Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Άρης στο Τοξότη 13/12 - 24/01

 Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη από τις 13/12 έως και τις 24/01. Είναι ένα μεγάλο διάστημα όπου η ελευθερία κινήσεων σε τομείς έχουν μία " χαρούμενη χροιά " για σένα.

Είναι τομείς που οδηγούν σε μακρινά ταξίδια, έναρξη σεμιναρίων ή σπουδών, μάθηση φιλοσοφίας και εναλλακτικής παιδείας και όλα όσα, μας εξάπτουν ως θετικότητα.
Είναι και μία ευκαιρία ενασχόλησης μέσω των παραπάνω, καθώς η έναρξη μιας εργασίας με εξωτερικό προσανατολισμό, η ενασχόληση με τουριστικά επαγγέλματα, καθώς και διδασκαλίες φιλοσοφικών, θρησκευτικών και εναλλακτικών δομών και ιδεών.
Για τις γυναίκες, μία ευκαιρία για γνωριμίες με άντρες που έχουν σχέση με τον εξωτερικό ή με μία ιδιαίτερη ενασχόληση με τις διδασκαλίες π.χ. καθηγητές, δάσκαλοι.
Η διέλευση ενεργοποιεί τα ζώδια των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων, που τους ωθεί στο ξεκινήσουν κάτι ή να πετύχουν μέσω προσωπικών ενεργειών.
Χρειάζεται υπομονή και προσοχή ως προς τις αντιδράσεις του Άρη σε κάθε διέλευση, και ιδιαίτερα στο Μεταβλητό Σταυρό, όπου το απρόοπτο καραδοκεί.
Ευνοεί τους Κριούς και Λέοντες σε μέγιστο βαθμό και εν μέρει τους Ζυγούς και Υδροχόους.

Οι όψεις κατά την Διέλευση:
30/12 εξάγωνο με το Κρόνο
11/01 τετράγωνο με τον Ποσειδώνα



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου