Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ. ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΙ


 Στις 14 Δεκεμβρίου έχουμε μία ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Π
άντα οι Ηλιακές Εκλείψεις είναι ισχυρά νέα φεγγάρια που προσδίδουν νέα πύλη ενέργειας. Υπάρχει μία θετική ενέργεια η οποία φέρνει την υπόσχεση για ολοκαίνουργιες εκκινήσεις και την ευκαιρία να τεθούν νέοι δρόμοι ανάπτυξης.
Η άφθονη αυτή ενέργεια φέρνει δώρα και αισιοδοξία. Αυτό θα ενισχυθεί επιπλέον καθώς ο Κρόνος λίγες μέρες μετά, στις 17 Δεκεμβρίου, εγκαταλείπει το Αιγόκερω που ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια, για να μεταφερθεί στο σημάδι του Υδροχόου.
Κάθε φορά που ο Κρόνος φεύγει από ένα ζώδιο και πηγαίνει σε κάποιο άλλο υπάρχει μία ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχουμε επιτύχει.
Η Έκλειψη αυτή έχει τη δύναμη να ενισχύσει με δώρα και αφθονία την ζωή μας, οπότε πρέπει να αισθανθούμε τις προκλήσεις και να οδηγηθούμε σε μία μεγαλύτερη ανάπτυξη.
Να φωτίσουμε με αυτή την ενέργεια, ώστε να είμαστε πιο δεκτικοί στις ανταμοιβές.
Γίνεται πάνω στην 23η του Τοξότη το οποίο είναι κοντά στο Γαλαξιακό κέντρο καθώς αυτό βρίσκεται στην 27η μοίρα του Τοξότη.
Θα παρατηρήσουμε τη συχνότητα μας να ανυψώνεται και τη συνείδηση να ανεβαίνει. Μπορεί να αρχίσουμε να έχουμε κάποιους αυξημένους πόνους ή συμπτώματα διαφορετικής συχνότητας και μπορούμε να βρούμε ακόμα και τη σοφία μας, την διαίσθηση μας και τους πνευματικούς οδηγούς μας.
Το σύμβολο sabian είναι '' ένα μπλε πουλί στέκεται στην πόρτα του σπιτιού ''
Η θέα στην πόρτα ενός πουλιού, αυτό είναι ένα πολύ ωραίο πλάνο, ένα ωραίο σημάδι από το σύμπαν.
Το σύμπαν προσφέρει πάντα πράγματα αλλά πρέπει να είμαστε ανοιχτοί για να μπορέσουμε να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες. Ο γρηγορότερος τρόπος για να μπείτε σε κατάσταση λήψης είναι να αλλάξετε τις νοοτροπίες και τις πεποιθήσεις σας και να δώσετε μία εστίαση στην αφθονία, στην εκτίμηση και στην ευγνωμοσύνη.
Όσο πιο συχνά απομακρύνεστε από τα πράγματα που επιθυμείτε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό περιορίζει τη σκέψη σας και την άνοιξη για αφθονία.
Για να δείτε αυτό το μπλε πουλί δεν μπορείτε καθώς βλέπετε τα εμπόδια.
Αυτή η Έκλειψη συνδέεται με τις Εκλείψεις που βιώσαμε τον Ιούνιο του 2020 και μάλιστα με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Ιουνίου του 2020. Ο Ερμής ο αγγελιοφόρος των θεών είναι πολύ δραστήριος σε αυτή την Έκλειψη καθώς δεν ξεχνάμε ότι αυτός ο πλανήτης κυβερνά την επικοινωνία και το μυαλό μας.
Αυτό που σκέφτεστε πρέπει να είναι η διερεύνηση για την αλήθεια αλλά και για την προσωπική σας καταξίωση στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να είμαστε ψεύτικοι πρέπει να παραμείνουμε ριζωμένη στην αλήθεια και να ενθαρρύνουμε την επέκταση. Να μην υπάρχει ένας εστιασμός σε ένα λάθος ή να υπάρξει μία προσποίηση ότι δεν συνέβη.  Αντίθετα πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.
Με καλοσύνη μπορούμε με αυτό τον τρόπο πιο ανέμελα να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Ερμής επιζητεί την ακρόαση της εσωτερικής θεότητας και ο καθένας μας κράτα την ουσία του Θεού μέσα του. Οπότε μπορεί να συνδεθεί με αυτό το μέρος του εαυτού του και να ακούσει τη Σοφία που έρχεται από το σύμπαν.
Η Έκλειψη μας καλεί να παρατηρήσουμε πολλές ευλογίες που έχουν κρυφτεί στις σκιές, να φέρουμε τις ευλογίες στο φως που φωτίζει αυτή τη σχέση μας που έχουμε με το σύμπαν. Και το σύμπαν πάντα ανταποκρίνονται, μας ακούει ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές.
Αυτό που αισθάνεται το σύμπαν είναι ότι συμβαίνει κάτι μέσα μας και για αυτό μας αγκαλιάζει και μας δίνει την ενέργεια του ώστε να κρατήσουμε την καρδιά και το μυαλό μας ριζωμένα στο θαύμα που απέρχεται.
Πρέπει να μείνουμε ανοιχτοί στο φως παρόλο που μπορεί να υπάρχει το σκοτάδι. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και κρατήστε την καρδιά σας στραμμένη προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε να κατευθυνθείτε.


Καλή Θεία Φώτιση...

ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου