Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

11/11: ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.


Το πιο σπουδαίο θα λέγαμε γεγονός από την άποψη της ημερομηνίας για το μήνα Νοεμβρίου είναι η 11/11ου. 
Εκτός του γεγονότος ότι εκείνη την ημέρα έχουμε την ''  έκλειψη '' του Ερμή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο κοσμικό επίπεδο, έχουμε και την επανάληψη του ίδιου αριθμού. 
Είναι πια πολύ μεγάλη μέρα, καθώς ερχόμαστε σε επαφή με άλλες σφαίρες εκδήλωσης. Είναι ένας κύριος αριθμός, ένας συμπαντικός αριθμός, ένας αριθμός πνευματικής δύναμης για την αριθμολογία. 
Είναι η μέρα που υπάρχει η σύνδεση με τις σφαίρες ενός ανώτερο νου, οπότε χρειάζεται η πρόθεση του μεγαλείου του έσω εαυτού, αλλά ταυτόχρονα μία ισχυρή μέρα για το άνοιγμα της καρδιάς. 
Αν αισθάνεσαι μπλοκαρισμένος, αν επιθυμίες σου έχουν πάρει ένα άλλο δρόμο από την επίτευξη, είναι η μέρα που μπορείς να απελευθερωθείς από όσα σε κρατούν μέσα στο θανάσιμο μοτίβο της άγνοιας, αλλά και του φθόνου, της ζήλιας, της κτητικότητας.
Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε ταυτόχρονα την παρουσία του ανάδρομου Ερμή σ' ένα δύσκολο ζώδιο για αυτόν, όπως και την ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου που φωτίζει αθέατες πλευρές όπου συνυπάρχει το καλό και το κακό αλλά καλείσαι να διαλέξεις. 
Αυτή είναι η μέρα της επιλογής και μια μέρα επιθυμίας η οποία πρέπει να την εκμεταλλευτής για να ζητήσεις αυτό που σε λυτρώνει. 
Αυτό δεν μπορεί να έρθει χωρίς την πνευματική σου παρουσία, καθώς η υλική σχέση είναι ασύνδετη με αυτό τον αριθμό. 
Είναι ένας αριθμός Αγγέλου και έτσι πρέπει να το δεις μην ξεχνάς ότι '' οι Άγγελοι λειτουργούν για τους '' καθαρούς ''.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου