Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας 02/11


Από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.
Μία δύσκολη όψη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 21 έως την 26η μοίρα.
Αυτό το διάστημα μιλάς ανεξέλεγκτα, γίνεσαι ανυπόμονους και έρχονται στο μυαλό σου πράγματα από την προηγούμενη φορά που έγινε η όψη, τότε που ο Ερμής ήταν ανάδρομος.
Δεν πρέπει να έχεις επιθετικό χαρακτήρα στα λόγια σου, να προσπαθήσεις να μην ελέγχεις τους άλλους, να μην το παίζεις εξουσία και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου.
Θα είναι δύσκολο να συμφωνήσουν οι άλλοι με σένα μια από τα υπάρχουν διαφωνίες και μία ψυχρότητα και πρέπει να χρειαστεί να κάνεις λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσεις να επαναφέρεις τα πράγματα στην πρότερα τάξη.
Η κατάχρηση της επικοινωνίας, της σκέψης και των αποφάσεων είναι αυτό που λειτουργεί ανασταλτικά - ανατρεπτικά και επιφέρει τα μεγαλύτερα προβλήματα πάνω σε αυτή την όψη. Προσοχή και σε ζητήματα που σχετίζονται με επικοινωνιακά σου εργαλεία καθώς και με ταξίδια πάσης φύσεως.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου