Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16/06


Ο Ερμής ξαναβρίσκει ξανά τον Ποσειδώνα, θετικά.
Στις 16/06 θα κάνουν ένα τρίγωνο ο πρώτος από τον Καρκίνο και ο δεύτερος από τον Ιχθύ.
Αυτή η όψη ευνοεί τα Ζώδια του Νερού και της Γης θετικά και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο μεταξύ της 15ης μοίρας έως την 20η.
Συναισθηματικά ζώδια και τα δύο, νιώθουν την ευκαιρία να μιλήσουν για αυτά. Αυτό μπορεί να συμβεί στην θάλασσα, ακούγοντας ένα τραγούδι, διαβάζοντας ένα ποίημα, κάνοντας μία πνευματική άσκηση.
Η ανάλυση και η σκέψη μεταξύ υλικού και νοητικού πεδίου με κατεύθυνση την ανώτερη δύναμη του πνευματικού, είναι και ο μόνος δρόμος για τελείωση. Η σκέψη με τον Ερμή καθοδηγούμενη προς σε αυτή την ατραπό, σου ανοίγει ένα δρόμο να το σκεφτείς και να το παρουσιάσεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους.
Ο Ερμής δεν είναι να μεταφέρω μία σκέτη είδηση, είναι να μεταφέρει μία επιθυμία στο Σύμπαν και να περιμένω το αποτέλεσμα. Η απάντηση θα την φέρει ξανά ο Ερμής σε άγνωστο χρόνο μόνο στους " πεφωτισμένους ".
Να μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή γίνεται στον δεύτερο δεκανό των ζωδίων, δηλαδή ένα δίπολο Σελήνης / Ποσειδώνα που δείχνει ένα συναισθηματικό πόνο, την καρμικότητα της γέννησης, την προηγούμενη ζωή
Το ζώδιο του Καρκίνου μας επιβεβαιώνει το ρόλο που έχει η μητέρα ως προς την έκφραση του σκοπού. Ο σκοπός είναι η συνειδητοποίηση ότι ήρθε η ώρα να " μιλήσω " με την " Μεγάλη Μητέρα ",  ένας μεταφυσικός όρος της Ύπαρξης.
Η ομιλία αυτό το εξαήμερο, από τις 13/06 έως και της 19/06, πρέπει να έχει την προσέγγιση του βάθους, του ύψους, τους πλάτους της συνειδητότητας, σε γεωμετρικούς όρους.

Ως εργαλείο χρησιμοποίησε την ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ με καθαρό ρόλο και λόγο. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου