Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R 07/09


Η συνάντηση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη είναι μία αρμονική στιγμή συναισθημάτων και χρημάτων. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θέλει την συναισθηματική καθαρότητα και την γειωμένη συνειδητότητα. " Ανήκω σε αυτόν " είναι η φράση που την ακολουθεί καθώς οι αισθαντικές και αισθητικές στιγμές γειώνονται και δεν απομακρύνονται .
Ο συναισθηματικός κόσμος λειτουργεί σε ένα πεδίο εντιμότητας και προσωπικής ανταμοιβής καθώς ο έρωτας δεν είναι τυφλός, ούτε μοιραίος αλλά πραγματικός και λειτουργικός.
Η σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει έρωτες " προπατορικούς " μια που βρίσκουμε κρυμμένα πρόσωπα από το παρελθόν και τα καλούμε σε επανασύνθεση. Η σχέση με αυτά τα πρόσωπα αφορά " το κοινό DNA " , ουσιαστικά μία διαίσθηση σε " κρυφές εκκρεμότητες ".
Η θέση της Αφροδίτης δεν είναι η καλύτερη στην Παρθένο, είναι όμως σε θηλυκό ζώδιο πράξης και ευθύνης. Αυτό φαίνεται και στο οικονομικό τομέα που δημιουργεί πρακτική επένδυση και επαγγελματική κατεύθυνση σε τομείς πράξης και ευθύνης.

Η όψη αφορά τα ζώδια της Γης και τους Ιχθύς και Σκορπιούς που έχουν Πλανήτες και Ωροσκόπο από την 16* έως και την 23* των παραπάνω ζωδίων.



Σελήνη
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου