Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 07/09


Ο Ερμής στην Παρθένο έχει απέναντι τον ανάδρομο  Ποσειδώνα. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. 
Συμβαίνει και αυτό, όμως μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο? Η αντίθεση πάντα συμβολίζει την σύγκρουση της εργασίας ( να το πούμε λίγο διαφορετικά της σύγχρονης δουλείας ) με την πνευματική αξία. Έρχεται λοιπόν σε σύγκρουση η εργασία που είναι " αυτοσκοπός " με την αξία του ανθρώπου ως πνευματικό Όν.
Ο Ερμής έρχεται να μας δώσει το μήνυμα ότι η σκέψη συγκρούεται μεταξύ αυτών των δύο και πρέπει να πάρει μία απόφαση. Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει σε μία υλική ψευδαίσθηση, όπου η εργασία είναι το μέσω για την κατοχύρωση της ανάγκης για την ψευδαίσθηση του εαυτού, που λειτουργεί απερίσκεπτα και μολυσματικά.

Οι όψεις στην Αστρολογία δεν έχουν μόνο την εξήγηση που διαβάζουμε στα βιβλία ή μας μεταφέρουν οι δάσκαλοι αλλά έχουν " μυητικές κατευθύνσεις " ή " καρμικές καταβολές ".
Αυτό είναι ολοφάνερο γιατί μέσω αυτής της όψης προσποιούμαστε νοητικά και εκφέρουμε με το λόγο την διαστρέβλωση των πραγμάτων. Αυτό δεν γίνεται συνειδητά μόνο, ξεκινά από υποσυνείδητα κατάλοιπα που έχουν σχέση με το φόβο και έτσι '' ενεργώ έξω από τα καθορισμένα όρια της λογικής '' .
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι '' διηγούμαι ένα όνειρο μέσω αληθινών διαστάσεων ''
Το όνειρο όμως είναι μία άλλη διάσταση, που δεν πρέπει να αναλυθεί με απλή γλώσσα αλλά μέσω ψυχολογικών νοήσεων και ανθρώπινης προ κατάστασης.

Αν ξαναγυρίσουμε στην όψη θα ακούσουμε πολλά, θα μάθουμε πολλά που όλα αυτά έχουν ένα παραπλανητικό στόχο και σκοπό. Να μας αλλοιώσουν μέσω της ψευδαίσθησης και της αλλοτρίωσης.
Η όψη αφορά το Μεταβλητό Σταυρό θα διαρκέσει έως και τις 10/09. Οι ευαίσθητες όψεις είναι από την 13* έως και την 20 * όσων έχουν Πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, καθώς Ωροσκόπο και Μεσουράνημα.



ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου