Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

 


Είναι κάποια ζώδια τα οποία αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα όσο αφορά την δέσμευση. Οι πρώτες μέρες σε μία σχέση είναι σημαντικές, υπάρχει όμως ένα σημείο στο μετά όπου περιμένουμε μία δέσμευση από την σύντροφό μας και η οποία θα βασίζεται σε κάποια χαρακτηριστικά που υπόκεινται σε εσωτερικούς παράγοντες που σχετίζονται με το υποσυνείδητο.
Για να υπάρχει μία συνέχεια όσο αφορά τη σχέση, αν βρίσκεστε σε αυτό το σημείο και δεν έχετε ακόμα δεσμευτεί με κάποιο άλλον, αυτό είναι πιθανό να σχετίζεται με το ζώδιο του συντρόφου, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να τους δώσετε σημασία.
Κάποια ζώδια φοβούνται τη δέσμευση, κάθε ζώδιο έχει μία διαφορετική προσέγγιση και χρονολόγηση στις σχέσεις, που ενώ βυθίζονται στην αγάπη και στον έρωτα δεν μπορούν να κάνουν παραπέρα βήματα. 
Αυτό σχετίζεται με την συνειδητοποίηση και την ανάγκη που έχει ο καθένας για Ελευθερία, στο πως να διαχειριστεί την αναποφασιστικότητα, την υπερβολική ανάγνωση, λόγω ότι κάθε άτομο είναι μία ξεχωριστή οντότητα και μία διαφορετική προσωπικότητα.
Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γνώμη όσο αφορά πώς πρέπει να προσεγγίσει την συνέχεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι θα βρίσκεστε σε ένα διάστημα αναμονής ή αν προτιμάτε να περιμένετε όταν είναι τα πράγματα σε σημείο που δεν έχετε κατασταλάξει εντελώς.

Ο ΚΡΙΟΣ έχει το φοβικό σημάδι για τη μεγαλύτερη δέσμευση, θέλει να συνεχίσει τα πράγματα σε όλες τις μορφές της ζωής και δεν είναι καλοί να τα πηγαίνουν τα πράγματα μέχρι τέλους, παρόλο που μπορούν να κινηθούν πάρα πολύ γρήγορα και παρορμητικά. Στην πορεία μπορεί γρήγορα να αλλάξει γνώμη όταν υπάρχει ένα κράτημα στην εξέλιξη, να λάβουν μία απόδειξη ότι η ελευθερία τους  θα περιοριστεί, ότι οι κινήσεις, η δυναμική, η ενέργειά τους δεν θα υπόκεινται σε περιορισμούς, γιατί τότε δεν θα θέλουν να δεσμευτούν.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ως ζώδιο του αέρα, εκτιμά την ελευθερία του και συχνά πιστεύει ότι είναι υψηλότερη από το να είναι σε σχέση. Μία σοβαρή σχέση για αυτούς ή μία έγκαιρη δέσμευση είναι ένα μεγάλο όχι και ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που τους πειράζουν. Εκτός από την ανάγκη της ελευθερίας, η νευρική και ασυνεπής φύση, καθώς ότι λειτουργεί με τα δίπολα της γνώμης τους, δυσκολεύει το Δίδυμο να δεσμευτεί, να δημιουργήσει μία κατάσταση μονιμότητας.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ δεν θα ολοκληρώσει ποτέ. Με την εξυπνάδα του και χαρούμενη στάση για τη μεγάλη έξοδο η ουσία του έχει τις ιδιότητες να γοητεύσει, ωστόσο έχει βαθιά ανάγκη τόσο για τη σωματική όσο και για τη συναισθηματική ελευθερία. Οπότε θα φύγουν απλώς αν πιστεύουν ότι αυτή η ανάγκη δεν μπορεί να να ολοκληρωθεί σε μία σχέση, όταν τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα. Ένας Τοξότης θα αναζητήσει μία εναλλακτική διαδρομή αντί να επιλύσει το θέμα της συνέχισης εντός της σχέσης.

Ο ΖΥΓΟΣ ενώ στην αρχή δεν θα συγκρατηθεί, έχει την επιθυμία να μη μείνει μόνος αλλά να βρει το άλλο του μισό, ωστόσο δημιουργεί και μία αναποφασιστικότητα καθώς συνεχώς σταθμίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε σχέσης, χωρίς να μπορεί να καταλήξει σε μία οριστική απάντηση. 
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απρόθυμοι να δεσμευτούν σε μία σχέση, εκτός αν δουν ότι δεν θα υπάρξει μια διάρκεια στην ερωτική ζωή τους και μία έλλειψη υπηρεσίας από τον άλλον ως προς τα θέλω τους, που μπορεί να επιφέρει αυτή η σχέση.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ πάντα κάτι την κρατά πίσω γιατί πάντα είναι πρακτική σε όλα τα πράγματα όταν είναι ζήτημα σχέσεων. Αν και δεν είναι τόσο κρύα τα πράγματα και απομακρυσμένα, η Παρθένος χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί απέναντι στους άλλους και να δεσμευτεί σε μία σχέση δίνοντας την προσοχή της σε μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να περιμένουμε τους Παρθένους να επιλύσουν κάθε πτυχή της σχέσης, να έχουν τον απόλυτο έλεγχο για να δουν ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτούς. 

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι ανεξάρτητος, μία ανεξάρτητη φύση που θέλει να βιώσει μία σχέση η οποία θα του δώσει ελευθερία και ανεξαρτησία, ώστε να μπορεί να κινείται εντός της σχέσης με ένα πνεύμα το οποίο θα του προσθέτει καθαρό οξυγόνο στο να κινείται, να σκέφτεται και βέβαια να μην περιορίζεται. 
Θα δώσει μεγάλη σημασία κατά πόσον ο άλλος μπορεί να του παρέχει όλα αυτά, στον να μην τον εγκλωβίσει μέσα σε μία σχέση η οποία ουσιαστικά θα του δημιουργήσει και ένα πνίξιμο εσωτερικό. Οπότε θα δώσει μεγάλη σημασία πάνω σε ένα θεμέλιο σχέσεων που θα βασίζεται στην ελευθερία των κινήσεων και των ανεξάρτητων στιγμών.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου