Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 14/06


  " Έμπνευση"

Η όψη του μοναχικού ποιητή, του ονειροπόλου ..... 
Η όψη που διεγείρει τη φαντασία, τη τέχνη, τα ιδανικά, το όραμα.... 
       " εάν θα μπορούσα να φτάσω 
        στα αστέρια, θα ζούσα 
        πάνω στο Ποσειδώνα και τον 
         Άρη.... 
         Θα κοιτούσα πίσω στη γη 
         λέγοντας σε ολόκληρο 
         το κόσμο : δες πόσο μακριά 
          πήγα! " 
Και κάπως έτσι προωθείται η διαίσθηση μας για να καθορίσουμε τα ιδανικά μας και να πετύχουμε ότι ονειρευόμαστε. 
Θέλουμε να δράσουμε σε τομείς βάση της έμπνευσης μας, χωρίς να υπολογίσουμε τυχόν εμπόδια, που βεβαίως μπορεί να μας ωθήσουν να αλλάξουμε το τρόπο ισχυροποίησης του εαυτού μας. 
Ο αισθησιασμός ισχυρός και αυτός, όχι μόνο απ τη παρουσία του Άρη στο Καρκίνο και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αλλά και από τη παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό, όπου το πάθος συναντά τη ψυχή. 
Υπέροχη όψη για γλυκιά ρομαντική και παθιασμένη συνάντηση με το ερωτικό παρελθόν που έχει επιστρέψει τις προηγούμενες μέρες ή με την τωρινή μας σχέση. 
Επειδή η ηθοποιός επιρροή του Ποσειδώνα είναι απεριόριστη, αν παρασυρθούμε στα κύματα της πλάνης του, είναι πολύ πιθανόν να ζήσουμε σε ένα ψευδές μοτίβο.... 
Από την άλλη, επειδή ο Άρης με το αίσθημα του πολεμιστή μέχρι θανάτου, είναι δύσκολο να υπερασπιστεί και να πολεμήσει τη σύγκρουση, παραδίδει τα όπλα του και αφήνεται.... έτσι και αλλιώς όταν στις επόμενες μέρες γυρίσει ανάδρομος ο Ποσειδώνας και θα είναι περίοδος αναταραχών, τότε θα δείξει τη μαχητική του ικανότητα..... 
Οπότε χαρείτε την όψη τριγώνου των δύο με το να είστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε επικοινωνιακό επίπεδο, λειτουργήστε με ποικιλόχρωμο τρόπο, οπλιστείτε με δύναμη, θέληση, θάρρος, αυξήστε τη σεξουαλική και καλλιτεχνική σας δραστηριότητα με ανοιχτό και περιπετειώδες πνεύμα, αλλά και την αδιαφορία σε ότι σας χαλάει με το πάθος να ελέγχεται από τη δύναμη της λογικής. 


      " Γίνε κύμα Αγάπης 
           και περιπλανήσου 
        Νιώσε το και θα το νιώσουν " 



CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου