Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΆΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 20/06


Επειδή η ζωή έχει μια συνέχεια ....

Πρέπει να πούμε ότι από σήμερα και γενικά μέχρι τις 22/06 έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη όψη, καθώς ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Ανάδρομο Πλούτωνα...
Ναι το ξέρω ότι βρίσκεστε στη θάλασσα και απολαμβάνετε το καλοκαιρινό καιρό, όμως πρέπει να πούμε ότι κάποια Ζώδια έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές. Κι αυτά είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές τρίτου και οι αντίστοιχοι Ωροσκόποι...
Οι ημερομηνίες που επηρεάζονται γενικά είναι όσοι έχουν γεννηθεί από τις 10 έως και τις 14 των αντίστοιχων μηνών των παραπάνω Ζωδίων.
Το βασικό σε αυτή την όψη είναι ότι υπάρχει μία καχυποψία καθώς επίσης και πιέσεις, σκοτεινές εμμονές που επανέρχονται για να αντιμετωπίσουν μια κραυγή από το βαθύ σκοτάδι του Πλούτωνα.
Γενικά υπάρχει μια ένταση, καθώς λόγω του Άρη θέλουμε να κυριαρχήσουμε επάνω στους άλλους, όμως αυτό έρχεται αυτή τη στιγμή μέσα από συγκρούσεις οι οποίες είναι επώδυνες γιατί ο Άρης έχει μια τεράστια δυναμική.
Αισθάνεσαι ότι κάποια άτομα δεν έχουν έρθει κοντά σου, δεν σε έχουν πλησιάσει, κρατούν μια απόσταση και αυτό σου δημιουργεί μία εμμονή στο να θεωρήσεις ότι όλα έχουν τελειώσει.
Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν το θέλει το Σύμπαν. Εμείς είμαστε απλώς τα γρανάζια μιας Συμπαντικής μηχανής.
Ο Άρης από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου προσπαθεί να δημιουργήσει μια συναισθηματική δύναμη για να επικρατήσει.
Βγάζοντας μια διέγερση του συναισθηματικού πεδίου πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι από την απόλαυση κυρίως του συναισθήματος που εκτρέφει αυτό το ζώδιο.
Όμως εδώ κάνει λάθος γιατί παίζει με πολύ σκληρό παίχτη, έχει απέναντι ένα υποχθόνιο και ακραίο Πλούτωνα που τώρα είναι ανάδρομος και " γρυλίζει " περισσότερο και σε οδηγεί στο να κάνεις ο ίδιος το συναίσθημα σου κόλαση.
Ο τρόπος είναι η χειραγώγηση που σου ασκεί, στο να σε παρασύρει σε άλλους κόσμους με  " φαντάσματα " που ξέρεις ότι θα τρομάξεις.
Ξέρει ότι θα αντιδράσεις με ακραίες συμπεριφορά και σε περιμένει με την πλάτη στο τοίχο. Αυτό που θέλει είναι να χάσεις την ψυχραιμία σου να αντιδράσεις που θα σε οδηγήσει σε βία.
Η αναδρομή επιφέρει, στο να σου φέρνει μπροστά σου παλιές ήττες που τώρα έρχονται με τέτοιο τρόπο, που σου αγγίζουν το συναισθηματικό σου πεδίο για να προχωρήσεις σε ρεβάνς. Όμως οι μάχες εδώ δεν αποφέρουν κέρδος, απεναντίας δημιουργούν ένα κλίμα που διέρχονται σε ζώνη μη ελέγχου.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου