Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 14/10


Η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Τι σχέση έχει η ελευθερία του έρωτα, η γλυκιά απόλαυση με την ερωτική κατακόμβη ? 
Καμία βέβαια, όμως τις όψεις πρέπει να τις δούμε ως αφετηρία προβληματισμού και μύησης. Η αγάπη τριγυρνά στο φως, όμως ο Ποσειδώνας την μετατρέπει σε απατηλό όνειρο για να τη φέρει στα μέτρα του. 
Υπάρχει έντονη εξιδανίκευση του άλλου και μία προσπάθεια χειραγώγησης στον να αφεθεί η αγάπη σ' ένα πλαίσιο που έχει μια προσέγγιση της τελετουργικής απόλαυσης.
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος εμπεριέχει παλιές επιθυμίες οι οποίες επανέρχονται άλλοτε ως εφιάλτης και άλλοτε ως το γλυκό όνειρο, που μετατρέπει τον έρωτα σε καθετί έξω κόσμιο και παράξενο.
Μερικές φορές ανοίγονται πληγές μέσα στο χάος της λατρείας, σε μια παρακμιακή προσέγγιση, όπου το μεταφυσικό εμπλέκεται με το ουσιαστικό. 
Δεν μπορούμε αυτό το διάστημα να ερωτευτούμε τον '' πρώτο τυχόντα '', ένα Ποσειδώνιο τύπο των '' καταχρήσεων και των σκοτεινών προσεγγίσεων ''. 
Ούτε βέβαια κάποιος που παρουσιάζεται ως '' άσωτος υιός ''  να τρέξουμε να του δώσουμε αγάπη για να τον επαναφέρουμε στην τάξη. 
Χαμένη προσέγγιση, γιατί αργότερα θα μετανιώσετε μια που θα ερωτευτείτε παράλογα έναν που θα σας οδηγήσει στο βάθος των παρακμιακών υπερβολών. 
Επανεξετάστε την Αφροδίτη εδώ για μια ευχάριστη διαδρομή των σκέψεων και των μελλοντικών σας θαυμάτων.
Η όψη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα με ευαίσθητες μοίρες από την 13η έως την 18η.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου