Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ R 09/09


" Δράση και Αντοχή "

Στην Παρθένο όπου  βρίσκεται ο Άρης μας δείχνει ένα χαραχτήρα που δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις.....
Η 15*του  Αιγόκερου, η μοίρα της αντοχής που είναι ο Κρόνος, φωτογραφίζει ένα χαραχτήρα ακλόνητο και άφοβο που ξέρει να αντέχει....
Άρης/Κρόνος τριγωνίζουν στις παραπάνω μοίρες και παντρεύουν την αναρμοδιότητα και την αναποφασιστικότητα με την αντοχή και τη προστασία.
Λένε πως είναι η στιγμή να αποφασίσεις, να δράσεις, να πιέσεις τον εαυτό σου και να πραγματοποιήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα καθήκοντα.
Λένε να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και αν είναι απαραίτητο να γυρίσεις στα βασικά.
Να προωθήσεις παρά τα εμπόδια, βήμα βήμα ότι έχεις σαν σκέψη και δεν τολμάς να υλοποιήσεις, αφού ο Κρόνος κάποια στιγμή θα ανταμείψει τις πράξεις σου.
Η πρακτικότητα της Παρθένου και ο καλός συγχρονισμός του Αιγόκερου προσφέρουν στον Άρη μέσω του Κρόνου να δρομολογήσει και να αναπτύξει πολλά μακροπρόθεσμα σχέδια.
Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά σου επιτρέπουν να εκπληρώσεις τις ευθύνες που σου έχουν ανατεθεί ή που έχεις αναλάβει προκειμένου να σου δωθούν τα εύσημα από ανώτερους.
Ο χρόνος σου πρέπει να είναι άμεσος ο στόχος σου ρεαλιστικός και η προσδοκία σου πρακτικότατη.
Έχεις το χρόνο να δράσεις εποικοδομητικά!...
Η χαρά της προσπάθειας για τη δημιουργία προστατεύεται από τον Κρόνο .....και μπορεί να μην είσαι ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος σε ότι δημιουργείς, αλλά σίγουρα ξέρεις να διατυπώσεις και να αναπτύξεις μια στρατηγική ώστε να σε περιστοιχίζουν αξιόλογοι συνεργάτες είτε στη προσωπική σου ζωή είτε στην επαγγελματική.



                                                           Cahya
                                                   Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου