Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ερμής αντίθεση Ουρανός Rx 13/11

 Μια δύσκολη όψη μέσα στο Φθινόπωρο. Ο Ερμής κάνει ένα τετράγωνο από το Σκορπιό με τον εκρηκτικό Ουρανό από τον Υδροχόο επηρεάζει όλο το Σταθερό Σταυρό του  δεύτερου δεκαημέρου που έχουν πλανήτες, ωροσκόπο τους μεταξύ της 9ης και 15ης μοίρας των ζωδίων.

Θα έχουν μία υπερένταση αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα πιστεύουν σε τίποτα και θα προκαλούν. Ιδιαίτερα αν ακολουθήσουν τις κατώτερες συνιστώσες ρύθμισης του Σκορπιού και εισέλθουν σε ένα κυκεώνα αρνητικών προβολών, μίσους και μισαλλοδοξίας.
Ο τρόπος σκέψης θα πάρει μία προκλητική έκφραση και θα αντιδράς με ένα τρόπο ο οποίος θα είναι ανεπίτρεπτος πολλές φορές. Η παρόρμηση είναι κακός οιωνός στο να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και να σκέφτεσαι μ' ένα τρόπο ο οποίος εκτός από την πρόκληση έχει και ως μέσο επίλυσης των καβγά.
Η παρόρμηση υπέρ της δυναμικής λόγω της παρορμητικότητας που έχουν τα δύο Ζώδια, κάθε έλεγχος χάνεται από όλα τα σημεία.
Είναι ένα διάστημα λίγων ημερών που για να αποτρέψουμε τις πράξεις που είναι εντός προκλητικών αποφάσεων και σκέψεων είναι ο τρόπος με το να συνεχίσουμε τη ζωή κοντά στη θάλασσα.
Πηγαίνουμε στη θάλασσα, δεν προκαλούμε τους άλλους, παρά κοιτάζουμε την ομορφιά του νερού καθώς επίσης και την ομορφιά των ανθρώπων. 


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου