Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ερμής σύνοδος Άρης 10/11

 


Από τις 7 έως 11 Νοεμβρίου Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού συναντά τον Άρη. Μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από τη 2η έως τη 10η μοίρα.

Αυτό το διάστημα έρχεσαι σε μία σύγκρουση ουσιαστικά μέσα σου και δεν μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις μια που αυτό εκπέμπεται προς τα έξω με έντονες συζητήσεις και διαμάχες. Οτιδήποτε αφορά χρήμα σε ανησυχεί, έχεις μία ανυπομονησία η οποία δεν μπορεί να την απομακρύνεις, με αποτέλεσμα να την εκπέμπεις και σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Παράλληλα όμως έχεις την ανάγκη να έχεις παραπάνω σιγουριά στα θέλω σου, αλλά αν δεν είσαι ικανοποιημένος μέσα σου δεν μπορεί να γίνει τίποτα προς τα έξω. Νιώθεις μία παραπάνω ζήλια για τους άλλους, έχεις ένα θυμό, αισθάνεσαι ανασφάλεια μια που μέσα σου όλες αυτές οι σκέψεις σου δημιουργούν μία μετάλλαξη η οποία δεν μπορεί να αναστραφεί μια που σε πηγαίνει μπροστά στο γκρεμό αν δεν προσέξεις.
Χρειάζεται το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου να γίνει θετικό πρόσημο, το να αξιοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά και να δημιουργήσεις ένα καθαρό πλαίσιο πλέον από δω και πέρα σε κινήσεις ή επανεκκινήσεις.
Χρειάζεται επίσης προσοχή όσο αφορά καταστάσεις που εμπλέκονται με συγκρούσεις, με ζητήματα υγείας, με ζητήματα που σχετίζονται με διαμάχες με τους άλλους και σε κάθε τι που έχει ένα υπόβαθρο στο να εξελιχθεί σε σύγκρουση.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου