Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R. 09/05





                                                              " Εσωτερική Απογύμνωση"

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας, ένας καυτός καταλύτης μιας συναναστροφής μεταξύ δύο ανθρώπων, υπερφορτωμένος καρμικά, καταθλιπτικά και σεξουαλικά. 
Είναι εδώ για να σου θυμίσει οτιδήποτε είναι σημαντικό για σένα, και για να σε αναγκάσει να αναλάβεις δράση σε ότι αφορά τον αληθινό σκοπό της ζωής σου. 
Υπάρχουν νέοι κανόνες για το παιχνίδι... το παιχνίδι της ζωής και έτσι ο περιορισμός των πεποιθήσεων, των απόψεων και της προοπτικής στην οποιαδήποτε σχέση σου και ειδικότερα στη διαπροσωπική, δεν εξυπηρετούν τη προσωπική σου ανάπτυξη και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία εκκαθάρισης όπου θα ολοκληρωθεί με την ερχόμενη Πανσέληνο στο Σκορπιό την 19/5/19.
Θυμήσου πως μια ανθυγιεινή σχέση, μπορεί να καταρρεύσει με οδυνηρό τρόπο, ενώ μια καλά εδραιωμένη σχέση θα αντέξει την ένταση των συναισθημάτων σου. 
Επίσης λόγω της απερχόμενης Νέας Σελήνης, ίσως να δημιούργησες μια νέα σχέση χωρίς να συνειδητοποιήσεις, πως οτιδήποτε παραμυθένιο και ονειρικό μπορεί να σε οδηγήσει στη τροχιά της καταχρηστικής και βίαιης προσκόλλησης. 
"Ο υπερβολικός ερωτισμός έρχεται αντιμέτωπος με την απώλεια της ηθικής" 
Η Αφροδίτη είναι πλανήτης της Αγάπης, του Χρήματος και της απόλαυσης με ότι απορρέει από τη ζωή, ενώ ο Πλούτωνας είναι ο αμείλικτος ζωγράφος της ελεύθερης πτώσης σου με την ικανότητά να την πραγματοποιεί για να σε επαναφέρει στη πραγματικότητα. 
Ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν με τη μορφή του απομειναριού, θα εμφανιστεί τώρα για μια νέα αναμέτρηση.... 
Ήρθε η ώρα για απλές αλήθειες, αν και η Αφροδίτη με τη διπλωματικότητα της και τα ψέματα της σου προσδίδει τη τάση να πεις μόνο εκείνο που θέλει κάποιος να ακούσει... να είσαι ειλικρινής! 
Τα χειραγωγικά παιχνίδια και οι πικρές λέξεις θα είναι χάσιμο χρόνου, καθώς θα συνειδητοποιείς ότι δαπανάς περισσότερο χρόνο εμπλεκόμενος στη δραματοποίηση, παρά σε ότι εξελίσσει τον εαυτό σου.... 
Κάνε τα λάθη του παρελθόντος πλεονεκτήματα, ίασε εσένα και προχώρα! 
"Νοσεί ο εαυτός νοσούν τα πάντα" 



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου