Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 04/09


Είναι καλύτερη η μοναξιά ή μια γυναίκα ή ένας άνδρας που τον έχεις " πλάσει εσύ " για να σου καλύψει ανάγκες ερωτικής έκφρασης ?
Αλήθεια πόσο κακό σου έκαναν οι γονείς σου όταν πίστευαν ότι η έννοια της αγάπης έχει την άποψη " σε μαλώνω γιατί σε αγαπώ " ?
Τώρα που η Αφροδίτη είναι στην χειρότερη θέση της εσύ τι θα ακολουθήσεις ?
Παρόλο που η Αφροδίτη στην Παρθένο συμβολίζει την '' λογική αγάπη ", καλείσαι να διαχειριστείς μια σχέση που έχει Ποσειδώνια χαρακτηριστικά του '' ήξεις αφήξεις " , του έρωτα που περιπλανάται στην φαντασία, την σχέση που σου δίνει την απόλαυση της θεραπείας του άλλου, για να θεραπεύσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Ε όχι, αυτές ο σχέσεις θα σε πάνε στο άπειρο συντροφιά με το ακαταλόγιστο ή η ουσία της αγάπης να προέρχεται μέσω των καταχρήσεων.
Εδώ πρέπει να προσέξεις γιατί η Αφροδίτη σε ένα ζώδιο της προσφοράς μπορεί να σε οδηγήσει να ερωτευτείς έναν loser για τον βοηθήσεις να αποθεραπευτεί μέσου του έρωτα !
Στο τέλος θα χάσεις, για τον απλούστατο λόγω ότι αυτός τα έχει παρατήσει όλα και μαζί και σένα και τον έρωτα, γιατί οι προτεραιότητες του είναι η '' απόλαυση των παρακμών '' .
Η όψη επηρεάζει όσους έχετε Πλανήτες στο Μεταβλητό Σταυρό κοντά στις μοίρες 14η έως 20η και ευαίσθητους Πλανήτες εκεί.
Επίσης όσοι έχετε αυτή την όψη σε γενέθλιο χάρτη σε αυτά τα ζώδια Παρθένος / Ιχθύς προσοχή στην εμφάνιση επιπλοκών.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας κινείται σε ανάδρομη φορά, μη μας φέρει ξανά προηγούμενες εμπειρίες, λάθος άτομα και λάθος όνειρα.




Πλουτώνιος
Ειδικός Συνεργάτης του tarosofos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου