Ταύρος: Το ενδιαφέρον μεταφέρεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ζητήματα δικαιοσύνης και με επικοινωνία για την επίτευξη κάθε καλύτερου μέλλον κυρίως σε χρηματικό επίπεδο. Εξερευνήστε και θέματα σπουδών που θα σας βοηθήσουν επιχειρηματικά.

Δίδυμος: Τα οικονομικά στο προσκήνιο, κυρίως αυτά που αφορούν χρήματα που σας οφείλουν. Είναι καλή περίοδος επαφών για ρυθμίσεις δανείων και χρεών κυρίως επιχειρηματικών.
Όσους σας απασχολούν ζητήματα ψυχολογίας λόγω των οικονομικών, είναι καλό διάστημα για την διερεύνηση λύσεων.

Καρκίνος: Επικοινωνία με τους άλλους, με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και με συνεργάτες που σας υποστηρίζουν. Δημιουργήσατε καλύτερο κλίμα εντός της οικογένειας και πηγαίνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής για να νιώσετε καλύτερα.

Λέων: Η δουλειά βρίσκεται σε ημερήσια διάταξη, καθώς όλοι οι επικοινωνιακοί δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας χρειάζονται προσοχή και οι επαφές με τους πελάτες εντός επιχειρηματικού χώρου. Όσοι ενδιαφέρονται για εργασία να δώσουν ιδιαίτερα προσοχή στην αναζήτηση αυτό το χρονικό διάστημα.

Παρθένος: Σε εσάς σημαντικός παράγοντας είναι η επαφή με το σύντροφό σας και με τα παιδιά. Είσαστε αρκετά τυχεροί με αυτή την διέλευση μια που είναι κυβερνήτης σας ο Ερμής. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα.

Ζυγός: Η επαφή με την οικογένεια είναι χρήσιμη για να διορθώσετε προβλήματα και να έρθετε σε επαφή με συγγενικά σας πρόσωπα. Προσοχή σε αντιπαλότητες και σε υπερβολές όσο αφορά τους συγγενείς σας.

Σκορπιός: Η διέλευση αυτή σας δίνει αρκετά σε ζητήματα επικοινωνίας με τους άλλους, σε ζητήματα σπουδών, σε μικρές αποδράσεις και σε θέματα καθημερινότητας.

Τοξότης: Τα οικονομικά στο προσκήνιο και η διευθέτηση εκκρεμοτήτων που έρχονται από παλιά. Έχετε ευκαιρίες σε επαγγέλματα που σχετίζονται με επικοινωνιακά εργαλεία για καλύτερες αποδοχές.

Αιγόκερως : Πολύ ισχυρή διέλευση για εσάς καθώς θα πετύχετε πολλά που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο που είναι και το ζητούμενο για εσάς. Ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα που εξάλλου είναι το δυνατό σας σημείο.

Υδροχόος : Περισσότερα θέματα έρχονται στην επιφάνεια που σχετίζονται με θέματα που τα είχατε κρυμμένα. Κάποια θα σας ταλαιπωρήσουν αφού θα σας πειράξουν ψυχολογικά και άλλα θα σας δώσουν το έναυσμα να μελετήσετε καλύτερα το ασυνείδητο.

Ιχθύς : Η επικοινωνία με φίλους, με ομάδες ανθρώπων και με όσους σας δίνουν χαρά, είναι ισχυρό κίνητρο για να κατακτήσετε μια δόση εξωστρέφειας και καλύτερης ατομικής προβολής.




                                                 ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                            Αναλυτής Αστρολογίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου