Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω 19/12 - 29/01


Η Αφροδίτη ένα από τα φωτεινότερα αστέρια στο νυχτερινό ουρανό όταν εμφανιζόταν τα βράδια οι αρχαίοι την αποκαλούσαν εσπερινό αστέρι. Στην συνέχεια παρακολουθούσαν την Αφροδίτη να βυθίζεται στον ορίζοντα και να επανέρχεται αργότερα τις πρωινές ώρες. 
Η μετάβαση στο πρωινό ξύπνημα της Αφροδίτης είναι μία μετάβαση μεταξύ θανάτου και αναγέννησης. 

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την καρδιάς μας, τις ικανότητες μας να αγαπάμε τους άλλους και να λειτουργούμε περισσότερο με μία δόση συνεργασίας. Φεύγει από το βραδινό περίπατο για να ξαναγεννηθεί κάτω από το φως του ήλιου.
Οι μέρες του ταξιδιού της Αφροδίτης διαρκεί 18 μήνες και μετά εισέρχεται σε ανάδρομη φορά. Κατά την ανάδρομη φορά δεν είναι αστέρι της βραδιάς ή του πρωινού, αλλά χορεύει μεταξύ διαφόρων καταστάσεων καθώς κινείται στον κάτω κόσμο.
Εισέρχεται σε ανάδρομη φορά στις 19 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιανουαρίου του 2022.
Αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να μεταμορφώσουμε την ζωή μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας και να τα δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Να αποφασίσουμε αυτό το χρονικό διάστημα τι εκτιμούμε, τι αξίζει στο χρόνο, τι είναι αυτό που μας ενθαρρύνει να αναγεννηθούμε πάνω σε καινούργια πρότυπα σχέσεων - συμπεριφορών. Να δούμε τα αδύνατα σημεία στις σχέσεις μας και τους άλλους που μπορούν να έρθουν στη ζωή μας. Το πώς θα τους χειριστούμε και πώς γενικά θα διαχειριστούμε καινούργιες καταστάσεις.
Η Αφροδίτη επίσης μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις όσο αφορά την υγεία μας και τα αναπαραγωγικά μας όργανα. Είναι συνδεδεμένη με την καρδιά μας και θα διαπιστώσουμε τι είναι αυτό το χρονικό διάστημα που χτυπά περισσότερο και σε πιο ζήτημα. 
Η ανάδρομη Αφροδίτη θα κινείται κοντά στο πλανήτη Πλούτωνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναδρομής του και η παρουσία της εκεί θα φέρει μία κατάσταση η οποία είναι δύσκολη, μια που δημιουργεί μία αναστάτωση γενικά στις σχέσεις.
Χρειάζεται μία ισορροπία καθώς θα προτιμούμε την δύναμη και την επιβολή, ενώ η καρδιά μας έχει μία απίστευτη πηγή δύναμη σε όλα τα επίπεδα της αρμονίας την οποία πρέπει να την διαφυλάξουμε.
Για αυτό πρέπει να καταλάβουμε το βαθύτερο επίπεδο κατά την διάρκεια της αναδρομής γιατί μπορεί να ρίξει φως στις σχέσεις με αφθονία και ίσως να εμπνεύσει νέες και δημιουργικές πηγές εισοδήματος. 

Η κίνηση της Αφροδίτης κατά το χρονικό διάστημα 17-18 Νοεμβρίου εισέρχεται σε φάση σκιάς. Ταξιδεύει προς τα πίσω μέσω του ζωδιακού κύκλου και αυτή τη μέρα φτάνει στο πιο απομακρυσμένο σημείο στο οποίο θα μετακινείται όταν θα ταξιδεύει ανάδρομα. Θα βρίσκεται σε μία σκιώδη φάση και μπορείτε να ετοιμάζεστε αυτό το χρονικό διάστημα με οικονομικά  θέματα και αισθηματικά.
Το οποίο θα τα δείτε πιο σοβαρά όταν αρχίζει να ταξιδεύει στην αναδρομή της από 19 Δεκεμβρίου. Αυτή τη μέρα έχουμε την ενέργεια της Αφροδίτης μπρος τα πίσω, νιώθουμε τις αναταράξεις και τι πρόκειται να συμβεί.
Η Αφροδίτη κυριαρχεί στο χώρο της καρδιάς και έτσι μπορούμε να βιώσουμε γεγονότα που ανακατεύουν το τσάκρα της καρδιάς και εμπνέουν να ανοίξουμε την καρδιά μας σε ευρύτερα μονοπάτια.

Στις 8 και 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται με τον Ήλιο και αρχίζει να αναδύεται ως πρωινό αστέρι. Είναι η αναγέννηση της Αφροδίτης και μπορούν να νιώσουμε αυτό το χρονικό διάστημα μία αναγέννηση στο κέντρο της καρδιάς.
Αυτή τη στιγμή σκεφτείτε το σαν ένα μικρό σπόρο που αρχίζει να φυτρώνει. Εάν αντιμετωπίζετε θέμα σχέσεων ή χρημάτων τότε μπορείτε να βλέπετε λύσεις να υπάρχουν στον ορίζοντα.

Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά έτοιμη να αναλάβει ένα καινούργιο κεφάλαιο ζωής. Η επανεκκίνηση συνεχίζει να ακολουθεί την καρδιά μας και μπορεί να νιώσουμε ότι είχαμε συλλάβει ως λύσεις στην διάρκεια της αναδρομής.
Αυτή την περίοδο έχουμε ξεκαθαρίσει πράγματα και έχουν έρθει στο προσκήνιο, καινούργια γεγονότα και καταστάσεις που τα έχουμε πλέον εμπεδώσει στην συνείδησή μας.

Στις 2 Μαρτίου η Αφροδίτη φεύγει από σκιώδη κατάσταση και από την τελευταία μοίρα της αναδρομής που επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ξανά τα καινούργια πράγματα που έχουμε πλέον αναλάβει, στο να τονώσουμε τη ζωή μας, τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας.

Η αναδρομή της επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, και μεσουράνημα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων. Η αναδρομή της φτάνει έως την 11*26 μοίρα του Αιγόκερω.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου