Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΡΜΗΣ 17/08

 


Από τις 13 Αυγούστου έως τις 20 ο Ερμής κάνει μία όψη συνόδου από το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται, καθώς συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο.
Είναι μία όψη που φέρνει πολύ καλά πράγματα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και για όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από 18 έως την 28η μοίρα.
Όλα τα φώτα είναι πάνω σου, πάνω στις απόψεις σου και στις ιδέες σου, και δημιουργείς μία τεράστια εντύπωση στο κοινό. Είσαι οπλισμένος με καινοτόμες ιδέες και θέλεις να παρουσιάσεις οτιδήποτε αφορά θέματα επικοινωνίας, εμπορίου και ταξιδιών με ένα τρόπο που θα γοητεύσει τους άλλους.
Γνωρίζεις τώρα και την έκφραση και τα επιχειρήματα αλλά και τις ιδέες για να κάνεις πράξη αυτό που είχες στο μυαλό σου και αυτό που επιθυμεί το ταλέντο σου. Θα υλοποιήσεις νέους στόχους, θα ανεβάζεις νέες ιδέες μέσα σου τις οποίες τις επεξεργάζεσαι, τις αναλύεις, αλλά και τις προτείνεις στους άλλους και παράλληλα τις κάνεις πράξη.
Εδώ πρέπει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στο πώς οι άλλοι θα δεχτούν αυτές τις απόψεις και πως εσύ θα μπορέσεις να τους πεις ότι έχεις αυτή τη στιγμή το χάρισμα πάνω σου.
Οι όψεις που γίνονται με τον Ήλιο δημιουργούν ιδιαίτερη αίσθηση καθώς θεωρούνται ότι καλύτερο στην αστρολογία, οπότε για τα ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω είναι ότι το καλύτερο αυτή τη στιγμή, μέσα από τις συνθήκες οι οποίες είναι δύσκολες. 
Όμως έχεις τα φώτα επάνω σου και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, μια που απορροφάς την ενέργειά του Ήλιου και αυτό σε βοηθά να έχεις μία ατομική ενέργεια παραπάνω και παράλληλα με τον Ερμή μπορείς να τη διαχειρίζεσαι και να την κάνεις πράξη προς όφελος του εαυτό σου.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου