Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 11/12

 


Από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 13 Αυγούστου υπάρχει μία πάρα πολύ δυνατή όψη επιθετικής μορφής, καθώς ο Ήλιος από το Τοξότη κάνει τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη από το ζώδιο του Κριού.
Μία όψη η οποία είναι πολύ ευεργετική για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, πρωτίστως, αλλά και για Ζυγούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τέλος του β' δεκαήμερου και έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 16η έως την 21η μοίρα.
Σε αυτή τη φάση δημιουργείς εσύ το παιχνίδι στο να πιάσεις στόχους και να κάνεις τις φιλοδοξίες σου πράξη. Έχεις μία έντονη επιθυμία στο να υλοποιήσεις όλα αυτά που έχεις σκεφτεί και μάλιστα λειτουργείς με δυναμική άνευ προηγουμένου.
Είσαι ανοιχτός σε όλες τις προσκλήσεις σε όλους τους τομείς, είτε αυτά αφορούν ερωτικά ζητήματα, είτε ζητήματα ενεργοποίησης ταλέντων και δημιουργίας επαγγελματικών σχεδίων τα οποία αυτά θα σου δημιουργήσουν ένα καινούργιο μέλλον, ένα μέλλον όπου θα υπάρχει η ανάδειξη της προσωπικότητας σου.
Καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για τον εαυτό σου οι οποίες θα είναι γρήγορες, θα είναι έντονες, και θα έχουν μία δυναμική και θα σου δώσουν το ερέθισμα για να πας εκεί που εσύ το ήθελες πολύ.
Είναι μία όψη η οποία δημιουργεί μία μέγιστη δυναμική στο να αξιοποιήσει  όλα τα ταλέντα σου και όλες τις επιθυμίες σου ακολουθώντας τη δύναμη του Άρη και τη λάμψη του Ήλιου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου