Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ 15/12 - 08/01


 
Μετά την δοκιμασία της Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου αναζητούσε την σκοτεινή απόλαυση τώρα ανοίγεται τους ορίζοντες του Τοξότη.
Γίνεται πιο χαρούμενη και ανεξάρτητη, πιο δεκτική στις απολαύσεις και τη διακατέχει ο ενθουσιασμός της απόλαυσης. Χρειάζεται νέες εμπειρίες, καινούργιες περιπέτειες, για να νιώσει τον πόθο και τη λαγνεία. Βρίσκεται μέσα στη χαρά και καθώς θα συναντήσει στο διάβα τους δύο πλανήτες που '' γουστάρει ''. 
Στις 30 Δεκεμβρίου συναντά το Ποσειδώνα με τετράγωνο και ο οποίος είναι στους Ιχθύες για να νιώσει το παράξενο ενθουσιασμό, την ονειρική εμπειρία, την διάβαση στο μυστικιστικό έρωτα, στην πιθανή προσαρμογή, εκεί που λειτουργούν τα μυστήρια. Το ξέρει ότι θα κρατήσει λίγο γιατί πρόκειται για μια ψευδαίσθηση, όμως είναι μια ευκαιρία για αυτήν να ενεργήσει πότε παράνομα και ποτέ νόμιμα.
Συνεπώς πάμε όλο το διάστημα των εορτών σε ένα άλλο κλίμα που εμπεριέχει μια αισιοδοξία και χαρά. Το ζώδιο του Τοξότη είναι πιο ανοιχτό στις προσκλήσεις και οι άνθρωποι ενθουσιάζονται με αυτές, για να δοκιμάζουν οποιοδήποτε '' καρπό του έρωτα ''  που προσφέρει το παραπάνω από το συνηθισμένο σε ποιο γιορτινή έκφραση και πιο αισιόδοξες διαστάσεις.

Η Αφροδίτη ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου