Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ. ΕΠΑΝΑΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 


Από τις 15 Αυγούστου ο πλανήτης της αφύπνισης, της αλλαγής της, απελευθέρωσης, της επαναστατικότητας, ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος έως τις 14 Ιανουαρίου 2021.
Καθώς ο Ουρανός παίρνει αυτή την πορεία και θα παραμείνει κάποιους μήνες ανάδρομος στη ζωή μας βοηθά να ξεπεράσουμε κάποιες ρωγμές εσωτερικές που έχουμε και να απελευθερωθούμε για να προχωρήσουμε σε μία μετάβαση προς μία άλλη διάσταση.
Μας βοηθάει επίσης να αντιμετωπίσουμε κάποια πράγματα που έχουν καταρρεύσει στη ζωή μας και να αποκτήσουμε νέα προοπτική ώστε να μπορέσουμε να την ενισχύσουμε. Μερικές φορές είμαστε τυφλοί απέναντι σε πράγματα, σε κάποιες κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε, και δεν τις κάναμε, σε κάποια αλλαγή προσώπων, ιδεών και σκοπών.
Οπότε κατά τη διάρκεια αυτού της περιόδου αν παρατηρήσουμε ένα τοπίο στη ζωή μας που είναι ασταθές τότε πρέπει να αφήσουμε τον Ουρανό να λειτουργήσει και να ανατρέψει αυτό το κομμάτι. Προς την ανάδρομη πορεία ο Ουρανός  έρχεται για να μας ταρακουνήσει και να μας φέρει σε δύσκολη θέση αλλά έρχεται και για να μας ξυπνήσει. 
Θέλει να κοιτάξουμε τα πράγματα με ένα νέο τρόπο, να τα αλλάξουμε μέσω της προοπτικής, μέσω της επανάστασης. Όσο μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το μετά, να δούμε τι είναι αυτό που θα μας φέρει την αλλαγή, ποια είναι αυτά τα πρόσωπα που πρέπει να μας ακολουθήσουν και τι είναι οι περιορισμοί που έχουν θέσει οι άλλοι απέναντι σε μας ή εμείς στον ίδιο τον εαυτό μας.
Κάθε πλανήτης που μπαίνει σε αναδρομή αυτό που κάνει είναι να μας βάζει σε ένα άλλο κόσμο στο λεγόμενο '' κάτω κόσμο'' που μπορεί να αισθανόμαστε ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τις προηγούμενες ζωές μας. Μπορεί να έχουμε αστρικές εμπειρίες, μπορεί να έχουμε όνειρα, μπορεί να έχουμε συναντήσεις ανθρώπων οι οποίοι έρχονται ξανά στη ζωή μας, αλλά και έχουν εμπλακεί μαζί μας όσο αφορά στις συναντήσεις προηγούμενων ζωών. 
Πέρα από αυτές τις συναντήσεις αυτό που παίζει σπουδαίο ρόλο είναι να κοιτάξουμε πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς και να δούμε τη ζωή μας με ένα άλλο τρόπο. Η ζωή δεν έχει όρια στο τι είναι αλήθεια, αλλά ο Ουρανός είναι αυτός που γνωρίζει την υψηλότερη αλήθεια και μας βοηθάει να συντονιστούμε και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό το πεδίο που μέχρι τώρα δεν το έχουμε προσεγγίσει. 
Ο Ουρανός εδώ στο Ταύρο, ένα ζώδιο που είναι σταθερό και γήινο πράγματι μας τραντάζει, μας δημιουργεί ένα σεισμό γιατί μέχρι τώρα τα θέλαμε όλα να είναι σταθερά.  Όμως αυτή τη στιγμή αυτό που μας δίνει την δυνατότητα της ανασκόπησης, να δούμε αν το υλικό κομμάτι που ακολουθούμε, αν η αφθονία που έχουμε εμείς ορίσει στη ζωή μας είναι αυτό που καθορίζει το σύμπαν ή οι περιστάσεις του σήμερα όσο αφορά την ανθρωπότητα απέναντι στο κακό βοηθούν στην δημιουργία ενός άλλου κόσμου. 
Ένας άλλος κόσμος που θα έχει άλλα όνειρα και προοπτικές.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου