Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 05/11 - 06/03

 Η Αφροδίτη μετακινείται στις 05/11 στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 06/03.

Το μακρινό της ταξίδι θα επηρεάσει όλα τα ζώδια πάνω σε ζητήματα οικονομικά - επαγγελματικά - ερωτικά. Από τις 19/12 8α γυρίσει ανάδρομη από την 26η μοίρα έως τις 29/02 που θα καταλήξει στην 11η μοίρα.

Οι όψεις της κατά την πρώτη περίοδο:

19/11 τρίγωνο με τον Ουρανό Rx

30/11 εξάγωνο με το Ποσειδώνα

11/12 σύνοδο με το Πλούτωνα

Είναι μια θέση που δεν αρέσει στην Αφροδίτη γιατί την αναγκάζει σε πιο σταθερά βήματα από τα συνηθισμένα και μια στροφή σε πιο επαγγελματικά σημεία.
Στο ζώδιο του Κρόνου λειτουργεί στο να μεγαλώσει την εμβέλεια της κυρίως κοινωνικά. Αυτή η στροφή θα είναι αισθητή καθ' όλη την διάρκεια της διέλευσης και μάλιστα όταν συναντήσει τον Ουρανό με τρίγωνο και το Πλούτωνα με σύνοδο εκεί το παιχνίδι θα πάρει και άλλες διαστάσεις. Μπορεί να αποδώσει επαγγελματικά και κοινωνικά αλλά να στραφεί η προσοχή και στα ερωτικά σημεία, παρότι η Αφροδίτη λειτουργεί εδώ με μια σταθερότητα και με προσεχτικά βήματα.
Ο έρωτας όμως κρύβεται στις λεπτομέρειες και δεν υπάρχει η λεγόμενη αποφυγή. Οι όψεις της Αφροδίτης με αυτούς τους δύο δύσκολους στη διαχείριση πλανήτες, μπορεί να επιφέρει πλήγματα. Στο οικονομικό, θα υπάρξει καθυστέρηση όσο αφορά την είσπραξη ή στέρηση, που οφείλεται σε κακούς υπολογισμούς.
Κυρίως η όψη με το Πλούτωνα είναι πιο επικίνδυνη.

Η διέλευση επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Αιγόκερω , Καρκίνους, Κριούς, και Ζυγούς. Ενώ λειτουργεί βοηθητικά για τους Ταύρους, Παρθένους , Σκορπιούς και Ιχθύς. Αυτό αφορά τους αντίστοιχους ωροσκόπους και όσους έχουν πλανήτες και μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Κριός: Παρότι η Αφροδίτη δεν είναι δύναμη για εσάς, μπορεί όμως να προσφέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές μπορεί να έρθουν μέσα από γυναικεία πρόσωπα ή από μια σχέση που έχει να κάνει με υπόβαθρο συμφέροντος. Αξίζει η προσπάθεια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι όταν εσείς το πάρετε απόφαση. Σίγουρα είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε και την υπάρχουσα δουλειά ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις προσέλκυσης πελατών. Προσοχή μόνο στα διαστήματα που κάνει όψη συνόδου Πλούτωνα.

Ταύρος: Κυβερνήτης σας και σε καλή διέλευση και έχει μια ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Από την μια σας καλεί σε οικονομική εξασφάλιση και από την άλλη σε συναισθηματική ωριμότητα. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με επικοινωνιακά ενδιαφέροντα που μπορούν να προβληθούν αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερα για εσάς που συναλλάσσεστε με το εξωτερικό ανοίγει καινούργια επαγγελματική σελίδα. Στροφή σε ταξίδια, σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές και δικαιοσύνη και όσοι θέλετε αργότερα να έχετε περισσότερο κέρδος κάντε πρόσθετες σπουδές και σεμινάρια.

Δίδυμος : Αυτή η διέλευση είναι ουδέτερη για εσάς, οπότε δεν περιμένετε κάτι το πολύ σπουδαίο. Επειδή όμως η Αφροδίτη είναι ευεργέτης πλανήτης, αξίζει να δώσετε σημασία στα οικονομικά σας. Κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τις οφειλές σας, αλλά και τις παροχές. Χρήματα που σας οφείλουν θα εισπραχτούν ή θα γίνουν καλύτεροι διακανονισμοί.
Αυτό θα δημιουργήσει καλύτερη ψυχολογία και με την σειρά αυξημένη σεξουαλική ζωή.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο να σας δίνει αγάπη από τους άλλους, αλλά και να σας δημιουργεί προβλήματα κυρίως αν είσαστε κοντά γεννημένοι με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης. Θα σας προσεγγίσουν άτομα που κάτι θέλουν από εσάς και εδώ είναι η προσοχή μην γοητευτείτε και δημιουργήσετε σχέσεις που δεν αντέχουν στο συναισθηματικό σας κόσμο. Οι Πλουτώνιοι έρωτες δεν " κάνουν " για εσάς, μια που είστε ψυχολογικά ευάλωτοι και ανασφαλείς. Μείνετε κυρίως σε οικονομικές απολαβές από τους άλλους που εδώ τα καταφέρνετε καλύτερα.

Λέοντας: Δεν σας επηρεάζει αυτή η διέλευση σημαντικά παρά σε ότι έχει να κάνει με υγεία και εργασία. Στο πρώτο να προσέξετε μην πάρετε παραπάνω κιλά, στο δεύτερο καλύτερες αποδοχές, την αγάπη των ανώτερων, αλλά και που ξέρετε και ένας έρωτας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Παρθένος: Το τρίγωνο της Αφροδίτης είναι σημαντικό και μάλιστα αυτή η διέλευση φέρνει παρά πολλά. Οι όψεις της Αφροδίτης είναι για εσάς αρκετά βοηθητικές στο να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε καινούργια όνειρα. Αυτά μπορεί να είναι ένας έρωτας με ένα σοβαρό δεσμό και με προοπτικές, με χαρακτηριστικά του ανθρώπου αυτού την μεγαλύτερη ηλικία από εσάς και την οικονομική κάλυψη. Αν εσείς δεν το έχετε ανάγκη την τύχη, τότε θα πάρουν την ευκαιρία τα παιδιά σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ζυγός : Λίγα δύσκολα τα πράγματα για εσάς, μια που η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιο σας και αυτή η διέλευση δεν την βοηθά. Θα δώσει περισσότερα έξοδα κυρίως για οικογενειακές υποθέσεις, για υποχρεώσεις που σχετίζονται με ένα ακίνητο, και γενικά θα υπάρχει λίγο άσχημο κλίμα κυρίως απορρύθμιση. Από ερωτική σκοπιά, ένας ερωτικός θησαυρός μπορεί να είναι κρυμμένος μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μόνο που όταν το ανακαλύψετε μην την πατήσετε, ιδιαίτερα όσοι επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης.

Σκορπιός: Αρκετά καλή διέλευση αφού θα προσφέρει κυρίως σε επικοινωνία και κοντινές αποδράσεις. Αυτές δίνουν μια χαρά και ανανέωση, είστε μέσα στην προσοχή των άλλων και τα περνάτε όμορφα. Όσοι είστε αδέσμευτοι μπορείτε μέσω επικοινωνιακών εργαλείων και διαδικτύου να βρείτε κάποιον που να σας ταιριάζει και μάλιστα θα έχει αξιόλογη κοινωνική θέση. Παρότι η Αφροδίτη δεν σας πάει, εντούτοις σε όλους έχει κάτι να δώσει.

Τοξότης: Αδιάφορη διέλευση στον οίκο των οικονομικών οπότε θα παίρνετε και θα δίνετε. Εδώ προσέχετε μην χάσετε χρήματα λόγω υπερβολικής σιγουριάς, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να πάρετε αρκετά από παράγοντες εξουσίας. Μια αύξηση στο εργασιακό χώρο ή καλύτερο εισόδημα από δικής σας επιχείρηση.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και η λάμψη έρχεται σε εσάς που όμως μεταφράζει σε επαγγελματική κατάκτηση. Θέλετε να αρέσετε πρώτα επαγγελματικά και μετά ερωτικά, τώρα μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο. Σίγουρα κερδισμένοι θα είσαστε και στα δύο, αν προσέξετε λίγο τις όψεις της Αφροδίτης.
Όμως δεν μπορείτε να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ιδιαίτερα τώρα που ένας ευεργέτης πλανήτης είναι επάνω σας. Βάλτε προτεραιότητες και ξεκινήστε για το χρήμα και τον έρωτα.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στο πίσω ζώδιο από το δικό σας και δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσει αφού παίζει ένα κρυφό ρόλο. Μια παλιά σχέση που ζητά κάτι, ένας εχθρός που γίνεται φίλος, ένας παράξενος έρωτας, μια παράλληλη σχέση, όλα είναι πιθανά. Ως παιδιά της περιπέτειας που είστε, όλα είναι ευπρόσδεκτα. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή θεραπευτικές ασχολίες θα υπάρξει επιτυχία.

Ιχθύς: Η διέλευση αυτή είναι βοηθητική για να προβάλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες, να αρέσετε τους άλλους και ότι ευκαιρία παρουσιαστεί σε ερωτικό - οικονομικό επίπεδο μην την αφήσετε. Οι δημόσιες σχέσεις, τα φλερτ και η διασκέδαση έχει να σας προσφέρει ανοιχτούς ορίζοντες για να πετύχετε. Να κάνετε καινούργιες φιλίες, να μπείτε σε ομάδες και να οργανώσετε διαφορετικά την ζωή σας, όσο λειτουργεί αυτή η διέλευση.


                                                                 ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                           Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου